Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לנצל את הפורום להודות ולפרגן לעו"ד שלמה מרבאום, על טיפול שקיבלתי ממנו.

פרטי המקרה:

שם החברה צריך להישאר בעילום שם החברה, בהתאם להסכם שנחתם עימה, אבל בגדול נפגעתי בצורה משמעותית ממוצר צריכה שהיה פגום. הפגיעה חייבה טיפול רפואי במר"מ, וטיפול משלים בבית, חבישות, כאבים, והרבה עצבים ותסכול. הפגיעה בעלת משמעויות לטווח ארוך.

כשפניתי לחברה מייד אחרי הארוע, קיבלתי תשובות מזלזלות ומחפפות "נשלח לך ארגז/קופסת מוצרים לפיצוי לפנים משורת הדין".

את עו"ד מרבאום הכרתי מהעבר ב "שלום - שלום", כאח לצרה שנקראת לנדרובר דיסקברי, וממפגשים אצל מוסכים...

כשראיתי שהוא כותב גם כאן, יצרתי עימו קשר, סיפרתי את המקרה, ועד מהרה מצאתי עצמי אצלו במשרד תוך שהוא מסביר, מנחה ומרגיע.

אותה חברה משכה זמן גם כשקיבלה פניה מעו"ד מרבאום, אבל כאן כבר לא עזרו משיכות הזמן, הכידרורים "זה לא אנחנו זה הם" "כן, זה אנחנו בד"כ אבל במקרה הזה צריך את שמואלוביץ הסמנכ"ל לעניני מתיקה, והוא בהשתלמות בסלובקיה" וכד'.

בקיצור, עבר זמן, החודשים נקפו אבל הטיפול נמשך.

לפני מספר ימים, ואחרי הודעה לחברה כי סבלנותו הסתיימה ותוגש תביעה משפטית תוך ימים ספורים, מצא עו"ד מרבאום אוזן קשבה, והגיע להסדר, לשביעות רצוני, וכנראה גם לשביעות רצון החברה שפגם נפל באחד ממוצריה.

בשורה התחתונה - שמחתי שעו"ד מרבאום ייצג אותי, ואני ממליץ לפנות אליו במידה ויש צורך. אני מקווה שלא אצטרך עוד את שירותיו, אבל במידה ואזדקק לשרותי עו"ד - אני חוזר אליו.

שלמה - תודה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מבקר פה הרבה, אבל כמות הגועל נפש שיש בהודעה מעליי היא פשוט מדהימה.

כל הכבוד.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אם אני לא טועה, בר 72 הוא עו"ד בעצמו.

אם כן, הפרגון שלו לקולגה זה משהו משהו.

לא שאני מצדיק את אובדן המסמכים, אבל כאשר זה מגיע מידי קולגה-נו, טוב.

יסיק כ"א את מסקנותיו לעצמו.

סלע

פורסם

מה אתם קופצים? זה מה שמעלה גוגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ידעתי על העניין שפורסם בכלכליסט, ולאור תוצאות הטיפול של עו"ד מרבאום - אני שמח שלא ידעתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בין אם בר 72 עו"ד או לא - כלום לא מצדיק את הכפשת שמו של עו"ד שלמה ברבים וע"ג הפורום, וכל זאת בפוסט שאמור לשמש כהקרת תודה על שירותיו.

כל הכבוד לעו"ד שלמה, יישר כוח.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

זו לא הכפשה אם הדברים הנאמרים נכונים. למה פרסום חיובי על אדם מותר, ופרסום שלילי לא?

אותו עו"ד עשה משהו חמור שפגע בלקוח, זכותם של לקוחות פוטנציאליים לדעת זאת.

כשאתה כותב שהשרשור נועד לשמש כהוקרת תודה, זה לא אומר שאי אפשר לכתוב בו ביקורת. לדוגמה, בשרשור בו הומלץ רפד רכב מסויים בתל אביב, כתבתי על חוויה מאוד שלילית שהייתה לי איתו, ומשתמשים רבים הצטרפו עם חוויות שליליות שלהם. למה לאסור את זה? בסופו של דבר הצרכן יחליט מה הוא רוצה לעשות, ואין סיבה למנוע ממנו מידע.

לגבי הביקורת של bar72 כקולגה, היא לגיטימית. קולגות לא צריכים להגן זה על זה בחירוף נפש, אלא להציף בעיות שפוגעות בדימוי של המקצוע והעוסקים בו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...