Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(פיאט גרנדה פונטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי שלא תעיז להתקרב לרכב הזה , אבא של חברה שלי רכש את הרכב לאמא שלה ולה , והן עד היום מקללות את המהלך הזה .

אתה מדבר על הרכב עם ה77 סוסים ? והגיר הרובוטי ?

אם כן תקשיב לי ! תברח ממנו . הגיר הזה פשוט מפגר (ויעופו עליי עכשיו כל כך הרבה גיצים מחברי פורום דגולים ובעלי ידע אלוהי ברכבים)

אני אומר לך בתור בן אדם פשוט שעבר מידני לאוטומט ובדיוק המשפחה של חברה שלי עברה מקרייזלר אוטומט לפיאט פונטו גראנד עם הגיר הרובוטי והן אשכרה רוצות למכור את הרכב נסעו עליו אולי 3000 קילומטר , חדש מהחברה הן פשוט שונאות אותו .

מסכים איתך, הגיר הרובוטי של הגרנדה לא נעים ולא אמין במיוחד, והמנוע חלש מאוד.

למה אתה מדבר שטויות ?

חבר שלי נוסע על הגרנדה פונטו של אמא שלו שנתון 2007 ידנית שעוצבה על ידי גיאגורו, הרכב הזה בעל

שילדה של מיטו בדיוק אותה שילדה, הרכב הזה מאוד זריז ומאוד חסכן וחבר שלי מאוד נהנה לנהוג עליו.

זה רכב מעולה לצעירים וכל מילה מיותרת.

זריז זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על הגרנדה, הרכב עגלה מתה. :?

"רכב מדהים , יושב על הכביש כמו רכב ספורט "

לא ברצינות ?

או שהם שתויים או שיש להם אלפא רומיאו והם התבלבלו :lol::lol::lol::lol:

פורסם

רכב טוב.

נראה מצוין, נוח, אמין יחסית ואם הגיר מטופל או עבר שיפוץ\החלפה, אז בכך לרוב הסתיימו האופציות לבעיות אמינות. גם כך לא כול פיאט רובוטית יש לה בעיה בגיר. לדוגמא פנדה שבמשפחתנו מ2005 באזור ה100000 ק"מ- "נאדה". ואני מכיר עוד ארבעה חמישה גרנדה, שמתוכם אכן אחת עברה שיפוץ\החלפת גיר בעלות של כ4500 ש"ח, חוץ מזה כלום ב6 שנים. הנסיעה עם הגיר הזה דורשת הסתגלות (כל אחד בקצב שלו) ויש כאלה שלא מסתגלים, לכן חשובה נסיעת מבחן. סה"כ לטעמי ניתן להתרגל די מהר והעיקר לאחר קבלת חשבונית התדלוק.

הרכב חסכוני מאוד, אפילו יותר מרוב רכבי ה"מיני" שבשוק. בטיחותי ביותר כפי שנאמר כבר, מרגיש טוב על הכביש (לדעתי לזה התכוון dru אז בואו לא נתלהם), נוח, מרווח יחסית לקטגוריה ובהחלט לא רכב ספורט. אז מה? אם הייתה מחפש רכב ספורט לא הייתה פונה לגרנדה פונטו, כך גם סביר להניח אם היית מחפש לצאת ראשון מרמזור. הרכב סביר ביותר מבחינת כוח המנוע והעברתו לכביש. כל ענייני ה"עגלה מתה" מוגזמים עד מגוחכים לטעמי. הכל עניין של מה הצורך ומה השימוש. היום שולטים בשוק רכבים עם 69 כ"ס אז מה? כל הקונים מטומטמים?

ולענייני "יעוץ השקעות", לדעתי דווקא כיום, פיאט משומשת זה בדיוק הרכב למי שלא רוצה לשבור פק"מ. לא בקנייה, לא בתחזוקה ולא בדלק.

בכל אופן תמורה לכסף היא בין הטובות ביותר בשוק לטעמי, בעיקר כאשר ניתן למצוא שילוב שנתון גבוהה וק"מ נמוך במחיר נמוך.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יושב על הכביש, הכוונה היא בהשוואה למכונית משפחתית רגילה.

השלדה מעולה וההגה מתקשר עם הכביש במדויק.

ברור שמ75 כ"ס לא ניתן להגיע לביצועים בעליות לירושלים אבל זה עדיין כיף לא להאט לפני סיבוב למהירות הליכה או להגיע לתת היגוי בעקומה מפתיעה.

צריך להתרגל לגיר - אין ספק, אבל הוא לא גרוע כמו בטויוטה הרובוטית..

אני משאיר את הרכב שלי מהעבודה(2012) ולוקח את הגרנדה של אישתי מתי שאפשר, כנראה שלא סתם...

הכי חכם - להרגיש את הרכב והגיר ואז להחליט האם מתחברים או לא..

פורסם

הגיר הרובוטי ידוע כטריקי וככזה שיש להתרגל אליו. אני אישית הייתי מעדיף את הגרסא הידנית ומן הסתם עם מנוע 1400 שיספק תחושה טובה יותר של כוח וסחיבה ולא ייקח יותר דלק (כך שבסה״כ ההפסד היחיד בין 1400 ל1250 הוא הזמן שיקח למצוא כזאת.. גם לא מאמין שיותר מדי)

בהצלחה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...