Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כנהוג במדינת מרפי, לקראת הטסט האוטו דואג להגדיל את החור בכיס.

הלך האלטרנטור. ביום חמישי בסיום העבודה ניסיתי להתניע - לא מתניע. ככה סתם. בבוקר התניע בשנייה כמו ענק.

חיברתי כבלים - התניע, ואח"כ כבה. בפעם השנייה התניע ונסע יפה עד המוסך, ושם - מת. אין טיפת חשמל.

נבדק היום במוסך - 0 טעינה.

אשמח לחוות דעתכם:

1. בהתחשב בפרמטרים של מחיר ואמינות לאורך זמן: מה עדיף - שיפוץ או החלפה?

2. מישהו יודע לומר כמה בערך תעלה כל אחת מהאפשרויות?

3. יותר לעומק: מלבד בלאי טבעי, מה יכול לגרום לאלטרנטור לשבוק פתאום?

למה אני שואל? כי לקראת הטסט עשו לי במוסך שלי (שהם מאוד חמודים, אבל לא 100% מקצוענים) שטיפה מתחת לאוטו עם מסיר שומנים ולחץ מים. אחרי השטיפה היה לי כנראה איזשהו קצר ששרף לי את כל הנורות של הברקס (ואני בטסט, ולא מבין למה פתאום הן לא עובדות).

האם יכול להיות שיש קשר בין השטיפה הזו ובין המוות הפתאומי של האלטרנטור?

אשמח לתשובה, אני חייב לטפל בזה מה שיותר מהר.

תודה רבה!

דוד.

פורסם

שלום,

אלטרנטור משופץ עדיף לדעתי על אלטרנטור מפירוק מרכב אחר.

הרי לא תקנה חדש בסכום אסטרונומי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

1) אני חושב שעדיף תמיד לשפץ את שלך מכיוון שאתה לא יודע מה טיב השיפוץ (אם בכלל) של האלטרנטור שיורכב אצלך ברכב.

2) משתנה מרכב לרכב. תרים טלפונים לכמה בתי עסק, אני ממליץ על איתי מוטורס וקינג פרטס.

3) באלטרנטור יש מספר רכיבים חשמליים אשר יש להם אורך חיים מוגבל ולרוב הם אלו שמתקלקלים.

לעיתים רחוקות מה שמתקלקל הוא המיסב של הפולי אלטרנטור אבל את התקלה הזו קל לאבחן כי בד"כ הוא עושה הרבה רעש כשהוא מתקלקל.

פורסם

ברור שהחלפה לחדש עדיפה, אך המחיר לרוב לא סביר.

מבלי לדעת מה הנזק אצלך באלטרנטור קשה לומר האם מדובר בנזק כתוצאה מקצר חיצוני או שלא. האמת היא שגם אם תחקור את האלטנטור לא תוכל להגיע לתשובה חד משמעית, באופן שיוכל לאלץ את המוסך לקחת אחריות.

לדעתי אם נשרפו לך כל מיני דברים באוטו פתאום, וגם האלטרנטור הפסיק לפעול, זה בהחלט חשוד.

שטיפה היא לא משהו חריג, אלא פעולה שעושים רבות במוסך. אם היא נעשתה באופן זהיר לא אמור להגרם נזק כזה.

בחר במקום מוכר ואמין לצורך השיפוץ.

• תוכן חדש...