Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לעשות רישיון ורציתי לקבל המצלה לרכב ראשון, ברמת העיקרון החשוב הוא צריכת דלק וכמובן ידני.

תקציב עד 6000 שקל גג, המצב לא כל כך משנה והיעוד הוא למידה ושיפור נהיגה בלבד, קילומטרז' גם כן לא משנה.

מה דעתכם על אפשרות כזאת לאוטו לקריעות ?

יונדאי אקסנט 1.3 ידנית שנתון 1996 עבר 170 אלף, והיא עולה 4300 שקל.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תיקח רכב כזה ישן ועייף ו"תקרע" אותו כמו שאתה אומר מהר מאוד תישאר בלי רכב.

הרכב פשוט ימות,עם רכב כזה צריך לנסוע בעדינות וגם אז יהיו לו תקלות.

פורסם

תלוי מה הכוונה שיפור נהיגה. אם הכוונה לנסוע על רכב שלא חבל אותו במקרה של פגיעות קטנות כתוצאה ממיומנות שעדיין לא רכשת זה דבר אחד ורכב כזה כמו ינדאי אקסנט 1996 מתאים לזה. אם הכוונה ללמוד לשלוט ברכב באקסטרים, זה משהו אחר לגמרי והתקציב אז גם אחר צריך להיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא העניין הוא כזה, לרכוש נטו מיומנות מי רכב ידני, ברור לי לגמרי שאפילו אחרי שאני יסיים את הרישיון אני יהיה עדיין מתחיל,

בקטע של (החלפת הילוכים,החלפת הילוך בין סל"ד ממוצע לגבוה,חישובי פניות), אני רוצה רכב נטו להתאמן ובסוף לגרוס אותו עם צריך.

פורסם

אם ככה לדעתי אקסנט מתאימה לך. אני מקווה שתנהג בה עם רישיון וביטוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמובן שעם רישיון לגבי הביטוח רוב הסיכויים שכן אבל זה בסימן שאלה.

יש עוד המלצות טובות לרכבים קטנים עד 1.3 ידניות ועד 6000 שקל ?

והאם שווה להשקיע בפולו 16V ידנית של 1.4 שזה עוד 2000 שקל ?

פורסם

לדעתי לא כדאי ללכת על הפולו, כיוון שהחלקי חילוף שלה יותר יקרים.

בתור נהג חדש, השחיקה על האוטו תהיה היתה יותר מורגשת.

לכן הייתי הולך על היונדאי, אפשר להשיג חלקים שלה במחירים נמוכים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האופציה של הפולו היא כבר יותר לכיוון אוטו לתקופה ארוכה.

כמובן שהכי חשוב לי באפשרות כזאת זה צריכת דלק וכוח, ולפולו הזאת יש 100 כוח סוס מנוע 16V וליונדאי יש 85 כוח סוס מנוע 12V,

עד כמה ההבדל הזה משמעותי עבור אדם בעל משקל מעל 100 קילו ?

ומי מי שני האפשרויות האלו טובה יותר על הכביש (מבחינת מהירות, יציבות, צריכת דלק, ושליטה) ?

כמובן שעוד דבר מעניין אותי, עם אני רוצה אוטו קטן וזול ללא הגה כוח, על איזה מכוניות מדובר ?

פורסם

סוזוקי סוויפט

יש לי אחת כזאת 1.3 92 ידנית כבר 3 שנים, אין טיפולים!!!!.

אומנם לא כל כך יפה, אבל חסכונית וחזקה מאוד מבחינה מכנית.

פשוטה מאוד, ולא הייתי ממליץ לך לנסות את היציבות שלה בסיבובים.

לדעתי מצויינת בשבילך

פורסם

אני שואל עם יש עוד מכוניות בתקציב ובדרישות וללא הגה כוח, האם קיים כזה רכב במחיר כזה ?

ולא אין מצב לסוויפט יותר מידי מיושנת ומרובעת, ומעדיף לא להתקרב לפז'ו בתקציב הזה רק בעיות חשמל יהיה חסר לי.

וכמו שאמרתי לגבי הביטוח זה בסימן שאלה, אולי רק חובה ואולי הכל.

פורסם

אני הייתי הולך על הפולו! יש לי במשפחה פולו והיה גם אקסנט. לא השוואתי לגבי צריכת הדלק, לגבי מחירי החלקים בפולו הם יותר יקרים אבל לא בשמיים! לגבי התנהגות כביש, מהירות ואמינות הפולו לוקחת בלי לראות את האקסנט, חוץ מיזה שהיונדאי הישנים לא משהו. שהם היו חדשים היו הרבה ואיפה הם היום? בקושי רואים אותם בכביש (לעומת פעם) שלא נדבר על זה שזה רכב מאוד מכוער! אם תשווה את הפולו כמה היו וכמה נשארו תראה שבפולו האחוזים גבוהים יותר! אבל צריך לקחת בחשבון שגם לפולו יש נקודות רגישות כמו לכל רכב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

ה-106 דווקא נחשבת לאמינה למדי. ולמה שתרצה לוותר על הגה כוח? אתה יודע עד כמה זה קשה לחנות ללא תגבור?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...