Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבינו אותי לא נכון.

הרכב שיקנה יעבור טיפולים והחלפת בלאי מקווה למצוא את הכל, בדרך ניקוי מנוע והחלפת שמן ואולי כמה שיפורים קלים.

בסוף יום זה לא שאני יסע עליו כמו משוגע, אני פשוט יתאמן בשיפור נהיגה ואולי הוא גם ישאר אצלי יותר זמן זה הכל.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא התנסיתי באקסנט אבל על פונטו אני אוכל להמליץ. בתקציב שלך תוכל להשיג כל פונטו עד שנת 99 עם כל אבזור שמוצע או לא מוצע (אם אתה רוצה רכב עם/בלי כריות אוויר או ABS או הגה כוח יש הכל בהיצע) באשר למנועים.. 1252 סמ״ק לרוב המוחלט. רק חפש אקזמפלר שמור ולא שחוטות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נסעתי כמה פעמים על האקסנט 1.3,סך הכול היא לא כבדה ועם המנוע היא די זריזה יחסית,בעליות למנוע קצת יותר קשה,יש גם 1.5 אך לא בטוח שיש לו גם גיר ידני.

היום רוב האקסנטים עם סדק בדש-בורד,אמין יחסית,נוחות סבירה, במחיר שלו יכול להיות אופציה לא רעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאט קלה יותר אך לאקסנט יש יותר כ"ס לדעתי הם יהיו די דומות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קניתי ניסאן סאני ידנית ב4 אלף שקל,

זה רכב מאוד חזק מנוע 1.6 נמרץ ובגרסא הידנית בכלל אוטו מהנה.

מאזדה 6 לא הצליחה לעקוף אותי עד 120 קמ"ש (שם הוא כבר הבליט את היתרון של מנוע 2.0)...

הרכב גם מאוד אמין ולא מצייץ אפילו שהוא כבר כמה חודשים מבקר ב6.5 אלף טור (מנתק הצתה) כל כמה שעות...

אחלה אחיזה אם אתה שם לו צמיגים טובים.

בקיצור, לדעתי עונה על כל הקריטריונים ומעבר, אני נהנה מכל רגע.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

הפונטו ששווקה עד 2000 ופונטו ספייס ששווקה מ2001 זה לא מתיחת פנים זה דגם חדש,הוא בטיחותי יותר,מפואר יותר הם גם הגיעו עם דגמים אוטומטים (רובוט ורציף).

פורסם

הניסן סאני אוטו לא רע בכלל הייתי אומר אבל לא עדיף אולי אלמרה במקום, ולמה אין שנתונים גבוהים יותר מי 94 ?

הספייס יותר טוב על הכביש מבחינת כוח ופניות חדות יותר לעומת הפונטו ?

והאם מיצובישי גם כן חסכוניות הכוונה לסופר לנסר ?

פורסם

חפש קולט ידנית עד שנת 95.

רכב מאוד מהנה, מהיר למדי, אמין עם התנהגות טובה מאוד. החסרון היחיד זה שהוא מאוד לא בטוח (אין ABS, אין כריות אוויר) וכנראה יעלה קצת יותר מהתקציב שלך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לדעתי מאזדה 121 יכולה להיות אופציה מצויינת

אמינה בטירוף (היתה לי אחת כזו במשל 4.5 שנים)

חלפים זולים וללא הגה כוח.

קיימים עדיין בשוק דגמים של 97-98 במצב מצויין

לגבי כמה היא יפה, שאלה של טעם.

לגבי ה"התאמנות שלך על הרכב" . רכב זו לא איזה מעבורת חלל

ותאמין לי מספיקים 4~5 נסיעות שונות, בשביל להתרגל לרכב

וללמוד לנסוע עליו באופן נכון וחסכוני. ככה שאל תיקח את זה כזה קשה.

פורסם
הניסן סאני אוטו לא רע בכלל הייתי אומר אבל לא עדיף אולי אלמרה במקום, ולמה אין שנתונים גבוהים יותר מי 94 ?

הספייס יותר טוב על הכביש מבחינת כוח ופניות חדות יותר לעומת הפונטו ?

והאם מיצובישי גם כן חסכוניות הכוונה לסופר לנסר ?

הסאני יכולה להיות יותר טובה בגלל שהיא כבר אוטוטו בגיל גריטה,

כך שאתה לא יכול להתקע עם האוטו יותר מידי במידה ויש לו טסט והוא נוסע.

אני לדוגמא נפלתי על רכב שההילוך החמישי שלו כבר התחיל להגמר ונכון להיום הגיר קופץ בכל נסיון להכניס אותו...

זו מחלה בסאני וכדאי שתבדוק טוב טוב את ההילוכים לפי שאתה קונה,

אבל חוץ מזה האוטו הזה פשוט אולטימטיבי לנהג החדש שרוצה אוטו זול אמין מרווח וחזק, יופי מאידך לא ממש תקבל ממנה :lol:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לא הבנתי נכון מזה הגה כוח לכן דרוש הגה כוח להמלצה.

מה לגבי האופל קורסה, האם היא גם כן טובה בשבילי ?

• תוכן חדש...