Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רציתי לדעת כמה אתם משלמים לביטוח, קיבלתי הצעה של 5.5K לנהג מעל 30, ו6.5K לנהג מעל 24 (למקרה שהחברה תרצה לנהוג).

אין לי תביעות בשלוש שנים האחרונות, חוץ מהתביעה על הגניבה, ונוהג 13 שנים.

האם המחירים נראים הגיוניים?

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תקשיב לא כתבת איזה מכונית יש לך...אני מניח שמדובר על חובה+מקיף (או שזאת הצעה ממש ממש ממש גרועה) הביטוח שלי בסביבות ה-1000 כלפי מטה

ביטוח מקיף לא צריך להעלות את המחיר עד כדי כך

זה המקיף שלי http://www.fnx.co.il/Products/Vehicle+Insurance/Bituah+Mekif+Hafenix+Zahir.htm

מציע לך לברר עוד לפני שאתה חותם

פורסם

היי דור. איני יודע כיצד משפיעה תביעתך על הפרמייה.

ממליץ לבדוק ולהשוות. ברכבים סטנדרטיים נתן לקבל תעריפים נוחים מ"איחוד" שהיא למעשה מעין סוכנות ישירה של מיגדל.

אם הם מציעים מחיר גבוה, ניתן לנסות את אריק יעקוב086466664. בעלי אלפא רומאו רבים, שמקבלים אצל אחרים הצעות גבוהות, מקבלים אצלו הצעות טובות. כדאי לבדוק. בכל אופן בצע סקר שוק. בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תקשיב לא כתבת איזה מכונית יש לך...אני מניח שמדובר על חובה+מקיף (או שזאת הצעה ממש ממש ממש גרועה) הביטוח שלי בסביבות ה-1000 כלפי מטה

תקרא את הכותרת.

הרבה חברות ביטוח לא מוכנות לבטח או דורשות מחירים גבוהים בהרבה.

נ.ב - מסתבר שאין לי העלאה בפרמיה עקב תביעת הגניבה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...