Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת תם: ביטוח מקיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שזו שאלה מפגרת אבל אני לא ממש מבין גדול בנושא -

בחברת הביטוח אמרו לי שבמקרה של גניבה אני אמור לקבל כסף חזרה לפי מחיר מחירון יצחק לוי.

א. למה שיחזירו לפי המחירון - איך הם יודעים מה השווי האמיתי של הרכב? האם עבר תאונה בעבר וכו'.

ב. מה מונע מאנשים לקנות רכב במצב קטסטרופה ולדווח שנגנב ואז לקבל מחיר מחירון?

פורסם

תשובות:

1. במידה והרכב עבר תאונה, אז ירידת הערך רשומה בביטוח ואז הם משלמים בהתאם פחות השתתפות עצמית.

2. תאמין לי שהחברות ביטוח לא פראייריות, הן מחזיקות חוקרים פנימיים שבודקים כל מקרה, במיוחד מקרה כמו שציינת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
תשובות:

1. במידה והרכב עבר תאונה, אז ירידת הערך רשומה בביטוח ואז הם משלמים בהתאם פחות השתתפות עצמית.

2. תאמין לי שהחברות ביטוח לא פראייריות, הן מחזיקות חוקרים פנימיים שבודקים כל מקרה, במיוחד מקרה כמו שציינת.

סעיף 1 נכון מאוד

לגבי מחירון לוי יצחק זה חוק חוזה ביטוח ויש מקרים מצחיקים שלקוח קנה רכב שעולה 40,000 ש"ח ב 30,000 ש"ח כי זה

מחיר השוק

חודש לאחר מכן נגנב הרכב והלקוח מקבל 40,000 ש"ח !!!!

לגבי נזקים שיש ברכב חברות הביטוח ידעו את זה ויקזזו סכומים מהתשלום

פורסם

ולא רק זה. גנבו לי רכב, וקיבלתי פיצוי על שוויו מעל המחירון! כי הוכחתי קילומטראז' ויד, ונעשה שיקלול לטובתי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

החוק הוא לטובת הלקוחות.

הפירוש והביצוע - לכ כל כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial

תאר לך מה היה קורה אילו החוק לא היה לטובת המבוטחים.

המצב פשוט

יושב אדם בחברת הביטוח תפקידו סילוק תביעות.

נמדד ביחס בין סכום התביעות המוגש לבין הסכום המשולם.

בקטנה, בתביעה של 30K מוריד לך 2K.

כמה יתעקשו ויתבעו ? 1 ממאה . והיתר יקבלו את הסכום המופחת תוך קללה עסיסית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אף אחד לא יכול לקזז שקל לאף לקוח

יש היום פיצויי עונשין ותאמינו לי אף חברת ביטוח לא מעיזה לקזז שקל ללקוח

כמובן כאשר הכל תקין

פורסם
תשובות:

אבל אם הרכב עבר תאונה לפני שקניתי אותו?

יש לחברת הביטוח מידע על כל התאונות שהרכב עבר אי פעם?

הרי ביקשו ממני אישור שהנהג לא ביצע תאונה, לא ביקשו ממני מידע על היסטוריה של הרכב...

פורסם
כמובן כאשר הכל תקין

הבעיה היא שחברות הביטוח נוהגות לטעון שלא הכל תקין ולגלגל את נטל הסתירה אל המבוטח בטענות שונות ומשונות.

מספיק לקרוא את מדורו השבועי של חיים קליר (ב-ynet) כדי להבין שחברות הביטוח נוהגות בשיטת מצליח כמעט כמעשה שיגרה וששופטים רבים לכל היותר פוסקים שחברת הביטוח תשלם את מה שממילא היתה צריכה לשלם ולא יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אבל אם הרכב עבר תאונה לפני שקניתי אותו?

יש לחברת הביטוח מידע על כל התאונות שהרכב עבר אי פעם?

הרי ביקשו ממני אישור שהנהג לא ביצע תאונה, לא ביקשו ממני מידע על היסטוריה של הרכב...

לחברות הביטוח יש מידע על עבר הרכב אבל הן מסתירות אותו מהלקוחות. הסיבה העיקרית לכך היא שחברות הביטוח מוכרות לך רכבים שעברו תאונות המוגדרות אובדן להלכה. המכירות האלה מבוצעות באמצעות סוחרים שקנו את הרכבים הניזוקים מחברות הביטוח ומספרים לך שזה יד ראשונה מרופא עם קילומטראז' נמוך ושאר הילולים לגרוטאה.

אם תדע מראש שמדובר ברכב שהיה באובדן, הרי לא תסכים לשלם מחירון ובהתאמה הסוחר שקנה מהביטוח ישלם אולי 10 אחוז על הגרוטאה במקום 30 אחוז.

מתי תדע את האמת? - אם חלילה לך יגרם אובדן להלכה/מוחלט וחברת הביטוח תצטרך לשלם לך. אז הם יספרו לך שאומנם שילמת מחיר מלא עבור ביטוח, אבל הפיצוי יהיה חלקי, כי רכב אחרי תאונה מקבל הרבה פחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן בעיה

משרד התחבורה ביצע שינוי נוהל על ידי רישום אובדן להלכה ברשיון הרכב

לאחר חודשיים נסיון ביטל את זה

וכעת הם עובדים על נוהל חדש

בוא נראה מה משרד התחבורה יקבע

• תוכן חדש...