Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תב״ע ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מעוניין לראות את התוכניות בנייה או השבחה של שכונה מסויימת לשנים הקרובות בירושלים,איך אני מוציא את זה בפועל?למי ניגשים?וכמה שנים קדימה אפשר לראות תוכניות?

תודה.

פורסם

בד"כ במחלקת ההנדסה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם

היה בית עם סימן שאלה שרציתי לקנות, 10 דקות אצל מהנדס העיר (לא בירושלים) וקיבלתי תשובה מגובה בתוכניות

לגבי סימן השאלה הזה - בנייה מאסיבית עתידית מול הבית (הר ונוף יפהפיים שהולכים להיחצב למוות תוך 5 שנים).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגבי מצב נוכחי אתה יכול בהרבה רשויות לראות אפילו במחשב מבלי להרים את ישבנך מהכיסא.

לא יודע לאמר לך אם גם לגבי מצב תכנוני עתידי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצב נוכחי קצת פחות מעניין האמת,לגבי תכנון עתידי,כמה קדימה אפשר לראות בדר״כ?

נכנסתי לאתר עיריית ירושלים,מהנדס העיר,יש שם תוכניות לשיקום/השבחה של שכונות,אבל משום מה לא מצאתי לו״ז מסויים או תאריכים שזה קצת יותר מעניין אותי כרגע.

פורסם

אין כללים ובמקרים רבים גם אין תכנון עתידי, או יש תכנון עתידי ואין שמץ של מושג מתי יאושר ומה יאושר.

הרבה תלוי בקצב תחיבת המעטפות עם המזומן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• אחראי פורום
פורסם

ישה צודק והזכיר לי שמצאתי ברשת מידע רב כולל תוכניות ("גרמושקות") מפורטות על בניה עתידית שהתאמתה בשטח תוך כשנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה באתר העיריה .

תרצה לכך חותמת תתייצב פרונטאלית ותקבל אישור תמורת תשלום פעוט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

באתר של מנהל מקרקעי ישראל תמצ"א תב"עות מפורטות לכל מקום בארץ. בד"כ זה יצריך ממך את שם הגוש\ים או החלקה\ות בהם אתה מתעניין.

אני לא יודע מתי חובה על הרשות המקומית לפרסם תב"ע באתר המנהל, אבל מעבודת מחקר שעשיתי שנה שעברה מצאתי תב"עות עתידיות שכבר אושרו אך עדיין לא יצאו אל הפועל. תסלח לי מרצתי היקרה שאני לא זוכר את כל הרמות בהררכיית מערכת התכנון אבל אני משער שלאחר שתב"ע עברה אישור בועדה המחוזית והארצית אין כל מניעה מפרסומה באתר מנהל מקרקעי ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...