Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קניתי רכב ועשינו העברת בעלות וגם יש לי כפל רשיון חדש והכל על השם שלי ונקי,

אבל בבדיקה שלי באתר רשם המשכונות עדיין מופיע משכון לטובת חברת "כלל מימון צרכני",

אז השאלה פה האם יתכן שחברת המימון הסירה את השעבוד אבל לא שלחה את הטופס ביטול לרשם המשכונות?

האם גם חברת מימון היא כמו בנק? אם הם משעבדים רכב אז הם רושמים אותו גם במשרד רישוי וגם ברשם המשכונות?

ואם כן למה הם לא שולחים מידי טופס ביטול שעבוד לרשם המשכונות?

ואם אני רוצה להסיר את הרישום הזה,

אז אני יכול לפנות לחברת המימיון הזאת ולקבל מהם טופס ביטול שעבוד שהיה רשום על בעל הרכב הקודם?

האם הם יתנו לי את התופס הזה ? או שהם נותנים רק לבעל הרכב הקודם?

ואם כבר נתנו לו טת הטופס הם יכולים להדפיס לי עוד העק כאילו?

ואז אני צרית לגשת אישית לרשם המשכונות ולתת להם את הטופס כדי להסיר את הרישום?

ואני נתקלתי בהרבה מקרים שהבנק לא שולח העתק לרשם המשכונות, למה? למה הם לא שולחים ביטול מידי? ולמה הם שולחים מיד לרשות הרישוי ולא שולחים גם מיד לרשם המשכונות?

אני צריך קצת יעוץ בנושא,

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הרבה קושיות לפסח

קח מהם את הטופס אם אין תור סיימת ברשם המשכונות תוך דקה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השאלה אם אני פונה ישר לחברת המימון הם יסכימו לתת לי את הטופס?

כי אני לא לקחתי מהם מימון, השעבוד היה על שם הבעלים הקודם, אז לא חייב שהוא יבקש את הטופס?

פורסם

אני מאמין שיתנו גם לך . תבוא עם רשיון הרכב על שמך.

אל תזניח ותוריד את המשכון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משרד ממשלתי עיוני

צריכים לנוח

אחרי הפסח אל תפסח עליהם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

טוב היום דיברתי עם חברת כלל מימון בטלפון, הם אמרו לי שהם לא יכולים לתת לי הרבה פרטים, כי אני לא בעל החוב, אז ביקשו שהבנאדם שהוא היה בעל הרכב והוא לקח מהם שעבוד, אז הוא צריך לפנות אליהם והם יטפלו בכל הנושא,

אז הלכתי למגרש שקניתי ממנו את הרכב, הוא נתן לי מסמך של חברת כלל מימון שכתוב בו שהם ביטלו את השעבוד על הרכב שלי והעבירו אותו לרכב החדש שקנה אותו הבעלים הקודם שהיה ברכב שלי,

אז אני יודע שהמסמך הזה לא מקבלים אותו ברשם המשכונות, כי הם בטח רוצים טופס ביטול משכון מקורי,

וזה טופס ששלחו לחברת הביטוח כדי להעביר ביטוח על הרכב החדש שלהם,

אז בעל המגרש מחר רוצה לדבר עם בעל הרכב הקודם והוא יבקש ממנו שיביא את הטופס הזה ואז אני אלך לרשם המשכונות ונפתור את הבעיה.

אבל עכשיו אני רגוע לפחות יש לי מסמך ביד מחברת כלל מימון שהם ביטלו את השעבוד לפני חודש על הרכב שלי, וככה אני יכול להמתין אפילו עד אחרי החג ואז נטפל בכל הבעיה עד שנמחק את הרישום לגמרי.

אז אם חברת כלל מימון בטלה את השעבוד, יש ממה לדאוג אם הרכב נשאר רשום רק ברשם המשכונות על מישהוא אחר?

כי במשרד הרישוי הם כבר מחקו את זה אבל הם לא שלחו גם לרשם המשכונות, וזה הפספוס.

פורסם

הרכב שלך אבל רשום עליו עדיין מישכון לטובת כלל מימון , שסביר שלא תדרוש לפתע את פרעון החוב שלא קיים יותר.

אבל..

סגור את הפינה הזו כי מחר לדוגמה תרצה למכור את הרכב והקונה יהיה רציני ממך ויבדוק ברשם המשכונות ויגיד לך חביבי לך תסיר את המישכון, ואם הוא בחור "טוב " יגיד לך יא רמאי שכמוך " ויחליט לסגת מהעיסקה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה צודק ב 100%,

אני לא מוותר להם ואפילו אני לא חושב בכלל לוותר להם,

אני מחר רוצה לראות אם הוא לא מביא לי את הטופס, אני אעשה לו בלגן שהוא בחיים שלו לא ראה דבר כזה,

בדברים האלה אין צחוק ילדים, והוא יודע טוב מאוד שהוא לא יכול לשחק איתי כי כבר היה לו נסיון איתי,

אני מאמין שבעזרת השם עד אחרי החג העניין הזה סגור מבחינתי.

אני אעדכן.

פורסם

תירגע

תקבל את הטופס בלי מריבות ובלי בלאגנים ותלך אחרי החג ותסיר זאת שוב ברוגע

חבל על העצביםםםםםםםם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא עצבני,

אבל אתה יודע אני מרגיז אותי הדברים האלה במיוחד ענייני ניירת ומשרדים, כי גם צריך לזה קצת זמן, וגם קצת סבלנות ואני לא בנוי לזה כל כך,

אבל מה לעשות, זה מה שנפל בחלקי.

ילא תודה גבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שכחחתי לעדכן,

לפני שבוע ממש אחרי הפסח בעל המגרש רכב דיבר עם כלל מימון והם מיד שלחו לי העתק של התופס וחברת כלל מימון הם שלחו את בקשת הביטול לרשם המשכונות וזה מיד נמחק כאילו לא היה,

והתברר שכמו תמיד הפקידה מכלל מימון פשוט שכחה לשלוח העתק ביטול לרשם המשכונות.

• תוכן חדש...