Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספות במחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מושג כמה סאן-רוף מוסיף במחירון ?

ועוד דבר. XSI שנת 95 באה עם חישוקים מקוריים בלבד או שיש דגם משנה שמגיע בלי חישוקים. כי מחירון לוי יצחק (ב-YNET) נותן לי את האופציה לחישוקים למרות שהם מופיעים ב"תוספות אינטגרליות".

מה אתם אומרים ? זה דיי דחוף.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מגיע עם מגנזיום מקורי....אבל...

גם מגיע עם abs מקורי...אבל...אם תוסיף באפשרויות תראה שזה מעלה גם את המחיר...מוזר...

פורסם

גם מגיע עם abs מקורי...אבל...אם תוסיף באפשרויות תראה שזה מעלה גם את המחיר...מוזר...

פה הבעיה. המוכר יכול לשחק על זה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

תלוי גם מה מצב הרכב ואז אתה יכול לשחק :wink:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

שמוליק

תלוי גם מה מצב הרכב ואז אתה יכול לשחק :wink:

בדיוק כמו שמזגן או ח"ח או נ"מ ואפילו הגה כוח יכול להוסיף שקלים לא מעטים במחירון הרכב.

אבל קודם תמצא XSI 95 שמורה ואז נדבר.......

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...