Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב - אם הייתי הנווט שלך הייתי מקבל סחרחורת, זוית הגישה לצילום - גבוהה, בד"כ לא רואים את יורם עם הטרקטור - נדרשים יותר אימונים.

משוכנע שתפיק הלקחים ובפעם הבאה זה יראה יותר טוב

בכל אופן הניסיון היה מועיל לעתיד.

מצא, אין "פעם הבאה" אני לא עושה זאת שוב.

.... אחרי שנשוב מגלאי, אגיב, אודה ואעלה תמונות ורשמים

שבת שלום

יורם

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים יקרים,

המסע הגדול תם.

והנה הסיכום במספרים: סה"כ נגמעו 1,360 ק"מ, 7 ימים, מהירות מירבית 27 קמ"ש, מהירות מסע ממוצעת 22 קמ"ש, מהירות בתככנון המסע 20 קמ"ש או 1 ק"מ כל 3 דקות או שליש ק"מ בדקה. 12 שעות נהיגה ביום. 4 ליטר סולר לכל שעת מנוע. 1.5 גלון שמן 15-40. פעמיים התקלויות עם משטרת תנועה.

2 דגלים גדולים על העגלה, 3 ציידניות עמוסות בכל טוב, 500 שירים באייפוד, 2 גריקנים 22 ליטר סולר כל אחד, 3 ארגזי כלים, 10 שישיות מים, 1 זוג אוזניות, 2 זוגות כפפות, אינסוף אהבה ותמיכה ממועדון החמש....

אין סיכוי שאמנה את כל השמות לתודה בלי לפסוח על מישהו, אז אוותר על שמות. אומר רק תודה לכל מי שעזר בעיצה טובה, בנסיעה, בתמיכה, בתפיחה על שכם, בתכנון, בביצוע, בקבלת הפנים, בחיוך. שוב תודה.

מצרף מספר קטן של תמונות... רק טעימה. אעלה תמונות נוספות בהמשך.

המסע כולו הוסרט, צולם ותועד. העבודה על הסרט אמורה להסתיים ב 3-4 חודשים הקרובים.

שלכם באהבה,

יורם

udig_120429_148.jpg

udig_120429_164.jpg

udig_120429_225.jpg

udig_120429_236.jpg

udig_120429_259.jpg

udig_120429_362.jpg

udig_120429_348.jpg

udig_120429_439.jpg

פורסם

יורם- מדהים. אין מילים.

לצערי נכנסתי לשרשור רק היום, ולא זכיתי בחוויה לקבל את העדכונים וההתקדמות בזמן אמת.

שוב אומר- מדהים ומרגש

רק בשורות טובות, אמן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יורם ידידי

אשמח להעביר לך את קטעי הוידאו האווירי לשילוב בסרט.

בכייף ..

אתה יודע איך להשיג אותי..

GUY

פורסם

יורם אתה תותח.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כל הכבוד, גם התעדכנתי פה בפורום על המסע וגם קראתי עליו היום בעיתון, וציינו שם שאפילו שברת שיא עולם!

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

מדהים!8) 8) 8)

מתי הייתם בנוקיה- הגעתי בסביבות 5 ומשהו וכבר לא היית...:-(:cry::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נהנתי מאד לשמוע את שוקה מיתראיין בתוכניתו של גבי גזית ברדיו ללא הפסקה ששודרה היום בבוקר.

רציתי להוסיף משהו, אך נגמרו לי המילים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל הכבוד על המסע . .

רק בשורות טובות אמן !!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

היי לכולם!!

תודה לידידי יהורם, על כי בחר לסיים את המסע המיוחד והמרגש, במתחם נוקיה!!

תודה על התמונות הנפלאות.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...