Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על רעיון חדש. איפה להעביר את הכבל מתח ואז עלה הרעיון להעביר אותו

בתקרה של הרכב מה אתם אומרים ? בטיחותי לא בטיחותי ?

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

אני חושב שסתם תצטרך כבל יותר ארוך.

מאיזה סיבה אתה רוצה להעביר אותו בתקרה?

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

אין לי מקום אחר (כל המקומות האחרים תפוסים)

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

בתקרה יש לך מספיק מקום להעביר כבל עבה? אתה בטוח שכול הפלסטיקים יסגרו טוב אחר כך?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תקרה של הרכת מתחממת "קצת" יותר מריצפה שלו. אתה באמת רוצה שכבל חשמל ,שעטוף במעטפת PVC רגילה ,יהיה לחוץ בין פח חם וריפוד פנימי???.

אם כן אז תעביר.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני ממש בספק אם הפולו שלך כ"כ בעייתית. ד"א, אפשר להעביר בכל נקודה ברצפה כמעט, לא חייב להתקבע לתעלות בצד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איציק ! תפסיק לעשות שטויות באוטו ! :-D

קודם תסיים עם ה"בניות שלך"

ובשביל הקראנץ' הזה אתה לא צריך להשחיל כרגע כלום

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אני רוצה לעזוב את הקראנץ וליקנות מגבר חדש ולעבר לאקטיבי

פורסם

יש לך אופציה של חיתוכים במערכת שאתה רץ לעבור לאקטיבי?

אתה צריך לחשוב על הכל לפני מעבר כזה ולחשב את כל העלויות, שזה אומר עוד ערוץ הגברה עוד כבל RCA חיווט נוסף לאלמנט ואולי עוד משהו ששכחתי.

פורסם

עדיף שלא להעביר את הכבל דרך התקרה...

אתה יכול פשוט עם עוד קצת מאמץ בעבודה להרים את השטיח ולהעביר את הכבל באמצע הרכב ולא דרך התעלות.

אני אישית תמיד ממליץ ומעביר כבלי מתח מאמצע הרכב כי לרוב בתעלות עובר הRCA.

בצורה הזאת גם יהיה לך מקום וגם תימנע מרעשים מיותרים.

• תוכן חדש...