Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין בשלמה sixt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה פיק הוציא לי את המילים מהפה. I30 מהשנתון הזה נסחרת סביב 70 (אולי עוד 1+2 אש"ח בגלל הק"מ שבאמת נמוך).

אם אתה לא בטוחים, הייתי מציע שתבדקו בחברות ליס אחרות מה המחיר לדגם כזה עם נתונים דומים (ואל תזכירו שיש לכם טרייד, באתם רק לבצע עסקה), ותראו מה "מחיר השוק".

סביר באמת להניח כי במחיר שסיקסט מציעים לכם, מגולם עוד חלק נכבד מהמחיר שכבייכול נתנו לכם על הפולו, והאמת שהתפלאתי, כי היה באמת נראה כמו מחיר טוב מידי עבור השנתון והנתונים בעסקת טרייד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אכן, הרוב נמכרים סביבות 70K, אולי פחות מזה לרכבי השכרה.

סה"כ קיבלתם 40% מהמחירון של הרכב של הרכב שלכם. להגיד שזו עסקת המאה, אי אפשר.

בניגוד למגיב צביקה, אני לא כ"כ נחרץ לגבי זה שאי אפשר להשיג מחיר טוב יותר בשוק הפרטי - אני די משוכנע שאם הייתם מפרסמים את הרכב עם "מחיר גמיש" במודעה - המתקשר הראשון לא היה מעז להציע 8K אלא מינימום של 13K...וזה עוד בטח יהיה סוחר זעיר.

מצד שני - על נוחות משלמים, ואין דבר יותר כיפי מלתת מפתח ולקבל מפתח.

• תוכן חדש...