Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביזרים לרכב :

מד מתח חשמלי שמתחבר לשקע המצית

DIGITAL LED 12V /24V CAR TRUCK SYSTEM VOLTMETER VOLTAGE GAUGE Volt Meter

חיברתי את זה למפצל חשמל שמונח על הדשבורד, המפצל מספק חשמל לGPS,לפלאפון ולוולנטין 1.

המכשיר מראה לי את המתח החשמלי של המצבר בזמן נסיעה.

שמתי לב שיש הפרש של בדיוק חצי וולט בין מה שהוא מראה בשקע המצית לבין המתח שמדדתי עם רב מודד בקטבים של המצבר עצמו.

עלה לי 6.19$

פאנל סולארי לטעינת המצבר של הרכב מאור השמש:

SUNFORCE Solar 12V Auto Battery Maintainer

את הפנל חיברתי עם אזיקונים למדף של הדלת האחורית בפיאט פונטו שלי

והשחלתי את הכבלים לתא המנוע דרך הדלת נוסע, שם חיברתי אותם ישירות למצבר עם תנינים.

באור שמש המתח החשמלי שיוצא מהכבלים של הפאנל,

ללא חיבור המצבר הוא יותר מ18 וולט, אבל כשמחברים את זה למצבר אז המתח בקטבים של המצבר עולה בערך ב0.02 וולט באותו הרגע, כנראה שהפנל מזרים מיליאמפרים בודדים למצבר.

בימים שאני לא נוסע ברכב אני מודד את המתח של המצבר והוא לא יורד ואפילו עולה עד לרמה של 12.4V בערך.

הפאנל הסולארי עלה לי: 52$ כולל משלוח ופטור ממיסים.

עכשיו אני מתלבט אם לקנות מאוורר סולארי לקירור הרכב בחניה ב8.48$.

SOLAR POWERED AUTO COOL FAN/CAR AIR Ventilation System

קראתי הרבה ביקורות קוטלות על המוצר הזה באמזון.

כתבו שזה שואב את האוויר החם מתוך הרכב החוצה אבל הפנל הסולארי נותן מעט מידי כוח למאוורר ולא מורגשת שום ירידה בטמפרטורה של הרכב החונה בשמש.

חשבתי אולי אם אשים 1 בכל חלון+כיסויים לחלונות, אולי כן ארגיש ירידה בטמפרטורה ברכב שלי בקיץ.

פורסם

למה שלא תצרף לינקים למוצרים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
למה שלא תצרף לינקים למוצרים?

כי קארספורום חסמו לי את האפשרות לפרסם לינקים כי אין לי עדיין 20 הודעות

פורסם

לגבי המאוורר הסולארי- איזה רכב יש לך?

צורת ושיפוע החלון מאוד משפיעה על היעילות של המאוורר. מנסיון- בVW זה לא יעיל בגרוש- כי החלון לא נאטם כלל גם עם הגומי. נהיה רווח גדול מדי. זה מתאים לרכבים הישנים שעם חלונות ללא שיפוע כלל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עכשיו יש לך כבר 21 :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רכשתי לא מזמן את המד-מתח שמתחבר למצת. צעצוע חמוד, אבל הוא לא נשאר אצלי במצת הרבה זמן.

לדעתי הוא סתם מושך תשומת לב ואין סיבה לנסוע כשזה תקוע במצת.

לדעתי הוא טוב רק כשחושדים שיש בעיה במצבר/אלטרנטור אז נוח לבדוק כשאין רב מודד בסביבה.

אגב עלה לי 4.88 ירוקים.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
לגבי המאוורר הסולארי- איזה רכב יש לך?

צורת ושיפוע החלון מאוד משפיעה על היעילות של המאוורר. מנסיון- בVW זה לא יעיל בגרוש- כי החלון לא נאטם כלל גם עם הגומי. נהיה רווח גדול מדי. זה מתאים לרכבים הישנים שעם חלונות ללא שיפוע כלל.

יש לי פיאט פונטו, זה יתאים?

אם אתקין 4 כאלה, 1 לכל חלון, יש מצב שזה ישפיע לטובה על הטמפרטורה?

פורסם

קניתי , נחכה שיגיע ונראה מה זה שווה..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המאורר מיותר.

לפי חוקי הפיזיקה אויר חם עולה למעלה אז חריץ בחלון ברכב החונה יעשה את אותה העבודה (מניסיון זה מספיק כדי להוריד את הטמפרטורה לרמה סבירה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש לי פיאט פונטו, זה יתאים?

אם אתקין 4 כאלה, 1 לכל חלון, יש מצב שזה ישפיע לטובה על הטמפרטורה?

אני חושב שזה יהיה בזבוז של כסף. כמו שנאמר פה- כבר עדיף להשאיר חלון טיפה פתוח.

לדעתי- צילון לשמשה+ 4 צילונים לחלונות יעשו עבודה יעילה בהרבה. מה גם שלשים אותם בכל פעם יהיה מהיר משמעותית מלשים את המאוורר הנ"ל בכל אחד מהחלונות.

יש באיביי צילונים במחירים מגוכחים. שווה לבדוק (אני קניתי בזמנו 4 צילונים לחלונות ב3 דולר כולל משלוח, מחזיק עד היום- יותר משנה).

אם בכל זאת תרצה לנסות- מציע לך לקנות רק אחד כדי להתנסות ולראות אם מתאים בכלל למבנה החלון ברכב שלך. שים לב! יש הוראה מפורשת על המאוורר שאסור ליסוע איתו אלא מיועד לשימוש רק בחניה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...