Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נגיד שזו לא מכת חניה.

פשוט להתקדם הלאה. זו דעתי.

יצא לי לרכוש אחת כזו לפני מספר חודשים מודל 2008 שעברה החלפת כנף (בצ'מפיון) , המוכר הוריד על זה בערך 10 אחוז מהמחירון למרות שתכלס לא היה על מה (פשוט המצב בשוק קשה מאוד ) והרכב היה עם ק"מ מצחיק (ממוצע של פחות מ5K בשנה).

כיום כשזה שוק של מוכרים , אין סיבה להתפשר על כזה רכב כי גם רכב במצב הרבה יותר טוב, תוכל לקנות במחיר נמוך מהמחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הייתי נוגע ברכב שהחליפו בו כל כך הרבה חלקי מרכב. קח גם בחשבון, שייתכן בהחלט שבעתיד, כשאתה תצטרך למכור את הרכב, במכון הבדיקה לא יגדירו את הפגמים האלו כמשמעות נמוכה ותהא לכך השלכה מסחרית.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

גם לפי דעתי ממליץ להמשיך הלאה ישנם ליקויים משמעותיים ברכב ולא רק כסתח יש מציאות אחרות בשוק.

בנוסף אני די משוחד אני בעלים של אחת שנת 06 מנוע 2.0 ובמקרה היא למכירה.

פורסם

קודם כל תודה על כל התשובות!

עכשיו במידה ובעל הרכב כן יסכים להתגמש עקב הבעיות האלו , עד כמה בעיות אלו משפיעות על בטיחות הרכב באופן כללי?

במיוחד לאור העובדה שעקב תיקון כנף אחורית היה צורך בהלחמה שלו לשלדה אם אני מבין נכון?

פורסם

רכבים כאלה כבר לא נסחרים כ"כ קרוב למחירון, במיוחד מנוע ה-2 ליטר הצורך יותר דלק.

בלי קשר, המוכר דיווח לך על כנף פגועה. יצא בבדיקה כנף+2 דלתות+מכסה מנוע+כנף אחורי+פח סף.

זה ממש לא תאונה "קלה" ורק על זה הייתי פוסל את הרכב. אמנם אין פה משמעות בטיחותית אבל סחירותית, ועוד איך, ולא ברמה של 10% מתחת למחירון...

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

רכב יד שניה .

האמת שהתכוונתי לאחוזים ממחירון הרכב וברור שההורדה הסופית תלויה במחירון הרכב.

עוד פעם היתי רוצה לדעת כמה אחוז יש להוריד במקרה זה?

פורסם

ראשית, בדיקה במוסך מתמחה את נושא הנזילות+משולשים+בולמ"ז וקבלת הצעת מחיר לתיקון.

לגבי ההפחתה הנדרשת בהתחשב במצב השוק+ זה שהרכב קיבל מכה רצינית לכל אורך הצד הימני+מכסה מנוע (שלעתים מופיע כמשמעות גבוהה בבדיקות) - לדעתי סדר גודל הפחתה של 25%, לא פחות.

המלצה שלי- חפש רכב כזה שמור יותר ותרכוש אותו כמו שאחד החברים פה רשם סביב 10% פחות, ותהיה בראש שקט. ההפרש ברמת המחירים היא עוד 6-7 אלף ש"ח, וגם זאת בהנחה שהמוכר היום יסכים להוריד לך את ה25%+להתחלק איתך בתיקונים.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...