Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבן דוד שלי יש רנו מגאן שנת 97'

האוטו שמור מטופל הכל.

יש לו בעיה קטנה בגיר,האוטו מעביר חלק אבל כשאר נותנים קיק דאון והגיר נותן הורדה להילוך השלישי

הוא לא יכול לחזור לרביעי רק אם מכבים את המנוע ומתחילים נסיעה מחדש.

זה שיש פה בעיה זה ברור,השאלה היא האם הבעיה היא חמורה בגיר או שיכול להיות שזאת אך רק בעיה חשמלית קטנה (אמר לי מישהו שמתמחה בניסן ורנו)

אני אשמח לקבל חוות דעת,כי בימים הקרובים הוא רוצה ללכת למוסך לבדוק את העניין יותר לעומק.

תודה

פורסם

כל בעיה חשמלית שהמחשב מזהה ברכב הזה גורמת לו (למחשב) להעביר את הגיר להילוך שלישי (חירום). צריך לחבר לרכב מחשב איבחון ולראות מה קוד התקלה שהמחשב רושם, ומשם להחליט אם להמשיך בטיפול.

פורסם
כל בעיה חשמלית שהמחשב מזהה ברכב הזה גורמת לו (למחשב) להעביר את הגיר להילוך שלישי (חירום). צריך לחבר לרכב מחשב איבחון ולראות מה קוד התקלה שהמחשב רושם, ומשם להחליט אם להמשיך בטיפול.

תודה רבה ספי

• ספונסר פורום
פורסם

אני אנסה לחסוך לך את עלות ה"תיווך" במוסך (שלא מתקן בעצמו את הגירים אלא שולח אותם למכון חיצוני ולוקח על זה עמלה) ואמליץ לך לפנות ישירות למכון גירים.

אם אתה מאיזור המרכז אז פנה למוסך סופרגיר בת"א.

פורסם

היי

התופעה בגיר שלכם היא כנראה חשמלית - שסתומים בגיר (אלקטרו-מגנטיים).

אני לא ממש מתלהב מכל מכוני הגירים (וותיקים ככל שיהיו).

ממליץ בחום להיכנס למוסך מורשה ולבצע שם גם את הדיאגנוזה וגם את העבודה - שם תקבל את האחריות ואת ידע המתחדש, בניגוד

למקומות אחרים.

פורסם
היי

ממליץ בחום להיכנס למוסך מורשה ולבצע שם גם את הדיאגנוזה וגם את העבודה - שם תקבל את האחריות ואת ידע המתחדש, בניגוד

למקומות אחרים.

יסלח אדוני לקהילת משפצי הגירים, אך איזה ידע מתחדש דרוש על מנת לחבר סקנר לגיר שחדלו מלהשתמש בו אי שם בשלהי שנת 99?!?

:shock:

דרך אגב, אנחנו נותנים שנה אחריות על גירים משופצים, הרבה לפני שהיבואן התחיל עם שנת אחריות מלאה.

פורסם
היי

למקומות אחרים.

לא מסכים איתך בעליל !!!

כאחד שניסו לסבן אותו כמה "מוסכים" בתואנות שונות ומשונות , תוך נסיון להחליף לי חצי מהמכלולים ברכב בשביל לפתור תקלה בגיר ו... "המליצו" לטיפול בגיר דרך "מומחה" שלהם - אומר לך דבר אחד ויחיד

בשביל לאכול סטייק אתה לא הולך לפיצריה או לפיצוציה - אתה הולך למסעדת בשרים ...

שיש לך בעיה בגיר , אתה הולך למכון גירים! זה המקום הייחודי והיעודי לכך! שם הם מודעים לתקלות הספציפיות בתחום, הם יודעים להתעסק עם הגיר ולא לנחש באולי ו"בוא ננסה להחליף".

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...