Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שהבעיה הציקה לי הרבה מאוד זמן, החלטתי להוריד קצת מהאגו (והגבריות?) ולהתחיל להשתמש בקרם.

העור שלי מאוד כהה מסביב לעיניים, האם מישהו יכול לתת לי המלצה מהחברה\ אישה\ נסיון עצמי לקרם שכן עוזר?

תודה!

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

תפסיק לעשן גבר :-D

ועכשיו ברצינות, ניסית משחות נגד שפשפות וכאלה? ידוע שהן עוזרות מאוד לאחות את העור ולחדש את התאים המתים.

אם לא - תגיד לי, ניסיתי לפחות 3-4 והאחרונה מאוד עזרה. אני אבדוק איך קראו לה ואחזור אליך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קרם נגד שפשפת? לעור מסביב לעיניים ?:shock:

לא, לא ניסיתי. לא אמורה להיות איזשהי משחה שמיועדת לטיפול באיזור הזה ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

דבר ראשון, נסה לא להיות ער ב4:40 בבוקר, עשוי לעזור.

שנית, העור מסביב לעיניים עדין ורגיש, אני מציע בחום להתייעץ עם רופא עור לפני כל שימוש בחומרים חריפים.

קיימים תכשירים רבים להלבנת עור (מי אמר anal bleaching ולא קיבל, כן, גם אתה הקורא ברונו), הם פופולריים מאוד במזרח, אבל אני בטוח שניתן להשיג גם בארץ. שוב, דבר עם רופא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...