Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרכב והגלגלים בגודל 17:

n4teemmdz04m.jpg

גלגלים גודל 17 יפים ויושבים יפה מאוד על הרכב אבל החתך נמוך מאוד מעצבן כל אבן על הכביש אני מרגיש.

כמה שאלות:

1. הג'אנטים שברשותי עושים את הרכב יותר כבר והוא שותה יותר דלק?

2. לאיזה גודל כדאי לרדת 16,15 (כדי שיהיה צמיג רגיל ולא חתך נמוך)?

3. איך הולך התהליך של הורדת גודל ג'אנט?מרכיב יותר קטן והולך למשרד הרישוי מחליף ברשיון?

4. איזה צבע צ'אנט יהיה יותר יפה על הרכב שלי, שחור או הצבע כמו עכשיו?

תודה מראש.

פורסם
זה הרכב והגלגלים בגודל 17:

n4teemmdz04m.jpg

גלגלים גודל 17 יפים ויושבים יפה מאוד על הרכב אבל החתך נמוך מאוד מעצבן כל אבן על הכביש אני מרגיש.

כמה שאלות:

1. הג'אנטים שברשותי עושים את הרכב יותר כבר והוא שותה יותר דלק?

2. לאיזה גודל כדאי לרדת 16,15 (כדי שיהיה צמיג רגיל ולא חתך נמוך)?

3. איך הולך התהליך של הורדת גודל ג'אנט?מרכיב יותר קטן והולך למשרד הרישוי מחליף ברשיון?

4. איזה צבע צ'אנט יהיה יותר יפה על הרכב שלי, שחור או הצבע כמו עכשיו?

תודה מראש.

א.המידה שיש לך כרגע על הרכב לא מאושרת...נכון?

ב.הרבה מהעיניין פה תלוי גם ביופי.ז"א שאם תשים 15 אינץ עם 195.55.15 זה לא יראה כמו 17 חתך נמוך כמובן...ואם באמת העיניין של הנוחות יותר חשוב לך אז תוכל לרדת ל15 אינץ.(אם כבר ירדתה מידה)

ג.התהליך פשוט..עמדה מס 1 במכון טסטים מבקש שישנו לך תמידה למה שמותר וניגמר הסיפור|(עלות של כ20 ש:"ח רק לטופס

ד.צבע זה עיניין של טעם חלק יגידו כך.וחלק יגידו כך..לכן עצה שלי לך עם הלב שלך

ה.בהצלחה...

פורסם

ג׳אנט 16 יכול להגיע עם חתך רגיל ובתור דוגמה, פורד פיאסטה,פולו ,סיאט וכו׳ מגיעים עם ג׳אנט 16.

• תוכן חדש...