Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי גם ממליץ על סיריון רכב קטן וזריז ולא צורך הרבה דלק.

אבא שלי קנה לאחרונה YRV - פשוט טיוטה קורולה במכסה של דייהטסו - האוטו נוסע פנטסטי + אמינות + צריכת דלק טובה + האוטו נוסע ממש טוב ומאיץ טוב, אבל נקודת הטורפה היחידה היא שהאוטו ממש מכוער.

עוד המלצה שלי היא - פיאט פנדה, למרות שמבחינת ביצועים האוטו עגלה, אבל אמינות וצריכת דלק מעולים.

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אתה די טועה לגבי הגטס . היתה לי גטס 1.4 ידנית , זה רכב עם 94 כ"ס שמאיץ יותר טוב ממזדה 3 (גם היתה לי) חסכוני יותר - בערך 1:12 ונטול תקלות למרות התעללות רבה מצידי (היה רכב ליסינג) .

לדעתי מאוד מומלץ !

פורסם

יונדאי גטס מנוע 1400 עם 97כ"ס זה רכב זריז ומאיץ טוב(יותר טוב מהאימטרזה 1600).

הדגם שלאחר מתיחת הפנים יותר חסכוני בדלק(אמצע 2006).

החולשה של הרכב היא היציבות שלו(בהמירויות גבוהות ופניות) והמושבים שלו(לא נוחים).

הרכב אמין ולא כל כך שכיר(יש שנתון 07 ב30 אלף).

אופציה נוספת של הגטס היא עם מנוע 1600- לא יודע לגבי חיסכון בדלק kml.co.il

חוות דעת על הגטס לא מכיר אחרות(אופטרה סדאן אוטו פשוט זבל)

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

קח בחשבון גם לאנסר, המחירון מתחת לריצפה, השוק גרוע ככה שאפשר למצוא שמורה במחיר מצויין.

רכב אמין, ונותן תמורה טובה לכסף.

פורסם

תתרחק מהאופטרה. מנסיון ארוך טווח. לא אמינה, לא נוחה, לא סוחבת. מרווחת מאד, ומזגן מצויין (שגם התקלקל אגב...).

נוחות של קרש גיהוץ, הפלסטיקה של תא הנוסעים מחומרים סופר זולים ופשוטים, וככה כל האוירה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מיכה, אני מתבאס במקומך.

להחליף 306 באופטרה/גטס/סיריון זה צעד קדימה ושניים אחורה, כבר עדיף להשאר עם ה306, שהוא רכב אמנם קצת ישן אבל מעולה מאשר לנהוג באיזה רכב סוג ב'.

אם אתה לא מפחד מתוצרת צרפת, תמשיך בקו שלהן, תקבל אחלה מכוניות במחירים מגוכחים.

ואם אתה מוכן לנהוג בידנית, בכלל הרווחת.

אם סופר מיני באה בחשבון הייתי מחפש בכיוון 206/פונטו/פאביה או איביזה.

אם אתה צריך משפחתית קומפקטית, אז מגאן/307/C4/ לאון/אסטרה ופוקוס (עדיף ידניות, אם יש למצוא).

• תוכן חדש...