Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ!

אחי (האמיתי, לא שלל האחים שיש לי פה) שלח את הסרטון הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=ezVk1ahRF78 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הרצאה סופר-מעניינת על הקשר בין דת למספר ילדים. כדאי מאוד לצפות - הסוף מפתיע!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרצאה מאוד מומלצת ואישית המועדפת שלי

עכשיו ראיתי - יופי של הרצאה! לגמרי אגרוף בפרצוף.

מעניין שאין לה הרבה צופים. אני משער שזה בגלל שאף אחד לא רוצה לשמוע שהוא לא מיוחד...

אהבתי במיוחד את הדברים הבאים:

1. הטענה שכולנו בעצם משוגעים.

2. רוב הדברים שאנחנו מאמינים בהם הם בעצם לא נכונים. כשביצענו החלטה מסוימת, אנחנו מבטלים את ההחלטה ההפוכה כי אנחנו לא רוצים לחשוב שעשינו החלטות לא נכונות.

3. שהוא מבקש מכל מי שבאולם לחבק את האהוב שלו שהגיע איתו להרצאה, ואז מספר לו שיש יותר סיכוי שאותו אהוב יהרוג אותו, מאשר שאל-קעידה או סתם איזה מישהו יהרוג אותו. אנחנו חושבים שאנחנו בטוחים, אבל אנחנו לא.

4. אם אתם רואים דברים מפחידים בחדשות או בעיתון ובגלל זה חיים בפחד - תתגברו על זה. כי הדברים שיהרגו אתכם הם הרבה יותר משעממים ולא סקסיים...

5. רעיונות חדשים קורים כשרעיונות ישנים מתנגשים. כדי שיהיו לך רעיונות חדשים אתה חייב להיחשף כמה שיותר לרעיונות ישנים. 27% מהאמריקאים עושים תואר ראשון. 42% מאותם אנשים לעולם לא יקראו יותר ספר. 80% ממשקי הבית באמריקה לא קונים או קוראים ספר בשנה.

6. כשמשפחה ממוצעת מכניסה יותר מ-75K$ האושר שלה לא גדל, בגלל ש-75K$ זה מספיק בשביל לחיות, וכל מה שמרוויחים מעל זה תלוי רק בחוויה האישית של כל אדם ואדם, והיא לא קשורה לכסף.

7. הזמן אף פעם לא יהיה טוב לרעיון חדש. הסיבה היא שאנשים הם פי 2 עצובים יותר בגלל הפסד, מאשר שהם שמחים בגלל הצלחה. אז אל תחכו לזמן המתאים - תפעלו עכשיו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכרתי את הפרויקט הזה בפעם הראשונה לפני כשנה וחצי שהציגו לנו הרצאות משם בבסיס.

אני מקווה שהשרשור הזה יתעדכן ונוכל לעקוב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הכרתי את האתר לפני שנתיים בקורס אנגלית במכללה,

המרצה הייתה מראה לנו המון דברים מעניינים.

ההרצאה הראשונה שלי שם היתה של סטיב ג'ובס

הרצאה מרתקת על קסם המספרים

הרצאה של אחד משלנו בועז אלמוג על מוליך-על

אני יכול למלא עוד הרבה סרטונים ולכן אני פשוט ממליץ להכנס לאתר עצמו ולראות משם.

זה קישור ישירות לסרטונים המתרוגמים לעברית (יש לבחור בסרטון עצמו)

תהנו.

404

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני משתמש באתר מידי פעם כאשר אני רוצה להעביר לתלמידי מסר שמסוכם ומרוכז ב17-20 דקות, או כמבוא לחומר חדש.

אחת ההרצאות שלטעמי מעוררות השראה רבה, היא הרצאה של בנקר רוי- "ללמוד מהיחפנים": ברג'סטן, הודו, ישנו בית ספר יוצא מן הכלל אשר מלמדים כפריים וכפריות - רבים מהם אנאלפביתים - כיצד להיות מהנדסים סולריים, בעלי מלאכה, רופאי שיניים ורופאים עבור הכפרים שלהם. בית הספר נקרא 'מכללת היחפנים' והמייסד שלו, בנקר רוי, מסביר כיצד הוא פועל.

הרצאה מצוינת נוספת, על סוגי מנהיגות דרך ניתוח מנצחי תזמורת מהטובים בעולם, מועברת ע"י מנצח ישראלי- איתי טלגם, היא ההרצאה "להנהיג כמו המנצחים הגדולים": מנצח תזמורת עומד בפני מבחן המנהיגות העליון: ליצור הרמוניה מושלמת בלי לומר מילה. בהרצאה מקסימה זו, איתי טלגם מציג את הסגנונות הייחודיים של חמישה מנצחים גדולים של המאה ה 20, ומדגים את הלקחים החיוניים לכל המנהיגים. מלא הומור, קצבי ומלא חכמה, מהנה מאוד.

תיהנו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...