Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה לא מכיילת את הלייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, ברכות לדוקטור שנלחמה על חפותה ולפחות בינתיים גם יצאה מהפרשה הזאת כשידה על העליונה.

אם נצא מתוך הנחה שהמשטרה לא תערער לעליון ותשאיר את המצב כמות שהוא, האם משמעות הדבר היא שמעתה ואילך בכל פעם שנהג יואשם בכך שנמדד בממל"ז בעודו נוהג במהירות מופרזת, הוא יוכל לבקש להישפט ולצאת זכאי בעקבות פסק הדין הזה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקווה שאלה שהורשעו, יתבעו חזרה את כספם ששולם בצורת קנס מהמדינה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלעד וברווז - פספסתם משהו.

היא זוכתה במחוזי והמשטרה קיבלה רשות ערעור לעליון. כרגע התיק נידון ושם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה אני צריך להכיר את המושגים האלה כדי למנוע הרשעה של חפים מפשע ?

נניח שנפחית 50 קמ"ש , האם תנוח דעתך שחפים מפשע ישלחו לדרכם ורק העבריינים יורשעו ?

אתה לא צריך :? , מי שרוצה שמכשיר הממל"ז יוכל לשמש ככלי מדידה אמין (ולא רק כקופה רושמת) חייב להכיר.

תחשוב מטווח בצבא, האם היית מסכים שהנשק שלך ירה מקבצים צפופים אבל 50 מטר מהמטרה? זה בדיוק המקרה, מה שאתה מבקש לעשות הוא להגדיל את המטרה..

סטייה במדידה בניגוד לאנשים היא ללא משוא פנים, גם מי שנוסע 80 קמ"ש יכול להימדד כנוסע 100 קמ"ש, גוף שרוצה להשתמש בכלי טכנולוגי לאכיפה חייב (מעל כל ספק) להשתמש בכלי אמין ומכוייל. אחרת זו סתם הצגה גדולה ובאותה מידה אפשר לאכוף מהירות לפי הספידומטר של הניידת (ובדרך לחסוך כמה שקלים ברכש).

סטייה תמיד תהיה, כמו שכבר כתבתי, סביב איזה נק' ומה מרחקה מהמהירות בפועל ניתן לקבוע בעזרת כיול.

המושג נקרא Accuracy and precision

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בעיברית זה נקרא דיוק והדירות.

דיוק זה עד כמה התוצאה קרובה לערך האמיתי (למשל לסרגל רגיל יש דיוק של 1 מילימטר ולמיקורמטר דיוק של 0.001 מילימטר)

הדירות זה עד כמה התוצאות קרובות אחת לשניה, בסרגל כל מדידה של אותו עצם תיתן תוצאה מאוד מאוד דומה, במיקרו מטר תמיד תהייה סטייה.

מקורמטר יותר מדיוק , סרגל יותר הדיר.

אני מאמין שההפחתה של החמש קמ"ש מפצה על הדירות ולא על דיוק, ולכן לא מפצה על חוסר כיול.

ממל"ז לא מכויל יכול לתת הרבה תוצאות קרובות אחת לשניה, אבל רחוקות מהערך הנמדד, או לתת הרבה תוצאות רחוקות אחת מהשניה, או כל דבר אחר, לא מכיול לא אמין.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתה לא צריך :? , מי שרוצה שמכשיר הממל"ז יוכל לשמש ככלי מדידה אמין (ולא רק כקופה רושמת) חייב להכיר.

תחשוב מטווח בצבא, האם היית מסכים שהנשק שלך ירה מקבצים צפופים אבל 50 מטר מהמטרה? זה בדיוק המקרה, מה שאתה מבקש לעשות הוא להגדיל את המטרה..

סטייה במדידה בניגוד לאנשים היא ללא משוא פנים, גם מי שנוסע 80 קמ"ש יכול להימדד כנוסע 100 קמ"ש, גוף שרוצה להשתמש בכלי טכנולוגי לאכיפה חייב (מעל כל ספק) להשתמש בכלי אמין ומכוייל. אחרת זו סתם הצגה גדולה ובאותה מידה אפשר לאכוף מהירות לפי הספידומטר של הניידת (ובדרך לחסוך כמה שקלים ברכש).

סטייה תמיד תהיה, כמו שכבר כתבתי, סביב איזה נק' ומה מרחקה מהמהירות בפועל ניתן לקבוע בעזרת כיול.

המושג נקרא Accuracy and precision

השאיפה היא להרשיע עברינים מצד אחד ומאידך לשחרראת החפים מפשע.

ברור שלהרשיע חפים מפשע היא תוצאה הרבה פחות טובה

בגלל זה נקבעו שולי הבטחון בנוסף לחריגה שהמשטרה עצמה מאפשרת

אפשר להקים מעבדות , ועוד ועוד ...

ואפשר להשתמש באמצעי שהשפעתו פחותה יותר

המשטרה קובעת רף אכיפה ,בית המשפט הוסיף חמש קמש נוספים

כפי שכתבתי לדעתי רק ירחיבו את שולי הבטחון וגם זה אם יחליטו שמדובר במכשיר מדידה ולא מכשיר אכיפה

פורסם

המשפט האחרון שלך מראה את תמצית הבעיה, חוסר ההבנה באיך עובד המכשיר, במה התוצאות תלויות, ולמה היצרן ורק הוא צריכים להגדיר את הכיול והתזמון שלו.

איך אתה יכול לאכוף עם מכשיר שנותן תוצאות אקראיות?

מה התוקף של מכשיר כזה?

כל מכשיר שמודד הוא מכשיר מדידה, המשטרה משתמשת בו לאכיפה.

אם הוא לא מכיול הוא לא אמין ולא קביל.

וכל זה בלי להתחיל לדבר על כך שמשטרת ישראל מתעלמת מהחוק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
המשפט האחרון שלך מראה את תמצית הבעיה, חוסר ההבנה באיך עובד המכשיר, במה התוצאות תלויות, ולמה היצרן ורק הוא צריכים להגדיר את הכיול והתזמון שלו.

איך אתה יכול לאכוף עם מכשיר שנותן תוצאות אקראיות?

מה התוקף של מכשיר כזה?

כל מכשיר שמודד הוא מכשיר מדידה, המשטרה משתמשת בו לאכיפה.

אם הוא לא מכיול הוא לא אמין ולא קביל.

וכל זה בלי להתחיל לדבר על כך שמשטרת ישראל מתעלמת מהחוק.

לא צריך להבין איך המכשיר עובד כדי לראות את ההשלכות האפשריות של מהלך כזה.

החל מהדרישה לכייל מצלמות רמזור , מדחנים , איזיפארק , מדי מהירות .

אני גם לא מבין איך עובד שעון , ועם זאת כדי להגיע בזמן אני לוקח מרווח בטחון של 10 דקות.

ואם מדובר במשהו מאוד חשוב אז אני יוצא חצי שעה קודם .

פורסם

igalr:

כנראה אתה הוא זה שלא מבין מהי מהותה של הרשעה פלילית ונטל ההוכחה המוטל על התביעה על מנת להרשיע (מעבר לכל ספק סביר).

אם אתה מאחר לעבודה, אין הדבר מהווה עבירה פלילית והתוצאה המקסימאלית שתשא בה תהיה סנקציה מהבוס שלך. דו"ח תעבורה הוא הרשעה לכל דבר, ומשעבירות תעבורה הנן עבירות אחריות קפידה, הנטל המוטל על המדינה להוכיח את היסוד העובדתי צריך להיות כבד במיוחד, שכן עצם הוכחתו מביאה להרשעה בדרך כלל.

לכן בהחלט צריך לכייל מצלמות רמזור וכל אמצעי אכיפה אחר ואם המשטרה חפצה להסתמך על מד מהירות, אז גם את מד המהירות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
igalr:

כנראה אתה הוא זה שלא מבין מהי מהותה של הרשעה פלילית ונטל ההוכחה המוטל על התביעה על מנת להרשיע (מעבר לכל ספק סביר).

אם אתה מאחר לעבודה, אין הדבר מהווה עבירה פלילית והתוצאה המקסימאלית שתשא בה תהיה סנקציה מהבוס שלך. דו"ח תעבורה הוא הרשעה לכל דבר, ומשעבירות תעבורה הנן עבירות אחריות קפידה, הנטל המוטל על המדינה להוכיח את היסוד העובדתי צריך להיות כבד במיוחד, שכן עצם הוכחתו מביאה להרשעה בדרך כלל.

לכן בהחלט צריך לכייל מצלמות רמזור וכל אמצעי אכיפה אחר ואם המשטרה חפצה להסתמך על מד מהירות, אז גם את מד המהירות.

כנראה אתה לא מבין אנלוגיה מה היא .

אם אני רוצה לדייק בעבודה אני לא ניגש לשען כדי לכייל את השעון אחת לתקופה, אני לוקח מרווח בטחון של 5 דקות , לא אני המצאתי זאת אלה כך קבע העליון.

המצב הנוכחי המשטרה מציגה מצב דברים שבו היא מתקשה לבצע כיול מכל מיני סיבות (אין מעבדות, אין כח אדם,סרבול וכו...)

השאלה שלי אלייך כאחד שמבין את מהותה של הרשעה פלילית - האם הגדלת שולי הרווח לא תסיר את הספק הסביר ותתאפשר הרשעה ? האם יש מספר שאם נפחיתו מהמדידה במצב דברים הנוכחי נוכל להיות רגועים כי מדובר בהוכחת היסוד העובדתי מעבר לספק סביר.

פורסם

לטעמי לא. לטעמי הגדלת שולי "הביטחון" היא לא יותר מפיקציה (שזה לא אומר שלא ישתמשו בה). אם המכשיר אינו מדויק, לטעמי לא צריך לצאת מגדרך בכדי להכשיר את השרץ, וזה בדיוק מה שעושים במקרה דנן.

שוב, זה לא אומר שלא יעשו את זה, זה פשוט אומר שאני חושב שזה פסול מעיקרו. לא אמור להיות מקובל שהמשטרה תכשיר מכשיר בלתי מדויק לאכיפת החוק באמתלה של מחסור בכוח אדם. מדוע זה יש לה מספיק כוח אדם להעמיד שוטרים עם אותו מכשיר פסול ואין לה מספיק אנשים בכדי לכיילו כראוי?! התשובה אמנם ברורה - דו"חות מכניסים כסף וכיול הוא הוצאה (זה יותר לפתחו של האוצר, אך מדינה היא מדינה, על כל זרועותיה), אבל זה לא עושה אותה לצודקת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ידועה הבדיחה כי שעון שעומד מלכת מדייק יותר משעון שמאחר בשניה ליום , למה ? כי השעון שעומד מדייק פעמיים ביממה , רק אף אחד לא יודע מתי זה קורה בדיוק.

כך גם מכשירי המדידה.

יש לכייל מכשיר , סוחר שלא מכייל את המשקל שלו עלול להיות מואשם בפלילים,

ואילו הגוף שאוכף את חוקי המדינה מצפצף על אותם חוקים בתירוצים שמתאימים לילדי הגן.

ואין מדובר רק במכשיר שמודד מהירות אלא גם במכשיר הינשוף , שהענישה בגין העבירה בשכרות כואבת , וכואבת מאוד.

לכן החובה של הכיול צריכה הייתה להיות באינטרס של המשטרה.

שוטר לא צריך להראות לנהג את דו"ח הכיול בעת שהוא תופס אותו אבל אתה רשאי לקבלו כחלק מחומר החקירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תסריט האימים:בית המשפט מחייב אתת המשטרה בכיול ולא סתם כיול במעבדות נאסא בתנאי חוסר משקל מול שעון אטומי שגורם לממלז לדייק עד שמונה מקומות אחרי הנקודה.

מה יצא לנו מזה ?

בנתיים כלום

המשטרה מודיע כי מעכשיו הסטיה המותרת יורדת לשני קמש

כלומר 52 קמש מקבל דוח ומחוץ לעיר 72 וכו

וכמובן מכיוון שהדיוקהוא טוב יותר מהשעונים האטומים ביפן אין צורך בהפחתה הנהוגה כיום

תהנו

פורסם

יגאל

אתה מחבר שני דברים שאין ביניהם קשר.

אחד הוא דיוק המדידה ובו לא דנים כעת לכן יישאר 5 קמ"ש

השני הוא הצורך בכיולו של המכשיר , כדי שהקריאה לא תהיה 50 קמ"ש הפרש, אלא תישאר 5 קמ"ש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...