Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק עד 1000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה ראנקס 03, אני מעוניין להחליף את הרדיו דיסק המקורי של האוטו באחד חדש, התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (כולל התקנה, תושבת וכו').

הדרישות שלי מהרדיו:

שיקרא MP3.

כניסת USB (שיוכל לקרוא דיסקון קי של לפחות 4 GB)

עדיפות לפאנל נשלף.

בעתיד אני יחבר לרדיו רמקולים (קומפוננט וזוג נוסף מאחור) ומגבר, סאב כנראה ואני לא התקין.

איזה אתם ממליצים לי?, ואם מישהו מכיר מקום טוב להתקנה באזור השפלה זה יעזור.

תודה מראש.

פורסם

אני עם pioneer 8350sd וממש מרוצה.. יש USB aux sd , ראיתי שהוא נמכר ביו 900 ל 1200 בגרסא בלי ה sd אבל אני קניתי אותו ב800 אני מאמין שגם אתה תמצא במחיר הזה באחד המחסנים

פורסם

אהבתי את הפיונר אבל אני לא יודע אם זה משאיר לי תקציב להתקנה.

אם למישהו יש עוד הצעות אני ישמח, ולגבי השאלה השנייה מישהו מכיר מקום טוב להתקנה באזור השפלה (עדיפות באשדוד).

התאם הזה מתאים לי?

ebay.com/itm/FP-11-04-Toyota-Corolla-CD-Radio-Facia-Panel-Adaptor-/400277863831?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d326b7d97#ht_505wt_1037

(להוסיף www בהתחלה למה אסור לי להוסיף לינקים O_o)

פורסם

שמתי לב של2350 יש רק יצאת מגבר אחת, זה ישנה לי אם אני מתכוון לחבר קומפוננט זוג רמקולים נוסף ומגבר אחד?

ומה ההבדל בי ה2350 ו2300, לפי המחיר אני יכול להוסיף ל3150 שהוא נראה לי יותר טוב?

ולגבי המתאם הוא מתאים או שאני צריך לקנות אחד אחר פה בארץ?

ebay.com/itm/FP-11-04-Toyota-Corolla-CD-Radio-Facia-Panel-Adaptor-/400277863831?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d326b7d97#ht_500wt_1180

פורסם

שאלה נוספת:

האם זה משנה שיש לי שליטה מהגה בבחירת הרדיו דיסק?

פורסם

אם אתה מחליף את הרדיו המקורי של הרכב , השליטה מההגה לא תעבוד

אלא אם תחבר מתאם מיוחד (שלא לכול הרכבים יש) ועלות לא זולה .... ( בין 250-500 )

Guest Black Legion
פורסם

אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים, איזה לדעתכם יותר עדיף:

Clarion CZ200A

או

Pioneer DEH3350UB

הפיונר שווה את תוספת המחיר?

אני רוצה גם לחבר את הרדיו לשליטה מהגה שיש לי, אם זה משנה בבחירה?

בתקציב הזה אני יקבל תמורה טובה למחיר?

ואני חייב לשאול כדי להרגיע את עצמי, הרדיו דיסקים האלה יעניקו לי יותר איכות מהרדיו דיסק המובנה שלי (קורולה 03)?

תודה על העזרה.

Guest Black Legion
פורסם

מתאם כבר יש לי, האם מישהו יודע כמה יעלה לי חיבור המערכת להגה?

אני מודע לזה ששניהם טובים, אבל איזה מהם? הפיונר עולה 100 שקל יותר, תוספת המחיר הזאת שווה?

פורסם

אני גם לא רואה שלפיונר יש רפשרות להתחבר להגה

כאשר לקלריון רשום שיש אפשרות כזאת

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...