Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע HU מסוג קלריון NX501 ואני מעוניין לעבור לIPAD2, אני משתמש בכל 3 זוגות RCA אחוריים קדמיים וסאב.

האם משהוא התנסה בפרוייקט כזה בעבר? איך איכות הסאונד לעומת HU סטנדרטי?

האם קיימים איזה מתאמים מיוחדים על מנת לקבל את האפשרות לשליטה נפרדת בערוצים?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הפרוייקט דורש השקעה של כסף שעולה על HU ממוצע וגובלת על מערכת מולטימדיה ברמה גבוהה.

למרות זאת היתי מעדיף את הIPAD אם אתה כבר בכוון של GPS/VIDEO/MUSIC.

אתה צריך דרך להוציא ממנו אות דיגיטלי (יש כמה וכמה מתאמים, עשה חיפוש) ומעבד סאונד בעל כניסה כזאת כגון ALPINE 701 למשל שניתן למצוא במחיר סביר.

העלות הסופית תהיה קרובה ל 4/5 אלף אני מניח.

אם תשאל אותי, עדיף להשקיע סכום כזה על פרויקט IPAD ולא איזה 2DIN מעפן.

פורסם

מה הסיבה שזה יוצא יקר כל כך? אני אשמח לפירוט

תודה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

המחירים כמובן בארץ הקודש והעושק :lol:

איפד 2 אצלנו עולה 2000 שקל +

מעבד כמו ALPINE 701 יעלה 400-500 דולר משומש באינטרנט (חדש כבר אין).

ואיזה מתאם DOC IPAD ששוב לא זוכר את השם אבל המחיר בערך 100 דולר.

חפש DOC ל IPAD שמוציא אות דיגיטלי במחיר שמתאים לך (תצטרך בשבילו ספק כוח ל 12V איכותי לעבודה ברכב).

וההתקנה כמובן...

פורסם

תודה, לגבי העבודה אני לא דואג כי אני עושה הכל לבד, אייפד אני לא מחשב בהוצאה כי גם ככה אני מתכנן לקנות לשימוש אישי ולעסק, כל השאר אני אבדוק

פורסם

ראיתי במו עיניי ושמעתי באוזניי מפרט כזה בדיוק בלאון FR של בחור מהרצליה.

ההבדל היחידי שהDOC שהוא קנה מכיל DAC פנימי איכותי ביותר ולכן שילם יקר מאוד. אבל היה שרשור של DOC דיגיטלי נטו במחיר זול בהרבה.

פורסם

http://www.pure.com/products/product.asp?Product=VL-61429&Category=Dock

זה הדוק שדיברתי עליו, הוא דורש פרוק והתאמה לרכב, או שאפשר להשתמש בו כמו שהו שנראה לי לא נוח...

כך גם דורש חיבור לספק מתח/ ממיר מתח איכותי אנשים שוכחים שהסאונד בבסיסו זה חשמל (עד שמגיע לרמקול). ככל שהמתח נקי יותר מהפרעות ויציב יותר כך גם הסאונד יהיה טוב יותר.

FASTGT: אתה צודק!

זה הDOCK שיש לבחור

פורסם

או שאפשר לחבר minidsp כמעבד, ולצרף לו את ה DAC הייעודי שלו.

מעבד כזה עם 8 יציאות עולה 300 דולר חדש, מייצב עולה 12 דולר והממיר (miniDIGI) עוד 70 דולר.

אתה יכול למצוא חוות דעת של הפולני על הנושא בשרשור האחרון שלו.

מתחדשת*

פורסם

בשיא הכנות לא הצלחתי להבין מה כ"כ מיוחד בMINI DSP ,הוא אמנם זול יחסית אבל אתה מקבל מעגל ללא מארז ועם פרה נמוך,

אני באופן אישי אעדיף ביט1 או H701 משומשים, 0 כאבי ראש. (מניסיון עם שניהם)

לגבי הטאבלט האפשרויות ממש מצומצמות, מי שיעדיף לשתול בדשבורד (כמוני לדגומא) כבר מוגבל למסך 7" ופה כבר APPLE יורדת מהרשימה.

במסכי 7 פרט לARCHOS שיש לו מסך מזעזע ואמינות לא משכנעת אתה תתקשה למצוא טאבלט עם יציאה אופטית או USB שתומך DAC או בהתקנים חיצונים אחרים כמו USB STORAGE, כמעט כולם תומכים בסינכרון וטעינה בלבד.

• תוכן חדש...