Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

ברשותי 206XS שנת 2003, 125000 ק"מ.

ביצעתי באוטו לפני כמה חודשים טיפול טיימינג באוטו שכלל החלפת משאבת מים ותרמוסטט. הטיפול בוצע במוסך מורשה פיג'ו.

המים שיש לי היום באוטו חומים וגם מסריחים. מה יש לעשות בנדון?

האם להשאיר את המצב ככה?

להחליף מים ללא שטיפה של המערכת?

אולי כדאי בכלל לשטוף את המערכת ולהחליף את המים?

הרכב לא מתחמם בכלל ונוסע בצורה מצוינת.

אגב, החלפתי היום פקק מילוי למיכל עיבוי.

אלירן

פורסם

כל חצי שנה? טיפול טיימינג בוצע בחודש אוגוסט האחרון (אני יודע כי אני אח שלו).

בזמן קניית הרכב לפני שנה גם הוחלף נוזל הקירור - תמיד מקורי.

הרעיון הוא להפסיק לראות מים עכורים במערכת ולא להריח סירחון של ריקבון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש לרוקן את כל נוזל הקירור מהמערכת ולבצע שטיפה יסודית עם צינור מים עד שהמים יוצאים נקיים מכל המערכת (ולא רק מהרדיאטור). לאחר מכן מלא נוזל קירור חדש והמשך לעקוב אחר ההתפתחויות (אם יהיו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שטיפה כזו יכולה להזיק? מה ההשלכות של ביצוע שטיפה או אי ביצוע שטיפה?

כמה בעלי מקצוע אומרים שאחרי שטיפה כזו "הולך" ראש מנוע, אחרים ממליצים לשטוף ואני נשאר באמצע.

אלעד

פורסם

כמה בעלי מקצוע אומרים שאחרי שטיפה כזו "הולך" ראש מנוע

WTF ???

פעם ראשונה בחיי שאני שומע את השטות הזו...

מנוע ה 1.6 שקיים ב XS הוא אחד המנועים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם ב PSA והוא מנוע מאוד מאוד עמיד שמשרת חטיבה שלמה של רכבים מזה עשור ! (קסארה, 206, 307, C4, C3, C2 ובחו"ל גם ברלינגו\פרטנר וכד'). מעולם לא נתקלתי או שמעתי על שום בעיה ש"נוצרת" כתוצאה משטיפת מערכת קירור. שוטפים עם לחץ נורמלי של צינור גינה, לא מחברים לו לתחת מנוע סילון :lol:

בחיי, כמות השטויות ש"אנשי מקצוע" בתחום הזה פולטים מהפה, כשלא בא להם לבצע איזו עבודה, היא לא פחות ממדהימה כל פעם מחדש...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
WTF ???

פעם ראשונה בחיי שאני שומע את השטות הזו...

מנוע ה 1.6 שקיים ב XS הוא אחד המנועים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם ב PSA והוא מנוע מאוד מאוד עמיד שמשרת חטיבה שלמה של רכבים מזה עשור ! (קסארה, 206, 307, C4, C3, C2 ובחו"ל גם ברלינגו\פרטנר וכד'). מעולם לא נתקלתי או שמעתי על שום בעיה ש"נוצרת" כתוצאה משטיפת מערכת קירור. שוטפים עם לחץ נורמלי של צינור גינה, לא מחברים לו לתחת מנוע סילון :lol:

בחיי, כמות השטויות ש"אנשי מקצוע" בתחום הזה פולטים מהפה, כשלא בא להם לבצע איזו עבודה, היא לא פחות ממדהימה כל פעם מחדש...

איציק

תוכל להמליץ על בעל מקצוע טוב שיעשה לי שטיפה טובה?

מה הפרוצדורה הכי נכונה לבצע את השטיפה הזאת? מה לפרק ואיך לעשות?

אני בסוף השבוע הזה (רק יום שישי) יהיה באיזור מרכז אז אני אוכל לקחת את האוטו של אח שלי.

ביום יום הרכב נמצא בירושלים, אז אשמח לבעל מקצוע שיוכל לעזור לי.

אלעד

• תוכן חדש...