Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות פיאט פונטו ספייס 2006 Dynamic אוטומטית.

כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין Dynamic ל-Dynamic 16v?

2. האם ישנם תקלות נפוצות שכדאי להכיר ולבדוק לפני קנית הרכב?

3. לפי איזה מחירון הולכים בד"כ, לוי יצחק או יד2? כי יש הבדל של כ-3000 ש"ח ביניהם.

אשמח לקבל חוות דעת בעיקר בנוגע לצריכת דלק, אמינות ועלות חלקי חילוף.

תודה.

פורסם

DYNAMIC זה 16V.

תקלות נפוצות? יש תקלה יחסית נפוצה בהגה, תבדוק שלא מוכרים את הרכב אחרי איפוס במוסך של התקלה.

לפעמים איפוס עוזר (קרה במקרה אצלי) ולפעמים התקלה חוזרת אחרי שבוע. תבדוק שאתה לא בשבוע החסד במקרה (לפי פלט ממוסך מורשה).

מעבר לזה, בודקים המצאות נוזל קירור בשם פרפלו או לפחות נוזל קירור איכותי (הבעלים אמור לדעת). אם זה מים רגילים, תעשה אחורה פנה. אתה תשלם על הנזק שגרם הבעלים הקודמים וזה יעלה לך ה-מ-ו-ן.

לגבי המחירון - הקונה הולך לפי הנמוך והמוכר לפי הגבוה, ונפגשים בנקודת האיזון של השוק.

הרכב שאתה מעוניין בו הוא סופר מבוקש ואם הנתונים גם טובים יש מצב שהוא ייעלם בתוך יום - ככה שאני מניח שאם הייתי המוכר הייתי דורש מחירון יד2 + 10%.

כל יתר חוות הדעת ידועות ונמצאות בחיפוש בפורום - סה"כ רכב אמין מאוד וזול לתחזוקה.

פורסם

אני בעל רכב כזה בדיוק ואני מסכים עם כל מה שאמר קודמי מלבד דבר אחד

"בודקים המצאות נוזל קירור בשם פרפלו או לפחות נוזל קירור איכותי"

אין נוזל קירור איכותי אחר (ולא ממש משנה האיכות שלו ) שלא גורם נזק , חשיבות הפארפלו היא גדולה מאוד .

לגבי ההגה אכן תקלה נפוצה אך לעיתים היא נובעת מתקלה חשמלית כגון מצבר חלש או אלטרנטור שכבר לא עושה את העבודה

לדעתי הרכב מעולה ואכן קשה למצוא אחד במצב טוב לכן אלמנט הסבלנות פה חשוב .

שיהיה בהצלחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

תודה על התגובות.

שאלות נוספות:

1. האם חלקי החילוף של הפונטו ספייס יקרים יחסית או שהם בעלות סבירה?

2.איך הפונטו ספייס בהשוואה לדייהטסו סיריון, מבחינת צריכת דלק, אמינות ועלות חלקי חילוף?

3. בכלל אשמח לשמוע דעות לגבי דייהטסו סיריון דגם 2008 ומעלה.

תודה.

פורסם

1-ספייס נחשבת מהבחינה הזאת לרכב זול לתחזוקה יחסית.

2-חלקי חילוף יהיו בשניהם ואין בעיה איתם מחירים יהיו פחות או יותר זהים,הסריון גם לא יקרה לתחזוקה,צריכת דלק הפונטו עדיפה הודות לגיר הרציף.

3-השיווק של דייהטסו נפסק,לא ידוע איך זה ישפיע על המחירון שלה,אבל יכול להיות שחברות הליסינג יתחילו לצאת במבצעים טובים כדי לחסל את המלאי שלהם.

מעבר לזה הסריון אמינה,מנוע די נמרץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...