Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גובניק, מחפש אוטו אמין ופשוט לנסיעות לבסיס וחזור.

שמעתי על הג'אסטי

מצאתי ג'אסטי 92 1000 סמ"ק ידני ב3800

עם 103K קילומטר - שבטח התאפס, יש דרך לדעת את הקילומטר המדויק?

טסט עד 10/2012

עם מזגן

מה אתם חושבים?

הבנתי שלכל היותר אפשר לשלוח אותה לגריסה תמורת 3K

ועוד שאלה, אם הרכב משנת 92' הצטרך לבצע לו 2 טסטים בשנה? שזה אומר לשלם כפול? :(

פורסם

עפ״י הידוע לי אתה נדרש ל2 טסטים בשנה ובדיקת בלמים פעם בשנה (2 טסטים החל מגיל 15 למכונית ובלמים החל מ20, אלא אם השתנה החוק/אני סתם טועה). בסה״כ על הג׳אסטי אני לא יודע לתת חוות דעת אבל אחזקה של רכב ישן במיוחד יכולה להיות קשה ויקרה ולכן עפ״י מיטב הבנתי כדאי להמתין (גם אם הרבה זמן יחסית) עד שינינ אפשר למתוח את התקציב.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הגאסטי רכב פשוט מאוד ולכן גם זול לתיקון,די אמין אבל עדיין הרכב בן 20,בכזה רכב קח אותו למוסך שיבדקו שאין משהו חריג,וזהו בערך תיסע עד שמשהו רציני יתקלקל ואז תגרוט.

אתה יכול לבדוק במורשה מתי פעם אחרונה הוא ביקר שם אם זה היה ב 97 למשל והרכב היה עם 70 או 80 אלף אז כן זה לא הגיוני שיש לו עכשיו 103.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגאסטי רכב פשוט מאוד ולכן גם זול לתיקון,די אמין אבל עדיין הרכב בן 20,בכזה רכב קח אותו למוסך שיבדקו שאין משהו חריג,וזהו בערך תיסע עד שמשהו רציני יתקלקל ואז תגרוט.

אתה יכול לבדוק במורשה מתי פעם אחרונה הוא ביקר שם אם זה היה ב 97 למשל והרכב היה עם 70 או 80 אלף אז כן זה לא הגיוני שיש לו עכשיו 103.

תודה! מה הכוונה "מורשה"?

אם אני עושה 2 טסטסים בשנה, אצטרך לשלם כפול?

פורסם

מומלץ לחפש את הדגם עם מנוע 1200 הזרקה שנמכר בשנים 93-94 ,הרכב חזק יחסית וסוחב לכל פינה בארץ בלי בעיה.

יש ברשותי 2 רכבים מהסוג הזה והוא אמין ביותר ,זריז ועדיין קיימים חלפים בשפע.

שלחתי לך הודעה בפרטי שאולי תעניין אותך.

פורסם

ועוד שאלה, אם הרכב משנת 92' הצטרך לבצע לו 2 טסטים בשנה? שזה אומר לשלם כפול? :(

שני טסטים ושני אישורי מוסך ( לפני כל טסט) בשנה.

תשלום אגרת טסט מתחלק לשניים, כלומר כל חצי שנה אתה משלם 50% אגרה שנתית.

אבל כל חצי שנה תצטרך לשלום למוסך על אישור תקינות (150-200 ש"ח) ולמכון רישוי על ביצוע בדיקה (70-80 ש"ח).

פורסם

http://www.subaru.co.il/

תבחר את האזור שלך ותמצא מוסך קרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...