Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי 2 בעיות מוזרות ברכב, מדובר באופל קורסה שנת 2002 עם גיר טיפטרוניק.

הבעיה הראשונה: לפני כחודש הסל״דים ברכב התחילו לקפוץ, ללא סיבה ורק כשאני עוצרת. זה גורם לרכב לרצות לזנק קדימה כל הזמן.

הבעיה השנייה: היום, פתאום נדלקה לי נורית השמן, אבל היא נדלקת רק כאשר הרכב עוצר. כל עוד אני נוסעת, הנורית כבויה.

בדקתי את השמן במנוע, וראיתי שיש שמן.

למישהו יש פיתרון? מישהו נתקל אי פעם בבעיות הללו?

אשמח לקבל תשובה! :-)

פורסם

שלום, העם אורות ברקס נידלקות בזמן בלימה? עים לא, יכול ליהיות החיישן בלימה לא תקין.

העם יש מנורות דלוקות בלוח שעונים? עם כן כדי לחבר מכשיר לבדיקת תקלות.

עים סל"ד המנוע נמור מידי, לחץ השמן גם יורד בגלל שמשאבת השן מופעלת על ידי המנוע, שזה קורה נורית לחץ שמן תידלק ולא באחרך בגלל תקלה במערכת השימון.. עז כדי ליבדוק קודם את סל"ד המנוע, בסר"ק אמור ליהייות 750-800 סל"ד.

בהצלחה.

פורסם
שלום, העם אורות ברקס נידלקות בזמן בלימה? עים לא, יכול ליהיות החיישן בלימה לא תקין.

העם יש מנורות דלוקות בלוח שעונים? עם כן כדי לחבר מכשיר לבדיקת תקלות.

עים סל"ד המנוע נמור מידי, לחץ השמן גם יורד בגלל שמשאבת השן מופעלת על ידי המנוע, שזה קורה נורית לחץ שמן תידלק ולא באחרך בגלל תקלה במערכת השימון.. עז כדי ליבדוק קודם את סל"ד המנוע, בסר"ק אמור ליהייות 750-800 סל"ד.

בהצלחה.

קודם כל, תודה רבה על התגובה!

אין נורות אחרות שדולקות בלוח השעונים, אורות ברקס עוד לא בדקתי, אבל אני בהחלט אבדוק את האופציה הזו.

עקבתי אחרי זה היום בבוקר, זה קרה שוב אחרי 20 דקות של נסיעה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לחום מנוע, אך חום המנוע היה תקין. בקשר להילוך סרק, אכן הנורית נדלקת שהסל"ד צונח אל מתחת ל-1,000, מעל זה הנורית כבויה.

• תוכן חדש...