Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפורד פוקוס מודל 2008 (היה רכב ליסינג של ניו-קופל).

בכל אופן, אני מכניס את הקוד, מקבל שני צפצופים רגילים (דהיינו קוד תקין), אבל אז שאני מנסה להניע

לא קורה כלום. הרעש שאני שומע מכיוון המנוע הוא כמו של שני מקלות פלסטיק שנוקשים אחד בשני מהר.

אח"כ הכפתורים שעל השלט (מובנה במפתח) לא עובדים (אין נעילה או פתיחה).

לוח השעונים נראה תקין (המנורות נדלקות ומד הדלק תקין), אני יכול להדליק את האורות ברכב גם כן.

יש דרך בה אני יכול לבדוק מה מקור הבעייה?

תודה,

יובל.

פורסם
שלום,

מדובר בפורד פוקוס מודל 2008 (היה רכב ליסינג של ניו-קופל).

בכל אופן, אני מכניס את הקוד, מקבל שני צפצופים רגילים (דהיינו קוד תקין), אבל אז שאני מנסה להניע

לא קורה כלום. הרעש שאני שומע מכיוון המנוע הוא כמו של שני מקלות פלסטיק שנוקשים אחד בשני מהר.

אח"כ הכפתורים שעל השלט (מובנה במפתח) לא עובדים (אין נעילה או פתיחה).

לוח השעונים נראה תקין (המנורות נדלקות ומד הדלק תקין), אני יכול להדליק את האורות ברכב גם כן.

ו

יש דרך בה אני יכול לבדוק מה מקור הבעייה?

תודה,

יובל.

הי יובל

הדרך הקלה והמהירה - תנסה להניע עם כבלים , אם הצלחת בקלות

אזי רוב הסיכויים שזה המצבר.

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

תודה רבה, מצאתי.

צריך להכניס לכלא את מי שתכנן את זה, המצבר כולו בפנים, אני מגיע לפלוס אבל למינוס אין מצב להגיע.

בספר רכב כתוב לחבר את הכבל מהקוטב השלילי לחיבור ההארקה בעמוד המתלה השמאלי, אהה? וכמובן שיש ציור לא ברור.

למה אי אפשר היה לעשות את זה כמו בכל רכב נורמלי?

uploadfromtaptalk1329071262501.jpg

פורסם

אוקיי, אז זה באמת היה המצבר, הצלחתי להניע עם כבלים...

האם זה אומר שצריך בהכרח להחליף מצבר? זה רכב משני ובערך שבוע לא התניעו אותו

• תוכן חדש...