Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במסגרת הקניה של 107 חדשה קיבלתי גם מתאם (התקנה מקומית של קוברה) למרימי שמשות עם הנעילה.

שמתי לב שמתי שכשאני מפעיל 4 וינקרים מהבהבים (כמו שקורה הרבה מאד פעמים בעיר- שעוצרים ל5 דקות במקום לא חוקי ורוצים לנעול את הרכב), השמשות לא מתרוממות אם אני נועל עם השלט של הנעילה המרכזית.

חשבתי שזה הזוי לגמרי בהתחלה, או שזה קצר לא מתוכנן, אבל כשביררתי עם המתקינים הבנתי שזה המצב.

מרגיז מאד שהמגבלה הזו לא מצויינת בשום מקום, אבל לזכותם של החברה בקוברה יאמר שהם לא ניסוי לחרטט אותי ומייד שלחו אותי לאחראי הטכני שלהם שהסביר לי שזו המגבלה של הפיתרון בהתקנה המקומית(כי הרכב לא מגיע עם אזעקה). הבחור היה מאד נחמד ואפילו אמר לי שיש אפשרות שאחזיר את המוצר, אבל שהוא רוצה לנסות פיתרון שונה על בסיס ההתקנה שנעשתה כדי (אולי- הוא לא הבטיח) לפתור את המגבלה הזו.

לא הספקתי להגיע אליהם עדיין. אנסה מחר או בעוד מספר ימים.

מישהו מכיר את הבעיה הזו? מישהו מצא פיתרון, אמל מתקין אחר? רעיונות? אני מאד רוצה את האופצייה של הרמת החלונות עם הנעילה(ושיעבוד ב100 אחוז מהמקרים :-D ) אז אל תגידו לי לוותר על האופצייה..

תודה מראש

פורסם

גם אצל ב-107 יש מרימי שמשות, וגם לי יש את התופעה הזו.

הבעיה היא שהחאפריות בארצנו חוגגת ומחברים לך הכל על צמת חשמל של הוינקרים עצמם, מה שיוצר עומס וכמובן פאק שכזה שגורם להפעלת 4 האיתותים לבטל את פעולת מרימי השמשות.

בנוסף תשים לב שבגלל שיש עומס של מערכות שחוברו על צמת החשמל של ארבעת הונקרים, תבדוק אצלך באוטו כאשר אתה שם 4 וינקרים תראה האם המנורה של תא הנוסעים מהבהבת(דועכת ומתגברת) בהתאם לקצב האיתות.

חוץ מזה אני מרוצה מאוד מהרכב, תתחדש וסע בזהירות.

אין צורך בחתימה....

פורסם

זה לא פיוז. כפי שרשמתי זה פאק/ מגבלה ידועה מראש בתכנון המנגנון למתאם ב107.

זה נאמר לי בפירוש (גם אם לא באופן רשמי) ע"י איש טכני של קוברה.

לפי הבנתי מההסבר, מכיוון שאין מערכת אזעקה מקורית ב107 אז אין דרך נוחה לקבל אות על הנעילה.

לכן מה שהם עשו, זה לזהות את ההפעלה של המאותתים בזמן הנעילה. הרעיון יפה ועובד באמת- כל עוד לא מפעילים את המאותתים :) . ברגע שמפעילים את המאותתים אין דרך לזהות את הפעלת המאותתים ע"י הנעילה המרכזית. ולכן המתאם לא יודע שבוצעה נעילה.

בשיחה איתם בשבוע שעבר, נאמר לי, שהם ינסו לעקוף את הבעיה ושאולי (בלי להבטיח), זה יסודר. טרם הספקתי להגיע אליהם, כי יש לי גם חיים חוץ מלסדר מכונית חדשה שרק נקנתה :).

אבל אני אנסה השבוע ואדווח אם זה עזר.

תודה למברכים.

אם מישהו מבין קצת בחשמל ואזעקות/ נעילות ויכול להציע רעיון, אני מודה מראש

פורסם

אומנם אין לי פ'יגו, אבל גם אצלי קיימת העלאת חלונות אוטומטית לא מקורית.

לפי מה שהוסבר לי, מנגנון לא מקורי לא יודע לשתף פעולה עם הוינקרים. יתרה מכך, אם אנעל את המכונית ואלחץ פעמיים (דבר שיפעיל את הוינקר לשניה), החלונות לא יעלו.

בקיצור, זה ממש לא נראה לי "פאק", זהו פשוט חלק לא מקורי.

• תוכן חדש...