Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם סלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר מדגם מוטרולה מיילסטון,שנגמרה עליו תקופת האחריות למשך שנה, אין עליו ביטוח, אבל עדיין ממשיכים למכור אותו ברשת סלקום.

שווי המכשיר 75 ש"ח לחודש*36 (אני לא נכנס לזיכוים,ולחבילה וכ'..).

המכשיר התפגר,שבק הסאונד במכשיר,מסרתי אותו לתיקון,ואחרי מס' בהגיעני לסניף השירות נאמר לי שאי אפשר לתקן אותו אלא רק לקנות חדש(בשווי 1800 ש"ח).

לא הסכמתי לכך,מה הם רוצים שאני יעשה עם המכשיר שאני עדיין משלם עליו והם טוענים שהם לא יכולים לתקן אותו,אבל עדיין מוכרים אותו.

האם זה חוקי בכלל מה שהם עושים?

פורסם

חוקי לחלוטין - אתבה בעצמך מוסר כי תקופת האחריות נגמרה.

נסה לפנות למעבדה פרטית, יתכן ששם יוכלו לתקן את המכשיר.

אם אתה מחליט לרכוש מכשיר חדש קנה מכשיר מעודכן, לא דגם עתיק בן 3 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שהם מתכוונים בלא יכולים לתקן שהמכשיר הוא TOTAL LOST?? או בנ"ת בסלנג של סלקום??(בלתי ניתן לתיקון).

במידה והתשובה היא כן,תתחיל לשאול את עצמך האם המכשיר נרטב? נפל וקיבל מכה רצינית? או משהו בסגנון..

כפי שכבר הציעו,יכול להיות שבמעבדה פרטית יכולים להציל את המכשיר.

בהצלחה.

פורסם

היה לי סיפור דומה, עם דגם W705,

נגמרה האחריות (אני בטוח שגם לה היו מליון ואחד סייגים)

ופתאום בלי שום סיבה (לא נפילה, לא מים) המכשיר השתגע ולא הצליח לקלוט שום רשת,

משיחות עם הנציגים הבנתי שמשם לא תבוא הישועה, מתיאור ובדיקה במעבדה פרטית

החלטתי שלא לתקן, בסופו של דבר קניתי בחנות חיצונית מוטורולה defy,

ואני מקבל עליו מסלקום זיכויים (ניתוק זיקה),

לצערי עדיין נותרו לי כמה תשלומים על המכשיר הקודם שזה מתסכל, אבל זה המצב.

so far so good so what

פורסם

אף פעם לא תקבל שירות תיקונים על מכשיר שנגמרה לו האחריות ואין לך שירות תיקונים מהסיבה הפשוטה, לחברה הסלולארית שווה יותר למכור לך מכשיר חדש ולכבול אותך לעוד 36 תשלומים.

אל תחפש אצלם את הישועה, לך למעבדה פרטית.

פורסם
יכול להיות שהם מתכוונים בלא יכולים לתקן שהמכשיר הוא TOTAL LOST?? או בנ"ת בסלנג של סלקום??(בלתי ניתן לתיקון).

במידה והתשובה היא כן,תתחיל לשאול את עצמך האם המכשיר נרטב? נפל וקיבל מכה רצינית? או משהו בסגנון..

כפי שכבר הציעו,יכול להיות שבמעבדה פרטית יכולים להציל את המכשיר.

בהצלחה.

אכן כך,בלי ניתן לתיקון.המכשיר לא נפל או קיבל מכה,פשוט יום אחד שבק הרמקול.

פורסם

לא,כנראה הם חשבו שאני יקנה מהם חדש באותו רגע.

אני עדיין לא מבין,איך טלפון שהם מוכרים עדיין ונותנים עליו שירות,הם לא יכולים לתקן?

פורסם

כי לפעמים הנזק כול כך גדול שאין מה לעשות ופשוט לא שווה לתקן אותו. השאלה היא אם זה באמת ככה או שחברת הסלולר אומרת לך את זה בשביל שתקנה מכשיר חדש?

הייתי ממליץ לקבל חוות דעת נוספת ממעבדה שלא קשורה אליהם.

פורסם

התשובה פשוטה. אתה לא משלם להם בשביל שיתקנו.

אם היית קונה מהם "ביטוח" או איך שהם לא קוראים לזה, לא היינו מדברים פה עכשיו.

אבל אם לא... לך חפש את חבריך כמו שאומרים.

בדיוק כמו שקרה לי עם הירבוע הכתום. באתי לעדכן את הרום של הגלאקסי שלי, אבל הם "לא יכולים כי המכשיר עלול להתפגר".

אז- איך אתם יכולים על מכשיר שכן נקנה מאצלכם?

"אה, כי יש אחריות"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא,כנראה הם חשבו שאני יקנה מהם חדש באותו רגע.

אני עדיין לא מבין,איך טלפון שהם מוכרים עדיין ונותנים עליו שירות,הם לא יכולים לתקן?

לפי איך שזה נשמע לי,במעבדה ראו נזק שהוא בלתי ניתן לתיקון, מהידע שלי הקטן בתחום,זה נזק מסוג או קורוזיה(שנגרמת במגע עם מים, או נזק שנקרא "פד תלוש" שמשמעותו רכיב שנתלש עם המגע מהלוח האלקטרוני(בד"כ נגרם מנפילה רצינית), יכול להיות שגם ניסיון לשנות את התוכנה של המכשיר גרם לנזק שלא ניתן לשחזר(בזה אני לא בטוח,זה לא היה בתקופתי).

אם היה ניתן לתקן אני מניח שהיו נותנים לך הצעת מחיר כי זה כסף טוב מאוד עבור חברת הסלולאר,זולים הם לא.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך שוב,כמו שרשמו לך כבר,לך למעבדה פרטית עם ניסיון מוכח ותנסה לקבל הצעת מחיר לתיקון,יש סיכוי גדול ששם יסכימו לנסות לתקן ,ושים לב הדגש הוא על המילה ינסו.תברר עליות ותרחישים לפני הכניסה למעבדה.

בהצלחה.

פורסם

ברווז-בטח אני משלם להם בשביל התיקון,התיקון לא בא מרצון טוב של חברות הסלולר שאומרות אנחנו מתקנים בחינם.

מיכאל-תודה,אני יגש למעבדה פרטית,לא זכור לי שהמכשיר נרטב\קיבל מכה או עבר שידרוג תוכנה,פשוט יום אחד שבק הרמקול במכשיר.

פורסם

הרמקול שבק ושאר המכשיר פועל כתקנו? אם כן - סיכוי סביר מאוד שהמכשיר ניתן לתיקון ואפילו לא ביוקר רב. חוזר על ההצעה שעלתה כאן כמה פעמים - מצא מעבדה פרטית אמינה ושלם לה תמורת השירות.

לא יפה, המכשיר יצא לשוק לפני שנתיים וקצת.

אם כך - הוא מיושן. שכחת שמדובר בטלפון סלולרי, יצור שאורך חיי השוק שלו קצר להפליא?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...