Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

חניתי בכניסה לחניה לא חוקית (אחד השכנים שבר את הגדר בין חצר הבנין לכביש ואילתר לעצמו חניה) הפקח טוען שאסור לי לחסום רכב ולא משנה איפה. מה גם שחסמתי את בעל הרכב בהסכמתו.. זו עילה טובה לביטול הדוח? מישו יודע מה החוק מגדיר כ "שטח המיועד לכלי רכב"? והאם ניתן לחסום רכב בהסכמה?

תודה מקרב לב לעונים!!

פורסם
שלום רב לכולם!

חניתי בכניסה לחניה לא חוקית (אחד השכנים שבר את הגדר בין חצר הבנין לכביש ואילתר לעצמו חניה) הפקח טוען שאסור לי לחסום רכב ולא משנה איפה. מה גם שחסמתי את בעל הרכב בהסכמתו.. זו עילה טובה לביטול הדוח? מישו יודע מה החוק מגדיר כ "שטח המיועד לכלי רכב"? והאם ניתן לחסום רכב בהסכמה?

תודה מקרב לב לעונים!!

כעיקרון,הפקח לא צודק. (רק כדוגמה קטנה, קבלנים נוהגים לסמן בבתים משותפים חנייה אחת אחרי השנייה. טיפשי אך חוקי ונוגד את טענתו של הפקח).

במקרה שלך, רק תמונה של החנייה המדוברת תאפשר תגובה הולמת מצד חברי הפורום.

ארז רונן

פורסם

מה סעיף העבירה (מלל) שנרשם בדוח וגובה הקנס ?

האם קיים במקום שטח מסומן על פני הכביש (תמרור 820 - צורת מלבן עם "X" בתוכו) ?

פורסם

שלח בקשה לביטול בטענה שהחניה לא הפריעה לאיש פרט לשכן וצרף הצהרה שלו שהחסימה נעשתה בהסכמתו.

בהנחה שאין לך בעיה עם השכן שניכס לעצמו חניה, אל תערב את נושא החניה הלא חוקית, כי אז אתה עלול להעיר את שדי העיריה משנתם ולגרום להם לפעול נגד השכן, כי מה שהוא עשה הרי לא חוקי.

פורסם

ראשית, אודה לכם על התיחסותכם המהירה.

אני לא באזור, לכן קשה לי כרגע להביא תמונה אבל אני אנסה לתאר כמה שאפשר.

תדמיינו בנין רגיל עם חצר ללא חניה(בנין ישן) השכן הוריד את הגדר שבין החצר למדרכה,

ושם "מעטפה" בכניסה לחניהׁ(אני בעצמי עזרתי לו לצבוע:). השאלה אם החוק מאפשר לחסום אדם שמסכים לכך, ואם חניה לא חוקית נחשבת חניה לענין "מקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב",כמו שרשום בחוק מס' 020.

פורסם
ראשית, אודה לכם על התיחסותכם המהירה.

אני לא באזור, לכן קשה לי כרגע להביא תמונה אבל אני אנסה לתאר כמה שאפשר.

תדמיינו בנין רגיל עם חצר ללא חניה(בנין ישן) השכן הוריד את הגדר שבין החצר למדרכה,

ושם "מעטפה" בכניסה לחניהׁ(אני בעצמי עזרתי לו לצבוע:). השאלה אם החוק מאפשר לחסום אדם שמסכים לכך, ואם חניה לא חוקית נחשבת חניה לענין "מקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב",כמו שרשום בחוק מס' 020.

בהודעה מעל ההודעה שלך מצורף ציור פרימיטיבי (בהתאמה להודעה שלך). מן הנימוס שתתיחס אליו, במיוחד אם אין לך אפשרות לצלם את החנייה.

ארז רונן

פורסם

נעשה את זה הכי פשוט.

כיון ש"המעטפה "אינה חוקית ( לא אושרה על ידי ה(ח)עיריה ) גם הדו"ח לא.

כתוב מכתב ברוח זו ( תרצה להשקיע יותר לך לעיריה לאשר כי אכן "המעטפה " לא חוקית )

או לך בדרך שהציעה Be roo

ככה כולם יצאו מרוצים חוץ מהעיריה.

ולהבא תחנה כך ותשים את הצהרת השכן כי הוא מסכים לכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שים לב שהדוח הוא לא על חסימת רכב וגם לא על תמרור 820 ("מעטפה").

תקנה 72(א) אומרת: לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו, באחד המקומות המנויים להלן, אלא לשם מניעת תאונה או לשם מילוי אחרי הוראה מהוראות תקנות אלה או אם סומן בתמרור אחרת; ואלה המקומות:

(4) במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב, פרט להעלאת נוסעים והורדתם.

אתה יכול להגיש בקשה לביטול, בטענה כי החנית בתיאום עם בעל הרכב השני והשטח מיועד לרכב אחד בלבד.

רק שלא תסבך את השכן בחוקיות החניה ובצביעת המעטפה (במידה והיא לא מאושרת ע"י ועדת תימרור מקומית).

פורסם

סליחה ארז רונן, לא שמתי לב לציור. הציור מדויק למעט העובדה שחניתי על הכביש במקביל למדרכה (לאורך המדרכה)

ולא על המדרכה.

תודה.

• תוכן חדש...