Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש כאן בפורום ורציתי לשתף אותכם במחשבה המדירה שינה מעיניי בימים האחרונים.יש ברשותי תקציב של 15000 ש"ח לקניית רכב.כיוון שאני חולה על סיטרואן BX(מחלה ממארת... :lol: )אבל מודע לכך שהרכב הזה,אם לא טופל "כמו שצריך" במוסכים מורשים בלבד-אין לי מה להתקרב,החלטתי ללכת על BX שנת 92-93 מדגם TZS (העדפה למנוע 1900 )אולם היצע השוק לרכב זה מהשנתון ומהדגם שציינתי ממש ספורים ובודדים.אבל לא זה מה שרציתי להגיד לכם...אלא על זה שאני נוהג לשתף ברעיונותיי חברים קרובים(ללא ידע מיוחד במכוניות)ואלה "הוציאו לי את הרוח מהמפרשים" וגרמו לי להרהר שוב ושוב בבחירתי(למרות שזוהי אהבתי,ואהבה כידוע לא מחליפים...או שכן... :twisted: אני כבר מבולבל לגמרי!)ןאמרו לי ללכת על היפניות הסטנדרטיות והמשעממות להחריד.אני לא אוהב יפניות אך מודע לאמינות הגבוהה,אבל תמיד אדע שזוהי ברירת מחדל בשבילי-מה גם שאם אלך על ה BX עוד יישאר לי עודף להשקיע באיבזור נוסף.מה אתם הייתם עושים במקומי...?

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר,תגיד פתגם סיני עתיק.

פורסם

מוצאים אחת טובה ו...

...קונים :D

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קודם כל בשביל הסיפתח- תראה מה עשיתי לכותרת שלך ותבין איפה טעית בניסוח הכותרת הקודמת

עכשיו אפשר להמשיך...

למה אתה כל כך רוצה BX?

עיצוב? (אני מקווה שלא)

בגלל הנוחות?

בגלל מרווח הפנים?

איבזור?

ספר לנו על השימושים של רכב אצלך ומה הן דרישותיך ואולי נוכל להמליץ לך על רכב אחר לא יפני שיתן מענה מוצלח יותר לך ולחבריך ולרוח במפרשים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תראה ,במקרה יש עליי איזה TZS 1900 92 למכירה... :)

סתם ,היא לא למכירה, אבל יש לי אחת.

אולי הכי הרבה רכב לשקל שאפשר לקנות היום (אני יכול לחשוב רק על וולקן ,אבל היא מקטגוריה אחרת).

אבל יש צרות -לא מעט. רכב בגיל הזה כבר היה אמור לקבל ערכת גומיות/אטמים/מערכת הידראולית חדשה.בטח בשמש הישראלית.

אין לדעתי אף לא אחת כזו בארץ.

בסה"כ השד לא נורא כמו שמציירים אותו ,אבל בהחלט יש לקחת בחשבון תקלות . לעיתים קטנות ומעצבנות ,לעיתים כואבות בכיס.

אם יש לך ידע ,ידיים וסבלנות ,אפשר לחיות עם הרכב מאוד בשלום -אבל זה בהחלט לא רכב לכל אחד ,ואם מזניחים אותו העונשים בכיס כואבים.

אני אוהב את האוטו הזה ,אבל מצד שני אני גם אוהב סאדו... :twisted: (אופס... איך מוחקים כאן בפורום הזה? :lol: )

פורסם

ידע כללי;

אני מכיר בעל BX שעשה 500K על המנוע. בלי לפתוח אותו אף לא פעם אחת !

מדהים.

דניאל.

- בעל הרכב זה אחד המכונאים היותר טובים שיש לנו בארץ הקודש -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

למנועים של ה-BX (מלבד ה-1400 אלו מנועי ה-XU) יש רק בעייה אחת כרונית , והיא סדקים בבלוק האלומיניום אם לא מקפידים על נוזל קירור מקורי.

מעבר לזה המנוע הוא אחד הדברים היותר אמינים באוטו.

150K ק"מ , וכוחו עוד בטלטליו ... (כן , אני יודע ,ברגעים אלה ממש אחד הרינגים מפרק עצמו לדעת , ורצועת התזמון נמתחת מרוב עצבים , והמנוע עוד יעניש אותי בגדול על זה. אני והפה הגדול שלי :oops: ).

פורסם

אין לי מה להוסיף על ה BX כרכב והכל נאמר וידוע...

מה שמחייב התייחסות הוא עניין האהבה והחלום,לאלה אין מחיר,אין פרמטרים ואם יש אפשרות כלכלית אז גם אין ויכוח, חלום צריך להגשים! לכל אורך דרכי המוטורית (הארוכה והביזארית) ניסיתי והצלחתי להגשים כל חלום ואהבה מוטוריים,העניין עלה לי בזמן ובכסף רב שלא היה לי אך עבדתי לוויתי החזרתי ושוב לוויתי.... וכך עד היום .

דבר אחד ברור לי לחלוטין,אינני מצטער ואפילו לרגע על ההפסדים,העלויות והזמן שהאהבות המוטוריות עלו לי ומבלי לזלזל בסכום של 15K ש"ח שהוקצב,זהו מחיר סביר מאד להגשמת חלום,לכך שכל פעם שתכנס לרכב תחייך לעצמך,לכך שהרכב יתן טעם לנסיעה ממקום אחד לשני (חוויה יומיומית) ויהווה גם תחביב ולא רק רכב.

ועוד דבר אחד קטן ומעצבן :evil: למה תמיד הרכבים האלו שאנחנו באמת אוהבים הם אלו שלא כל כך אמינים,שיקרים להחריד,נדירים,ללא חלקי חילוף זמינים,לא שומרים על ערכם וכיו"ב? למה סובארו ליאונה לא יכולה להיות חלום שכזה? (ואם יש מישהו שזו אהבתו,סליחה מראש :wink: )

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יא מניאק... :lol: אל תדאג,אני אטפל בה כמו שאתה מטפל בחברה שלך... :p

רק תזהר לא לעשות לה שאסי :wink:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מצאתי מישהו שמוכר BX 92 שעשתה 96000 K (!!!).הוא טוען שיש לו את ספר הרכב כולל טיפולים והחלפות חלקים לכל אורך השנים(הוא יד שניה במשפחה)וטוען שהרכב נראה "כחדש".כיוון שבמדינת ישראל חי אנוכי,אינני נוהג להאמין אפילו לא לאשתי,ביום ראשון קבענו פגישה להתרשמות כללית ואם הכל ילך כמו שהאיש נשמע-אזי יהיה מגיע לי מזל טוב ביום שני-שלישי.(כמובן שאדאג לעדכן אתכם :lol::lol::lol: ).עד אז-שבת שלום והמון בריאות(וכסף גם לא יזיק). :D

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר,תגיד פתגם סיני עתיק.

פורסם
יא מניאק... :lol: אל תדאג,אני אטפל בה כמו שאתה מטפל בחברה שלך... :p

לא משנה כמה טוב מטפלים בחברה, בסוף עדיין יש נזילות פה ושם :twisted:

שיהיה בהצלחה, והכי חשוב , אל תתלה תקוות ברכבים שלא ראית בעיניים, כי ברוב המקרים זה מסתיים במפח נפש.....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...