Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם כלי פלסטיק שעולה 5 שקלים שמורחים איתו סיליקון לתוצאות אחידות.

יש לך איזה תמונה של הכלי או את שמו

סופר 7 הוא חומר מצויין, חזק ביותר.

א ב ל - מכיוון שנראה שאתה סובל מעובש, כולל במקומות בהם מים אינם עומדים (כנראה עקב אוורור לקוי) אמליץ לך להשתמש בסיליקון איכותי עם תוספים נגד עובש (ליעקובי יש כזה, ועוד יצרנים) - מה שאין בסופר 7. המחיר יקר יותר מסיליקון רגיל - עד כ-50 ש"ח לטיובה לעומת כ-12 (דומה למחיר סופר 7) אבל העובש לא צפוי לחזור כ"כ מהר.

אז נראה לי שבמקרה הזה הסיקה עדיף על הסופר 7

פורסם

מתוך ניסיון, גם עם סופר-7 וגם עם סיקה אין עובש (לא מסביב לכיור, לא במטבחים ולא באמבטיות) גם אחרי תקופה מאוד ארוכה.

כל הסיפור שבגללו נוצר העובש עם RTV הוא שה RTV אינו נדבק למשטח ולכן מים חודרים בין ה RTV למשטח האטימה (המים חודרים בעקבות תזוזה של ה RTV, בין אם בזמן ניקיון כאשר מברישים את המקום ובין אם בגלל תזוזה של המשטח אליו הוא צמוד). עם הזמן נוצר שם עובש.

הסיקה והסופר-7 הם חומרים אוטמים+מדביקים, ז"א שאפשר להשתמש בהם גם לאטימה (כיורים, אמבטיות, מרווחים בין השיש לקרמיקה וכד') וגם להדבקה של כל העולה על דעתכם (החל מהדבקת אסלה לרצפה [!!] ועד להדבקת וו פלסטיק שנפל מהקיר\דלת וכד'). סופר-7\סיקה הוא חומר שכדאי שיהיה בכל בית.

אני באופן אישי משתמש בשוטף בסופר-7 לבן\שקוף\פרגמון\אפור בכל מה שקשור לסניטציה בחדרי אמבטיה, ככה אני בטוח שאני גם אוטם מצויין, גם מחזק (הודות לתכונת ההדבקה של החומר) וגם מונע ביקורים חוזרים ומיותרים אצל הלקוח (בעקבות עובש או איטום שעלול להיפתח במשך הזמן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני כשנה החלפתי איטום שביצעתי אני לפני כ-3 שנים בסופר-7 (פרגמון) והתמלא בעובש (הסופר 7 היה אגב דבוק היטב לאמבטיה והיה מאוד קשה להסיר אותו). הפעם השתמשתי בסיליקון של יעקובי עם חומר נגד עובש, ונכון להיום (כשנה) הוא עדיין מבהיק. סופר 7 מצטיין בחוזק ההדבקה שלו, אבל לעמידות לעובש, אני ממליץ להשתמש בסיליקון איכותי עם תוספים נגד עובש.

:turn-l:
פורסם

תיקח בחשבון שאתה עובר מאמבטיה למקלחון, גם אנחנו עשינו את המהלך הזה ונאלצנו להחליף את כל הקרמיקה בארונות (אז על הדרך עשינו שיפוץ כולל).

אי אפשר לשים קרמיקה חדשה לצד קרמיקה ישנה (בייחוד בקיר), ותיקח בחשבון שאתה מוציא אמבטיה אז יש לך גם קרמיקה של הרצפה וגם של הקיר.

במקרה של המשפחה שלי, החלטנו לעבור למקלחון אחרי שראינו שהקרמיקה במקלחת כבר עשתה את שלה, עשינו קנייה בנפרד של מלקחון חדש, אריחי קרמיקה וארון מקלחת והמזנו בעל מקצוע שירכיב לנו הכל (למזלנו אבא שלי יודע לעשות עבודות אינסטלציה, אז חסכנו את החלק הזה), כל השיפוץ הזה כולל עבודה עלה סדר גודל של כ-8,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...