Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, אני רוצה להתחדש בפלאפון אבל ממש לא רוצה להתחייב לחברה או לקפוץ מעל הפופיק (מעל 1,000 שקל).

לפי הבנתי הדלה iPhone 3gs זה הכי חדש שיש לדור ה3 להציע ובגלל שהפלאפון עומד בקריטריונים של:

GPS, שקע 3.5, WIFI, מסך מגע והתחברות למערכת ברכב (8)) אז הוא כנראה האידיאל.

אני מעוניין להזמין מכשיר SIM FREE חדש מחו"ל ומכוון שחוק המכס החדש נכנס לתוקף החלטתי ללכת על זה.

למישהו יש המלצות מאיפה אפשר לקנות? חנות אמינה עם משלוח נורמלי שלא יקרעו אותי ושלא יעלה על 325 דולר כולל משלוח (כמובן תמיד עדיף פחות!)

הערות כלשהן ממה כדאי להזהר וכו' וכו'?

ולא, אני לא רוצה לקנות בארץ משמע להשתעבד לחברות כלשהן, לשלם חשבונית כל חודש בסך 200 שקל וכו' וכו'.

אלה אם יש לכם הצעה ממש מפתה :-D

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני לא הייתי מעז להזמין כזה מוצר מחו"ל ולקוות שהוא סימפרי , מקורי ותקין בלי לראות בעיניים.

התקציב שלך מאפשר רכישה בארץ וזה מה שאני הייתי עושה במקומך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא רואה שום בעיה להזמין סמארטפון מחו"ל (כבר עשיתי הזמנה כזו דרך איביי). מה שכן, אתמול בדיוק שאלתי שאלה על סלולאריים בעקבות החוק החדש שאושר: על סלולאריים לא היה ולא יהיה מכס. מה שכן היה ונשאר הוא מס רכישה + מע"מ כך שעדיין תשלם בערך 33% מס על המכשיר.

קח בחשבון!

פורסם
אני לא הייתי מעז להזמין כזה מוצר מחו"ל ולקוות שהוא סימפרי , מקורי ותקין בלי לראות בעיניים.

התקציב שלך מאפשר רכישה בארץ וזה מה שאני הייתי עושה במקומך.

ליביו

איפה אפשר לרכוש אייפון 3 חדש מהקופסא SIMFREE בארץ בתקציב הזה?

אם יש אני בשמחה יקנה גם בכדי לתמוך בישראלים טובים :-P

m_c_ofer

תודה שהפנת את צומת ליבי לעניין, באמת לא ידעתי שאין מכס על סלולרי.

בכל מקרה, 33% אני יהיה מוכן לשלם במידה וזה לא יחרוג מהתקציב...

השאלה כמה יעלה לי הסמארטפון.

בארץ אפשר ב1,000 ש"ח לקנות רק יד שניה IPHONE 3, קצת קשה לי בפלאפונים לקנות יד שניה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני לא רואה שום סיבה לא לקנות אייפון יד שניה. הרי מכוניות כולנו קונים יד שנייה.

כל עוד הוא שמור יחסית לגילו, לדעתי תלך על זה. כמובן תוודא שהוא סים פרי יצרן (!) + קבלות כדי שתוכל לקבל עליו ניתוק זיקה מהמפעילה הסלולרית.

בכל מקרה, 3GS סים פרי חדש מאיביי יעלה לך 400 דולר, זה חורג מגבולות החוק החדש.

Stay Dirty

פורסם
אני לא רואה שום סיבה לא לקנות אייפון יד שניה. הרי מכוניות כולנו קונים יד שנייה.

כל עוד הוא שמור יחסית לגילו, לדעתי תלך על זה. כמובן תוודא שהוא סים פרי יצרן (!) + קבלות כדי שתוכל לקבל עליו ניתוק זיקה מהמפעילה הסלולרית.

בכל מקרה, 3GS סים פרי חדש מאיביי יעלה לך 400 דולר, זה חורג מגבולות החוק החדש.

אוקי, במידה ואמצא אחד שמור אני יכול לשקול ברצינות את הקנייה הזאת, אבל כמובן מי לא מעדיף חדש?

ראיתי באייבי במחירים של 235$ עד 325$ לדור 3GS חדשים SIM FREE, האמנם?

מה הוא מחיר סביר לקריטריונים שהצבת לאייפון יד שניה?

איך בודקים שהוא סים פרי יצרן?

תודה!

בס"ד

פורסם

pasat04 כדי שלא יחרטטו אותו ויגידו לו שהמכשיר "סים פרי" ע"י תוכנה, הדגשתי את ה"יצרן" מה שנקרא FACTORY UNLOCKED או לפחות נפתח לכל הרשתות בצורה חוקית דרך המפעילה הסלולרית.

ניתוק זיקה מהמפעילה = החוק החדש שנכנס לאחרונה, שמאפשר לך לקבל זיכוי על המכשיר גם אם הוא לא נרכש אצל המפעילה שלך.

TAsraf תראה לי את המכשירים שמצאת באיביי במחירים האלה.

לדעתי 1200 ש"ח ל-3GS סים פרי יצרן זה מחיר הוגן למכשיר יד 2.

כדי לוודא שהוא באמת סים פרי ולא פרוץ ע"י תוכנה, אתה נכנס להגדרות-כללי-אודות, ובודק מה קושחת המודם.

אם היא 06.15.00 אתה חותך ישר.

אם היא אחת מאלה:

04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04

ובמידה והמכשיר פרוץ (יש עליו אפליקציה שנקראת CYDIA) אתה נכנס לסידיה ובודק ב PACKAGES שלא מותקן ULTRASNOW.

אם מותקן = מכשיר נעול.

Stay Dirty

פורסם

הוא לא יכול לעשות ניתוק זיקה למכשיר משומש שנקנה. כדי לעשות ניתוק זיקה צריך חשבונית רכישה על שם בעל המנוי שעליו הוא לקבל את ההחזרים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

רק רגע,

במידה והחומרה של המודם היא

04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04

אז המכשיר הוא SIM FREE?

ועוד שאלה, האם יש הבדל מהותי בין מכשיר פרוץ לבין מכשיר SIM FREE?

מה ההבדלים בין המכשירים?

בס"ד

פורסם

אני קיבלתי בלי שום קושי ניתוק זיקה עם קבלות מאולתרות מאנשים פרטיים שמכרו לי מכשירים - הן באורנג' והן בפלאפון. עם זאת צריך לציין כי מדובר במוכרים מחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תן לי לנסח את זה מחדש. יש מספר גרסאות מודם שאפשר לפרוץ אותם בעזרת תוכנה(=אנלוק=ULTRASNOW)

המודמים הפריצים הם אלה, בהתאמה לגרסת המכשיר(IOS):

04.26.08 - IOS 3.0

IOS 3.1.2 - 05.11.07

IOS 3.1.3 - 05.12.01

05.13.04 - IOS 4.0

מגרסא 4.1 ומעלה, קושחת המודם נהפכת ל 05.14.02 והלאה, (5.15,5.16).

את המודמים האלה אי אפשר לפרוץ. במצב כזה צריך להתקין על המכשיר מודם של אייפד, גרסא 06.15.00, וזה נותן לך אפשרות להתקין ULTRASNOW ולבצע אנלוק, אבל במחיר של GPS שמפסיק לתפקד.

מכאן אפשר להסיק שאם מצאת מכשיר שיש לו אחת מקושחות המודם שאי אפשר לפרוץ, ובכל זאת אתה מכניס את הסים שלך ויש קליטה, אז הוא סים פרי יצרן, או לפחות נקנה מאותה חברה סלולרית שלך.

עדיף לקנות מכשיר סים פרי מאשר כזה שפתוח בעזרת תוכנה, כדי שבעתיד לא תעשה טעות ותשדרג אותו, ואז תצטרך לאבד את התפקוד של ה GPS שלך כדי להשתמש בו כטלפון.

Stay Dirty

פורסם

הGPS מאוד חשוב לי...

אוקי אסף אני רואה שאתה ממש מומחה בעניין אז אני צריך עוד מס' שאלות..

אני בטוח שלקנות אייפון יד 2 (כן כן השתכנעתי) מסוג 3GS משתלם לי בהרבה יותר מאשר להשתעבד לחברת סלולר ב250 ש"ח לחודש שתכלול חבילות גלישה וכו' וכו'.

אני אישית משתמש מאוד ממוצע באינטרנט ולא מחפש חבילות גלישה מטורפות,

הבנתי שהממוצע שימוש הוא 1GB בחודש, אני ההמר ואקח 2.5GB בחודש כי אני מוריד מידי פעם שירים.

כיום יש לי חבילת 500 דקות ו500 סמסים ו30MB אינטרנט בחברת פלאפון,

אין ברשותי מכשיר שנקנה מהחברה כבר קרוב ל5 שנים (אני קונה רק מכשירים פרוצים פרטיים).

היום אני עם איזה מוטורולה פושט כזה...

בכל מקרה,

לקנות 3GS יד שניה ב1,000 ש"ח זה מתקבל על הדעת,

אבל מה אעשה עם חבילות גלישה? האם ידוע לך על חבילות כלשהן שהן לא 20,000 אלף סמסים ודקות שיחה (אני בקושי מדבר בפלאפון) וחבילות גלישה בילתי מוגבלות שעולות מליון דולר?

האם יש לך חבילה מומלצת כמו 300 דקות ו300 סמסים נגיד עם 2GB גלישה? דברים דומים?

ושאלה אחרונה, האם GPS משתמש באינטרנט? האם אני חייב אינטרנט בישביל להשתמש בGPS?

בס"ד

פורסם

נסה להוציא מהם חבילת גלישה בלתי מוגבלת או לפחות 2 גיגה.

כל סמארטפון בלי חבילת גלישה לא שווה הרבה.

אם הם יעשו לך פרצופים, פשוט תחתוך. אין היום קנסות יציאה. תעבור לסלקום/אורנג, מי שיציע לך את החבילה הסבירה ביותר.

שימוש ב WAZE משתמש גם במקלט ה GPS וגם באינטרנט סלולרי, כי הוא מתעדכן אוטומטית.

שימוש ב IGO הוא נטו על מקלט GPS.

Stay Dirty

• תוכן חדש...