Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דווקא מצוין. בהנחה והם לא ישנו את סף האכיפה, אפשר יהיה ככה לדעת בדיוק מהו. מי מתנדב לנסוע שם 150? :wink:

אגב, אני חושב שזה מאוד נחוץ שתהיה אכיפה לאכיפה. כלומר - שהציבור ידע מהי מהירות "נסבלת" ומה לא. ובעיקר שלא יהיה חשש שהמשטרה תשנה את זה על בסיס יומי, מתי שבא לה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כך יהיה זה נשמע לי הוגן לחלוטין ומכובד .

אני נזכר בעיר מגוריי ,תענוג לראות את הנהגים בדרך בגין נוסעים 80 ולא יותר ,אנשים מתורבתים ואחראיים יש בעיר הבירה שלנו .

גם אצל אחותי ברחוב אשכול בתל אביב מתחילים לראות התנהגות שפוייה ושמירה על מהירות מותרת ,ככה צריך להתנהג .

פורסם
אם כך יהיה זה נשמע לי הוגן לחלוטין ומכובד .

אני נזכר בעיר מגוריי ,תענוג לראות את הנהגים בדרך בגין נוסעים 80 ולא יותר ,אנשים מתורבתים ואחראיים יש בעיר הבירה שלנו .

גם אצל אחותי ברחוב אשכול בתל אביב מתחילים לראות התנהגות שפוייה ושמירה על מהירות מותרת ,ככה צריך להתנהג .

המהירות היא גורם מזערי בתאונות הדרכים, פחות מ5%. איזה שיפור כבר מאות מליוני שקלים שנכנסים לקופת המדינה יעשו?

!AWDSOME

פורסם
המהירות היא גורם מזערי בתאונות הדרכים, פחות מ5%. איזה שיפור כבר מאות מליוני שקלים שנכנסים לקופת המדינה יעשו?

אם באמת המדינה הייתה רוצה להפחית את מספר תאונות הדרכיםולדאוג לבטיחות בכבישים יש דרכים הרבה יותר פשוטות ונכונות שאני לא מבין למה לא עושים אותן. כמו למה לא מקלים במס ובמחיר על אביזרי בטיחות לרכב כמו בלמים וצמיגים, שמקוריים עולים כל כך יקר אין פלא שהרבה אנשים מעדיפים לקנות תחליפי סוג ז' ברבע ממחיר המקורי...

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

כי מהקלות במס 'מפסידים' כסף, וממתן דוחות לנהגים תמימים מרוויחים והרבה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אז תעשה טובה, אולי תמשיך כבר גם צפונה על כביש 4, 2

ואני יכול רק להתפלל ולקוות שתקום צעקה ציבורית על השטויות של הממשלה שלנו בסוף שנה כשמספר ההרוגים עדיין יהיה קרוב ל500 והחרדים עדיין יקבלו את כל הכסף. מיותר לציין שבחודש ינואר 2012, נהרג בנאדם בכל יום בתאונות דרכים. המצלמות כמובן לא יורידו את זה....

אברה קדברה

פורסם

הנושא לא חד משמעי,כפי שנרשם בכתבה: " בשלב זה לא ברור אם דו"חות האזהרה יישלחו לכל הנהגים, או רק למי שמהירות נסיעתם תחרוג במעט בלבד מהרף החוקי. "

במילים אחרות,לא הייתי בונה על מידת הרחמים של משטרת ישראל ומערכת המשפט.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
זה דווקא מצוין. בהנחה והם לא ישנו את סף האכיפה, אפשר יהיה ככה לדעת בדיוק מהו. מי מתנדב לנסוע שם 150? :wink:

אגב, אני חושב שזה מאוד נחוץ שתהיה אכיפה לאכיפה. כלומר - שהציבור ידע מהי מהירות "נסבלת" ומה לא. ובעיקר שלא יהיה חשש שהמשטרה תשנה את זה על בסיס יומי, מתי שבא לה.

מי קובע את סף אכיפת המהירות?

האם זו המשטרה או מלמ בעצמה?

• תוכן חדש...