Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי דייהטסו שרייד ידנית 92, 1300, קצת מאסתי במנוע שלה, בעיקר בשל בעיות קטנות אבל מטרידות, עבודה לא חלקה, לוקח לו מלא זמן להתחמם וכו'. ההרגשה כללית שהוא יכול לסחוב עוד כמה שנים, אבל יש לי סריטה שאני אוהב שהדברים עובדים בהרמוניה כמו שיצאו מהמפעל, ומי שאוהב את המכונה שברכב יודע על מה אני מדבר, ולא משנה בן כמה הרכב,

בכל אופן אני רוצה להחליף את המנוע hc-e קרבורטור של דייהטסו באותו מנוע רק עם הזרקה (מודל 96-00), רציתי לקבל ממכם המלצה למקום שמתמחה בהסבות מהסוג הנ"ל, וכמו כן היכן אני אוכל להשיג מנוע כמה שיותר חדש; (ואם ניתן גם חדש) עם מסמכים ואישורים כמובן.

בכלל, אשמח אם משהו יוכל לשפוך קצת אור על כל הביורוקרטיה, כיצד התהליך עובד?

פורסם

אין לי ניסיון עם דיהטסו אבל לדעתי תיצטרך גם גיר, במידה ואתה מחיף מנוע לאחד מוזרק.

קח בחשבון עלות מנוע + צמת חשמל לדעתי גם לוח שעונים מחשב .

כל זה לא מישתלם עלות של רכב כזה מימודל גבוהה יותר לא יקרה ולכן זה לא שווה את העבודה.

ליפני שאתה מחפש מנוע תיבדוק קודם את התושבות מנוע אצלך ואת התושבות מנוע בדגם החדש ותיראה אם יש הבדל.

אם יש הבדל אז זה מייקר לך את ההעבודה בעוד כמה אלפים.

שוב לדעתי עדיך להחליף את כל הרכב.

בהצלחה רז...

פורסם

יונתן שלום רב !

מוטב שתערוך חיפוש בנושא, ושם תגלה שזה לא מעשי ולא כלכלי, להסב את רכבך להזרקה, ואקצן ואומר גם עלות המנוע תיהיה אפסית !

מנוע מוזרק דורש מחשב ניהול מנוע, צמת חוטים יעודית, משאבת דלק חשמלית טבולה בטנק הדלק, ממיר, צנרת דלק יחודית העומדת בלחצי דלק של משאבת דלק לרכב מוזרק, שינוי מערכת ההצתה ועוד ועוד..

מיותר לציין שרז לוי צודק ומוטב להחליף את הרכב, להתקדם בשנתונים רבים ועדיין העלות תיהיה קטנה מהסבת המנוע למוזרק.

לא הזכרתי עדיין את הנושא הבירוקטטי הרשוי, הכאב וראש ועוד

טוב שאתה חולם, חלומות בסוף מתגשמים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...