Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשאיפה לצמצם את הגורם האנושי, אתמול אושרה בוועדת הכלכלה הצעת חוק על פיה כל רכב חדש שימכר בארץ יהיה מצויד במערכת חיישני רוורס או במצלמה

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/safety/Article-8f86f5120371531006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

מה דעתכם?

לדעתי חיישני רוורס מעוותים את המציאות ובכל המכוניות שנסעתי שהיו בעלות חיישני רוורס כאשר הרדאר צפצף כאילו כבר נכנסתי ברכב,נשאר לי עוד מקום להכנס.

גם חברות שלא יוכלו להביא חיישני רוורס מהמפעל יעשו את זה פה בהתקנה מקומית לא טובה , לא ככה?

האם יעזור במכות חניה ויציל חיים של אדם שנמצא מאחורי הרכב ? איני יודע

Miata ND2

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד משהו שבשל התקנות מקומיות יתקלקל יכשיל אנשים בטסטים ויעלה הרבה כסף לתקן

זה בדיוק מה שהיה חסר לנו .

פורסם

לדעתי חיישני רוורס מעוותים את המציאות ובכל המכוניות שנסעתי שהיו בעלות חיישני רוורס כאשר הרדאר צפצף כאילו כבר נכנסתי ברכב,נשאר לי עוד מקום להכנס.

ככל הנראה ברכב היו החיישני רוורס הסטנדרטיים קרי אולטרהסוניק שתומכים עד מינימום מרחק של 0.3 מטר.

דוגמא: http://www.electricheap.net/c/136-4-parking-sensors-led-car-backup-reverse-radar-kit-.html

לעומת זאת יש את החיישני רוורס שהם בעצם לא דורשים קדיחה ואין שטח מת שתומכים עד מינימום מרחק של 0.1 מטר.

דוגמא: http://www.electricheap.net/152-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes-led-display.html

זה פיטצ'ר נחמד אבל לפי המחירים ששמעתי מחברים כשהזמינו את רכבם המחיר להתקנת חיישני רוורס אצל היבואן רכב מעל 500 ש"ח.

פורסם

אם זה מהתקנה של היצרן כמו הדרישה שכול רכב יהיה עם ESP יזיק זה לא,אך מבחינה בטיחותית אני בפסק שזה ישפיע,זה יותר לצורך נוחות בחניה,אך אם זה בהתקנה מקומית עוד פעם סיפור של פתיחת פלסטיקים כמה פעמים ראינו פה בפורום פוסטים על התקנות לא טובות או עם נזק?

אני בדעה של אם צריך לפתוח פלסטיק ולהתעסק בחשמל ולעשות כאלה התקנות רק יצרן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יופי אז עכשיו אנשים יתחילו לנסוע רוורס בלי להסתכל, רק זה היה חסר לנו. היו צריכים לסייג את זה רק לרכבי שטח \ טנדרים או רכבים עם ראות אחורית לקוייה (כגון משאיות ואוטובוסים).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני עדיין לא נמלכתי בדעתי באם זה דבר חיובי או לא.

מצד אחד זה מרגיל אותך לא להסתכל שזה דבר בסיסי ולהסתמך ולהתרגל לחיישנים שלא מצויים בכל רכב ומצד שני זה באמת יכול למנוע פגיעות. קחו לדוגמא מצב שילד קטן נמצא מאחורי הרכב שלכם ואתם לוקחים רוורס. גם אם תסתכלו לאחור, לא תראו אותו כי הוא נמצא ליד האגזוז ולא בגובה השמשה שלכם, ואתם תעלו עליו. חיישנים היו מונעים זאת.

פורסם

מסחטת כספים נוספת. הרוב יהיה בהתקנה מקומית והקופון ייגזר בדרך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למי שיש חיישני רוורס ולא מסתכל אחורה הוא אידיוט לפי דעתי. אבל זו רק דעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ככל הנראה ברכב היו החיישני רוורס הסטנדרטיים קרי אולטרהסוניק שתומכים עד מינימום מרחק של 0.3 מטר.

דוגמא: electricheap.net/c/136-4-parking-sensors-led-car-backup-reverse-radar-kit-.html

לעומת זאת יש את החיישני רוורס שהם בעצם לא דורשים קדיחה ואין שטח מת שתומכים עד מינימום מרחק של 0.1 מטר.

דוגמא: electricheap.net/152-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes-led-display.html

זה פיטצ'ר נחמד אבל לפי המחירים ששמעתי מחברים כשהזמינו את רכבם המחיר להתקנת חיישני רוורס אצל היבואן רכב מעל 500 ש"ח.

ויש ניסיון עם חיישנים אלו ? אך הם? כמה עולה משלוח מאתר זה (לא רוצה להירשם בעוד אתר כדי לגלות שזה לא מתאים...)?

פורסם

אם זה יבוא מהיצרן, מה טוב.

אם זה יהיה כרוך בחאפרים ישראלים ששמים את הטלפיים שלהם על כל רכב חדש, אז אנחנו עומדים בפני עידן חדש של קלקולים ובעיות חשמל.

V5

פורסם

חיישני רוורס יכולים ליהיות כעזר, אבל לעולם לא יחליפו את המראות.

אבל יש נהגים שגם ככה לא משתמשים במראות, ככה שזה רק יכול לסייע.

מי שרגיל להשתמש במראות ימשיך להשתמש בהם ורק יעזר לפעמים בחיישנים.

• תוכן חדש...