Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ויש ניסיון עם חיישנים אלו ? אך הם? כמה עולה משלוח מאתר זה (לא רוצה להירשם בעוד אתר כדי לגלות שזה לא מתאים...)?

משלוח חינם(כולל מספר מעקב), עובדים מעולה ממה ששמעתי מחברים שהתקינו וסירטונים ביוטיוב(אגב יש לך אפשרות בחירה בין עם מסך או בלי מסך(באזר בלבד)).

התנאי היחיד הוא שהפגוש לא יהיה עשוי מתכת!

פורסם
יופי אז עכשיו אנשים יתחילו לנסוע רוורס בלי להסתכל, רק זה היה חסר לנו.

בוקר טוב אליהו. מאיזה כוכב נחתת? זה קורה ברגעים אלו ממש ברחבי מדינת ישראל. גש בבקשה לקניון הקרוב למקום מגורייך וערוך תצפית אנתרופולוגית מעניינת על הרגלי נסיעה לאחור(איפה פרנקוס כשצריך אותו ? :lol:)

שורש הבעיה נעוץ באפס מודעות לנושא, שמתחיל בעובדה שגם בשעורי נהיגה מלמדים חניה ברוורס ללא סיבוב הראש לאחור.

המשך הבעיה קשור בזלזול באחר וברכושו. שרטתי למישהו את האוטו, אז מה. על הז** שלי.

אספקט חמור יותר הוא גם שימוש בסלולרי תוך כדי הרוורס. לא רק שלא מסתכלים, הדעת בכלל מוסחת בשיחת סרק מטופשת.

והשיא, חוסר המודעות לעובדה שיתכן וילד או בעל חי עשויים להיות מאחורי הרכב.

ואז בא המחוקק, שגם הוא חלק מהקלחת הזו שנקראת מדינת ישראל ומוצא פתרון טכנולוגי זול מן המוכן(ואני אפילו לא מתייחס לשאלה הצפויה מי המקורב שמרוויח כאן. תשובה חלקית: לפחות לגבי המכוניות החדשות, היבואנים. זה יעלה להם X שקלים ואנחנו נשלם על כך 3X שקלים).

האם מאז ש-ESP חוייב על ידי המחוקק, אנשים הפסיקו לאבד שליטה על רכבם במקרים קיצוניים? האם מאז ש-ABS חוייב על ידי המחוקק, אנשים למדו לבלום נכון וחזק(כשצריך)? מה יהיה השלב הבא, איסור על תיבות הלוכים ידניות?

ההתנכלות המתמשכת לציבור הנהגים אינה דבר חדש בארץ - וכשאנשים יתחילו לקבל את קנסות ההבל מהמצלמות החדשות הם באמת יתחילו לחוש זאת על בשרם.

ציבור בעלי רשיון הנהיגה בישראל הוא אולי הסקטור הגדול ביותר, מאחר וזהו מכנה משותף חוצה מגזרים, מגדרים ודתות. זהו סקטור שנדפק, ללא הבדל דת, מין וגזע - ועם ריח בחירות באויר, הגיע הזמן שהסקטור הזה יתחיל לדאוג לעצמו.

המחאה החברתית מתה טרם זמנה - וראו מה קורה היום. נציגים ראויים בבית המחוקקים יעשו למען מי שהביא אותם לשם - ולא, ייעלמו, כפי שקרה למפלגות סקטוריאליות רבות.

אני אשמח להצביע למפלגת נהגים, שתכנס לקואליציה, כל קואליציה - ותשפיע מבפנים. מה איתכם?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

רבותיי- תחליפו את התקנה המדברת על חיישני רוורס בתקנה המדברת על מצלמת רוורס, ואני אפילו אהיה בעד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם תהיה באמת כזאת מפלגה בהחלט אצביע לה,אישית גם אני לא מבין איך אפשר לא להיסתכל במראות כשנוסעים אחורה,אולי מישהו יוצא? איך אפשר בכלל להחנות צמוד למדרכה?

לדעתי לסובב את הראש אחורה זה לא נוח,כי אתה לא רואה בכלל מה הולך מקדימה,אבל כניראה שזה טעם אישי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוקר טוב אליהו. מאיזה כוכב נחתת? זה קורה ברגעים אלו ממש ברחבי מדינת ישראל. גש בבקשה לקניון הקרוב למקום מגורייך וערוך תצפית אנתרופולוגית מעניינת על הרגלי נסיעה לאחור(איפה פרנקוס כשצריך אותו ? :lol:)

שורש הבעיה נעוץ באפס מודעות לנושא, שמתחיל בעובדה שגם בשעורי נהיגה מלמדים חניה ברוורס ללא סיבוב הראש לאחור.

המשך הבעיה קשור בזלזול באחר וברכושו. שרטתי למישהו את האוטו, אז מה. על הז** שלי.

אספקט חמור יותר הוא גם שימוש בסלולרי תוך כדי הרוורס. לא רק שלא מסתכלים, הדעת בכלל מוסחת בשיחת סרק מטופשת.

והשיא, חוסר המודעות לעובדה שיתכן וילד או בעל חי עשויים להיות מאחורי הרכב.

ואז בא המחוקק, שגם הוא חלק מהקלחת הזו שנקראת מדינת ישראל ומוצא פתרון טכנולוגי זול מן המוכן(ואני אפילו לא מתייחס לשאלה הצפויה מי המקורב שמרוויח כאן. תשובה חלקית: לפחות לגבי המכוניות החדשות, היבואנים. זה יעלה להם X שקלים ואנחנו נשלם על כך 3X שקלים).

האם מאז ש-ESP חוייב על ידי המחוקק, אנשים הפסיקו לאבד שליטה על רכבם במקרים קיצוניים? האם מאז ש-ABS חוייב על ידי המחוקק, אנשים למדו לבלום נכון וחזק(כשצריך)? מה יהיה השלב הבא, איסור על תיבות הלוכים ידניות?

ההתנכלות המתמשכת לציבור הנהגים אינה דבר חדש בארץ - וכשאנשים יתחילו לקבל את קנסות ההבל מהמצלמות החדשות הם באמת יתחילו לחוש זאת על בשרם.

ציבור בעלי רשיון הנהיגה בישראל הוא אולי הסקטור הגדול ביותר, מאחר וזהו מכנה משותף חוצה מגזרים, מגדרים ודתות. זהו סקטור שנדפק, ללא הבדל דת, מין וגזע - ועם ריח בחירות באויר, הגיע הזמן שהסקטור הזה יתחיל לדאוג לעצמו.

המחאה החברתית מתה טרם זמנה - וראו מה קורה היום. נציגים ראויים בבית המחוקקים יעשו למען מי שהביא אותם לשם - ולא, ייעלמו, כפי שקרה למפלגות סקטוריאליות רבות.

אני אשמח להצביע למפלגת נהגים, שתכנס לקואליציה, כל קואליציה - ותשפיע מבפנים. מה איתכם?

למה צריך לסובב את הראש אחורה ?

יש שלוש מראות ברכב שנותנות שדה ראיה הרבה יותר רחב .

פורסם

חיישני הרוורס באים לתת מענה לדבר אחד בלבד:

השטח המת שאינו נצפה ממראות הרכב או מהפניית הראש לאחור.

אם לחדד את זה- הם נועדו להיות העינים שלכם לחלק שמקצה תא המטען ועד תחתית הפגוש.

הם עושים את זה מצויין.

הנה סיטואציה שיכולה לקרות בקלות:

אתם נכנסים לחניה במקביל לכביש בין 2 מכוניות כאשר איזה זאטוט בדיוק רץ אחרי הכדור שקפץ לו לכביש.

בלי חיישני רוורס אתם כמעט בטוח מורידים את הילד כי הוא כנראה לא מגיע לגובה סף תא המטען שלכם ולכן אין לכם אפשרות לראותו.

במצב הזה חיישני הרוורס כנראה יצילו לילד את החיים, אותכם יצילו מטראומה לכל החיים ומהליכוד משפטי שבו תדרשו להוכיח את חפותכם.

לא צריך להפוך כל דבר לטרגדיה וחיוב התקנת חיישני חניה זה צעד מבורך בהחלט שגם יעזור למתקשים בחניה לשמור על רכבם ועל רכבכם.

גם ההתקנה של זה כל כך פשוטה שאתם סתם נכנסים לקונספירצית ה״יהרסו לי את הרכב בהתקנה״.

אני קניתי לאבא שלי מערכת חיישנים (קדמי ואחורי, 4 בכל פגוש) עם מסך, כעבור שעה הכל היה מותקן ללא בעיות וזה עובד מצויין. 

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אני סבור שטוב לחייב התקנת מערכת כזו.

אם רק פעם אחת בחיים המערכת תמנע פגיעה בילד או אדם - היא כבר עשתה משהו חשוב.

יש לי כמה שנים חיישני רברס - עובדים מצויין, לא מפעילים סירנה אלא צפצוף שמתגבר לפי הקירבה (וניתן להשתקה למי שזה ממש מפריע לו). מד המרחק עובד היטב ומרמה בכוונה בכמה סנטימטרים כדי למנוע את הנסיעה עד 'בום' ברכב מאחור.

המערכת מסייעת נהדר בחניות גבוליות וגם בשגרה.

אני סבור שעדיפה וכדאית מערכת כזו מכל הג'נטים-רמקולים-מסכי דיבידי, שעולות פי כמה ממנה.

פעם גם קיטרו למה מחייבים מזגן במכוניות בישראל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

איך אפשר היה לקטר על מזגן בכזה חום שיש פה בקיץ?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שורש הבעיה נעוץ באפס מודעות לנושא, שמתחיל בעובדה שגם בשעורי נהיגה מלמדים חניה ברוורס ללא סיבוב הראש לאחור. אספקט חמור יותר הוא גם שימוש בסלולרי תוך כדי הרוורס. לא רק שלא מסתכלים, הדעת בכלל מוסחת בשיחת סרק מטופשת. והשיא, חוסר המודעות לעובדה שיתכן וילד או בעל חי עשויים להיות מאחורי הרכב.

אבוי למי שמסתובב לאחור בזמן נסיעה אחורנית, בשביל מה יש מראות?! כמובן שאפשר ורצוי להביט לאחור, ורצוי אפילו לשני הצדדים, וגם מחוץ לחלון (שרצוי לפתוח אותו בשעה שנוסעים לאחור), אבל כעקרון המבט אמור להיות בשלושת המראות, שמכסות הרבה שטח שאותו המבט השלוח אחורה לא מראה, וללא חסרונות הכרוכים בסיבוב אחורנית כמו אבדן קשר העין עם חזית הרכב או הקטנת השליטה בהגה ובעיקר בדוושות.

מי שאין לו מודעות ותחושת זהירות בסיסית, חיישני רוורס לא יעלו ולא יורידו את הסיכון שהוא לוקח בנסיעה אחורה, אבל חיישני רוורס הם כלי עזר מבורך בכל רכב בנסיעה לאחור. כמובן שזה לא תחליף לנסיעה זהירה ואטית לאחור, כמו גם מהימנעות מנסיעה לאחור שלא לצורך ושלא במידת הצורך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני באמת מנסה להבין על אילו צרות ותקלות אתם מדברים???

כל העלות של הדבר הזה סביב ה-500-600 שקלים למערכת 8 חיישנים כולל צביעת החיישנים בצבע הרכב והתקנת המערכת, איזה בעיות אתם חושבים שהולכות להתעורר?

איזו היסחפות...

פורסם

כי אף אחד לא רוצה להיות מאותם הבודדים שהפלסטיק לא חוזר למקום,יש קרקוש של משהו,היו פה לא מאט פוסטים על הרכבה רשלנית.

פורסם

אז משלמים עוד 100-200 שקלים והולכים למתקין מקצוען שידע לפרק ויותר לשוב-לחבר את הכל בחזרה.

יש לפחות 2-3 מתקינים מאוד מומלצים בפורום סאונד לרכב, מי שיודע להתקין לך מערכת סטריאו יודע גם להתקין מערכת חיישני חניה.

פורסם

האם מישהו יכול לתת קישור למערכת חיישנים מומלצת מ-EBAY ? (הכוונה מניסיון אישי כי למצוא לבד אני יכול באמצעות החיפוש).

• תוכן חדש...