Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור בלמים לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה זאת היתה הפעם הראשונה שהייתי צריך אישור בלמים לטסט עשיתי כמה תיקונים לפני הטסט במוסך בטירה אז הוא בדק לי את הבלמים על הדרך ואפילו הסביר לי מתי יש להחליף רפידות או צלחות והוא לא חייב אותי על האישור.

הפעם לפני הטסט ביקשתי להנפיק אישור אבל לא באותו מוסך וגיליתי לאחר בדיקה בכמה מוסכים שהאישור הזה עולה 150-200 ש"ח + מע"מ. כלומר לפני שבכלל צריך לעשות משהו באוטו צריך להפרד מ-174 ש"ח.

למזלי הבלמים היו תקינים וההשקעה נגמרה בשטיפת גחון הרכב משמן ותיקון חשמלי קטן בפנס האחורי שכאשר לחצתי על הברקס - האורות ערפל נדלקו בעוצמה חלשה (ראיתי בלוח השעונים שהיא נדלקת).

יצאתי בנזק של 250 ש"ח +מע"מ. אני מתחיל לקנא בבעלי המוסכים הרוב יודעים לעשות כסף יותר מדיי קל ואני סטודנט שצריך לעבוד מספר לא מבוטל של שעות להרוויח את הסכום הזה.

פורסם

לא מובן לי, מדוע אתה בא בטענות כלפי בעלי המוסכים.

מי שקבע, שצריך אישור בלמים ברכב בן 15 ומעלה זה רשות החוק, משרד התחבורה במקרה זה. תפנה את הטענות שלך אליהם.

המוסך מבצע בדיקת בלמים, הוא לא אמור לעבוד בחינם. הרכב שלך עולה על הליפט, הבלמים נבדקים, מכונאי משקיע זמן עבודה-מגיע לו תשלום.

250 שקל על אישור בלמים, שטיפת גחון ותיקון תקלת חשמל-זה מחיר סביר בהחלט ואפילו מצויין.

פורסם

לטעמי אישור בלמים צריך לעלות גג 100 ש"ח יותר מזה זה שוד.

גם מפרקים רק 2 גלגלים ולא את כולם (למה שיעבוד קשה בשביל הכסף?) אבל זה כבר לא בעייה שלי.

אם המחיר מצויין כמה אמור לעלות לדעתך מה שציינתי?

פורסם

בדיקת בלמים זה עבודה של גג, חצי שעה (במידה והכל תקין), וגם חצי שעה נראה לי מוגזם: מפרקים שני גלגלים קדמיים (5 דקות בלחץ, רוב הרכבים הישנים יש תופים מאחור, לא צריך לפרק גלגלים אחוריים) בודקים רפידות (דקה בלחץ) בודקים תושבות בלמים, (דקה בלחץ) בודקים נוזל בלמים (20 שניות בלחץ) אורות ברקס... ו... זהו... אם שכחתי משהו, תקנו אותי, לפי מחירון מוסך מורשה תחבורה, לא נראה לי שזה צריך לעלות מעל 50 שקל. דרך אגב את המחירון של אישור בלמים נראה לי קובע משרד התחבורה, או גוף אחר, אבל לא המוסכים, אם אני טועה תקנו.

• תוכן חדש...