Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מי יכול להמליץ לי על מוסך שיכול להחליף כבל לשברולט מליבו 2005 ללא החלפת מנגנון הדוושה כפי שדורשים ב UMI

אשמח אם יש לכם גם מושג למחיר כולל עבודה

ABA

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש לך אפשרות להגיע לראשון לציון, בדוק עם מוטי ממוסך מוטי ניסים האם הוא יכול לעזור לך לפתור את הבעיה ללא החלפת המנגנון כולו. זה מוסך פרטי שמתמחה בטיפול ברכבי שברולט, אך אינו מורשה היבואן (מורשה UMI). אם קיים פיתרון אחר לבעיה הוא יוכל למצוא לך אותו.

פורסם

הי,

הייתי הבוקר אצל מוטי.

לא מצא אפשרות לתקן... רק ע"י חלק קומפלט כולל דוושה במחיר חלף כפי שראיתי במקומות אחרים. הוא מסכים איתי שמנגנון הדוושה תקין

אמר שיבדוק חלק כולל דוושה מפרוק

האיש אדיב, מבין עניין אבל לא ממש יכול לעזור מעבר לכך.

יש לך עוד רעיונות?

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

דיברתי עכשיו עם אסי ממוסך CMI בתל-אביב, הוא אומר שהבעיה מוכרת ואכן נדרשת לפעמים החלפה של מנגנון דוושת הגז כולו. בחלק מהמקרים ניתן לטפל במנגנון ללא החלפה אבל זה לא תמיד מצליח. מהתאור שנתת בפורום הוא לא הצליח להבין במדויק מה הבעיה ולכן קשה היה לו להגיד במדויק אם במקרה שלך זה יעבוד או לא.

בכל מקרה, אתה מוזמן להרים לו טלפון ולבדוק מולו מה האפשרויות. מספר הטלפון הישיר שלו הוא 050-5341382 והמוסך שלו יושב ברחוב שפע טל מספר 9 בתל-אביב.

פורסם

שלום,

מוטי, ממוסך מוטי ניסים - מצא לי את החלק מפירוק - קומפלט!

הסביר לי היום מה צריך ע"מ לפרק ולהרכיב (הכבל עובר בתוך המכונית- מתחת לקונסולה)

צריך לפרק את שני הכסאות הקדמיים ואת הקונסולה (היכן שממקומת ידית ההילוכים)

אני אנסה לעשות זאת ביום ללא גשם באחד הקרובים

אגב, מצאתי מנגנון כזה כולל כבל באינטרנט במחיר 75.2$ לא כולל משלוח, אבל העדפתי מפרוק מקומי (עדיין זול יחסית)

תודה על ההפנייה למוסך מוטי ניסים!

• תוכן חדש...