Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קניתי את הווקס הזה, האם יש למישהו ניסיון איתו ?

האם הוא טוב? חברה טובה ?

ואיך הכי טוב להשתמש בו ?

תצלום0323.jpg

תצלום0324.jpg

תצלום0326.jpg

פורסם

ווקס ממוצע,לפני השימוש הרכב חייב להיות נקי,לכן תשטוף אותו ותייבש.

כמו כן את הווקס צריך למרוח כשיש צל ולא בשמש,אני תמיד עושה את זה בבוקר.

תקנה 2 מטליות מיקרו פייבר. עם אחת אתה מורח,עם השניה אתה מנגב.

מאחור צריכה להיות מדבקה עם הוראות שימוש,אני אישית על ווקס אחר מורח,מחכה דקה ומוריד,תעבוד על שטחים קטנים,כי הווקס שהתייבש יותר קשה להוריד.

דבר מאוד חשוב זה אם יש לך פלסטיק בפגושים שהוא לא צבוע,אם ווקס מתייבש עליו קשה להוריד אותו,לכן אם ווקס נגע בו באותו הרגע תנקה את הפלסטיק,אם בכול זאת לאחר יום אתה מגלה סימנים לבנים על הפלסטיק תקנה מחדש פלסטיק הוא יעשה את העבודה בלהוריד את הלבן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ווקס ממוצע,לפני השימוש הרכב חייב להיות נקי,לכן תשטוף אותו ותייבש.

כמו כן את הווקס צריך למרוח כשיש צל ולא בשמש,אני תמיד עושה את זה בבוקר.

תקנה 2 מטליות מיקרו פייבר. עם אחת אתה מורח,עם השניה אתה מנגב.

מאחור צריכה להיות מדבקה עם הוראות שימוש,אני אישית על ווקס אחר מורח,מחכה דקה ומוריד,תעבוד על שטחים קטנים,כי הווקס שהתייבש יותר קשה להוריד.

דבר מאוד חשוב זה אם יש לך פלסטיק בפגושים שהוא לא צבוע,אם ווקס מתייבש עליו קשה להוריד אותו,לכן אם ווקס נגע בו באותו הרגע תנקה את הפלסטיק,אם בכול זאת לאחר יום אתה מגלה סימנים לבנים על הפלסטיק תקנה מחדש פלסטיק הוא יעשה את העבודה בלהוריד את הלבן.

מה הפירוש "ווקס ממוצע ", יש יותר טובים ?

במילים אחרות מה הווקס הכי טוב שכסף יכול לקנות, אם אתה או מישהו מהחברים יודע?

תודה אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

יש חברות שמציעות ווקסים יותר איכותים כמו:

http://www.meguiars.co.uk/

http://www.mothers.com/

אני אישית,משתמש ב ווקס של CARPLAN.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השתמשתי במצור של טרטל ווקס, העבודה איתו דווקא נוחה.

האזורים מתייבשים מהר אז תבצע כל פעם על משטח קטן. מורחים, מחכים דקה ומנגבים.

פורסם
מה הפירוש "ווקס ממוצע ", יש יותר טובים ?

במילים אחרות מה הווקס הכי טוב שכסף יכול לקנות, אם אתה או מישהו מהחברים יודע?

תודה אמיר

ברור שיש טובים יותר, TURTLE WAX לא נחשב כלל לווקס איכותי. ווקס הכניסה לתחום (אפילו לא 'הממוצע') הם המוצרים של Meguiar's וmothers שמחירם בחו"ל מתחיל מ20$.

ווקסים איכותיים מכילים חומר פעיל טיבעי בשם 'קרנובה' שמופק מעלי עץ הקרנובה הברזילאי. החומר מעניק את הברק הטוב ביותר מבין כל החומרים הטבעיים הקיימים. ככל שווקס מכיל אחוז גדול יותר של החומר כך המחיר בהתאם.

הווקס הכי יקר (בייצור סדרתי)- ZYMOL ROYALE GLAZE - סה"כ 8500$. :wink:

http://www.zymol.com/zymolroyaleglaze44oz.aspx

הווקס היקר ביותר שיוצר אי פעם -ZYMOL SOLARIS - ה30,000$ - 80% קרנובה (!!)

http://www.zymol.com/zymolsolaris.aspx

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

סה"כ הוא עושה את העבודה בסדר גמור, זה לא שיש לנו רכבים שמשמשים לתצוגות וצריכים לנצנץ ברמה מטורפת.

גם אני משתמש בטורטל.

פורסם

ווקס מצויין . אני אישית משתמש בווקס הזה בערך מ1995. טטרל ווקס יודעים לייצר דברים מדהימים. חיסרון היחיד שרכב חייב להיות נקי. חשוב לעבוד עם מספר סמרטוטים. עדיף עם חולצות ישנות פשוטות לבנות.

פורסם

לפי מספר שרשורים בפורום, הבנתי שהווקס של SONAX שנמכר גם באוטודיפו נחשב מבין היחידים ברמה מקצועית שנמכר בארץ ולא צריך להזמין אותו מ-EBAY. האם הוא עולה הרבה באיכות ונוחיות שימוש לעומת אלה של טרטל ווקס ו-CARPLAN?

חוץ מזה, האם מומלץ לעשות בימים אלה של גשם ווקס או שצריך שיהיה מספר ימים של מזג אויר לא גשום? כמה זמן צריך ע"מ שיתיהש הווקס? תודה!

פורסם

אם הרכב יבש אין בעיה לעשות ווקס,לא משנה מזג אוויר,פשוט שלא תהיה לחות.

התכוונת כמה זמן שיתייבש הווקס? אחרי שאתה מנגב אותו מהרכב לא צריך לחכות מעבר לזה,זמן ההמתנה היחידי הוא אחרי שאתה מורח אותו אתה מחכה,כמה זמן? אני אישית דקה,אך רשום מאחורי בקבוק כמה זמן צריך לחכות.

פורסם

פלסטלינה מנקה את הצבע של הרכב והוא ניראה חי יותר,ווקס שומר על הצבע,אך לא מקנה אותו.

• תוכן חדש...