Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף בהתלהבות לקודמי. אין שום סיבה להגנה על פרטיות כאן שהרי כל נהג הוא עבריין בפוטנציה וצריך לדעת שלשילטון זכות מלאה לדעת מתי והיכן הוא נמצא. בשלב הבא הוא יידרש להסביר למה הוא היה שם ועוד כל מיני תענוגות מהסוג הזה. ואני מאוד מקווה שגם יגיע היום והוא יגיע אין ספק, שגם הרחובות יהיו מרושתים במצלמות כי כל אדם הרי יכול תמיד לרצוח, להכות, או סתם לקלל או לשדוד מישהו. ורגע, הרי מעשי פשע מתרחשים גם, אולי אפילו לא מעט, בתוך בתים או נכסים פרטיים, אז מה פתאום שלא נדע איך קרה מה שקרה שם. בקיצור, אני מרוצה. ומי זה אורוול בכלל ?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצלמות מעקב בבריטניה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3087762,00.html

רוב התושבים דווקא חושבים שזה חיובי.

גרמניה תרחיב השימוש במצלמות מעקב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3293978,00.html

גם ארה"ב לא נשארה מאחור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא מבין מה הבעיה פה?

זה לא כלכך מסובך ליסוע 50 בכביש של 50 ולעצור כשהרמזור אדום.

תסעו לפי החוק ותתלוננו פחות.

אני יודע שיש המון עבריני תנועה על הכביש שמסכנים נהגים אחרים. עם זה מה שיעצור אותם אז בהצלחה!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
מצטרף בהתלהבות לקודמי. אין שום סיבה להגנה על פרטיות כאן שהרי כל נהג הוא עבריין בפוטנציה וצריך לדעת שלשילטון זכות מלאה לדעת מתי והיכן הוא נמצא

הכביש הוא לא מרחב פרטי.

עריכה : מישהו באמת מתנגד לאחת מהפונקציות האלה?

"מצלמות אכיפה חדשות - ומתקדמות בהרבה - יבחנו כבר בשנה הקרובה, ויתעדו מגוון גדול הרבה יותר של עבירות.

למשל - חציית קו הפרדה לבן, כניסה לצומת לא פנוי, סטייה מנתיב הנסיעה, נסיעה נגד כיוון התנועה, ואי-מתן זכות קדימה להולך רגל או כלי רכב."

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אולי שגם יבואו ישימו לי מצלמות בבית, הקלטות בפלאפון ואפילו יתחברו לי למחשב? :evil:

לך תדע אם לא עושים את זה כבר.

פורסם
נסעתי מכיוון מוריה לחורב. בחורב רציתי לפנות שמאלה לשדרות פיפק"א.

יש שם שני רמזורים לפנייה שמאלה וכל אחד מהם עם חץ שמאלה.

היה תור רכבים ברמזור הראשון. חשבתי שהרמזור הזה פונה לרחוב ד'ישראלי. אז המשכתי ישר והשתלבתי ברמזור השני.

אחרי שנעמדתי ברמזור הגיעה ניידת שהייתה ברמזור הקודם וסימן לי לעצור אחרי הרמזור.

אני השתלבתי ממש בהתחלה איפה שיש את הקטע המקווקוו ליוצאים מרחוב ד'ישראלי.

כשעצר אותי השוטר, שאל אותי אם אני יודע למה נעצרתי, אז עניתי לו שלא. כי באמת לא ידעתי ששני הרמזורים הם המשך אחד של השני. חשבתי שלכל רמזור יש פנייה שמאלה משלו, כי מעל לכל אחד יש חץ שמאלה.

וכך זכיתי ב 250 ש"ח ללא נקודות.

YULNIAX, אני אוהב לשבת לבד בבית, לשים סרטי פורנו ולענג את עצמי. כדאי לי לאפשר להם להתקין מצלמה בבית ? .

סמיר, מגיע לך עונש יותר כבד - של אור אדום או של קו לבן. הסימון שם ברור, יש תמרור איסור פניה שמאלה לדישראלי, יש קוהפרדה רצוף בין הנתיבים של ישר ושמאלה וגם הרמזורים מסומנים בהתאם. מה שהגיע לך הוא או עבירת אור אדום (הרמזור לנתיב השמאלי היה אדום) או קו הפרדה רצוף (הוא קיים שם, הקווקוו הוא באורך 2 מ' ביצאה מדישראלי לא יתכן שלא עברת על הרצוף).

בתור נהג השנוסע לא מעט בצומת הזה ופונה שמאלה, וסובל מאוד מאנשים שבאים בנתיבים הימניים וחותכים על הקו הרצוף, אני מקוה מאוד שאחת המלצמות שמדובר בהן בשרשור זה תוצב בצומת חורב. בעצם - יותר מאחת, כיון שיש שם עוד כמה מקומות בעייתיים עם גונבי נתיבים (למשלהיורדים מכיוון האוניברסיטה בנתיבים הימניים המסומנים לפניה לפיק"א ואז וחותכים על מנת להמשיך ישר למרכז הכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מבין מה הבעיה פה?

זה לא כלכך מסובך ליסוע 50 בכביש של 50 ולעצור כשהרמזור אדום.

תסעו לפי החוק ותתלוננו פחות.

אני יודע שיש המון עבריני תנועה על הכביש שמסכנים נהגים אחרים. עם זה מה שיעצור אותם אז בהצלחה!

לא לא מסובך. זה מסובך כשמלפני יש מישהוא שנוסע 40 בכביש של 50 ואני רוצה לעקוף, אבל פתאום עקיפה יכולה לגרום לי לדוח כי אני אהיה חייב לעבור את "המהירות המותרת", אז במצב הזה אני אשאר מאחורי זה שנוסע 40, ואתה תסע אחרי כי הרי גם אתה אזרח שומר חוק ולכן בחיים לא תסתכן בלקבל דוח מהירות, גם אם זה רק לצורך עקיפה.

פורסם

בוא נהיה ריאלים,לא כול נהג שיסע בכביש של 80,יסע 83 יקבל דוחות וכול המצלמות יהיו עליו,הכוונה שהם שמי שעובר עברות חמורות יהיה מעקב עליו.לפחות ככה זה אמור להיות נכון.

רוב הכבישים הם בעלי יותר מנתיב אחד,ואם יש כביש טכני והנהג נוסע פחות מהמותר עקב חוסר ביטחון,אז אין מה לעשות סך הכול 10 קמ"ש לא חושב שיעשה כזה הבדל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה שונה,אצלך בבית אין הרוגים ואין עבריינים.

אצלי בבית לא, אבל לא חסר בתים שכן יש בהם הרוגים ועבריינים, מקרי פשיעה ומה לא.

אם ישימו בנס הרים מצלמות כאלו, רוב הפורום במעקב :wink::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בוא נהיה ריאלים,לא כול נהג שיסע בכביש של 80,יסע 83 יקבל דוחות וכול המצלמות יהיו עליו,הכוונה שהם שמי שעובר עברות חמורות יהיה מעקב עליו.לפחות ככה זה אמור להיות נכון.

רוב הכבישים הם בעלי יותר מנתיב אחד,ואם יש כביש טכני והנהג נוסע פחות מהמותר עקב חוסר ביטחון,אז אין מה לעשות סך הכול 10 קמ"ש לא חושב שיעשה כזה הבדל.

נכון, אבל ברגע שתסע 89 בכביש של 80 אתה תקבל דוח, כי המצלמות מכונוות לצלם כל מי שנוסע 10% יותר מהמהירות המותרת (אני טועה?). אני לא חושב שהם הולכים להקצות יחידה שתעבור על כל דוח ודוח שהמצלמות מפיקות, ותחליט מי מהם עבר עברה חמורה.

פורסם

אולי.

אבל כשהחוק לא ברור ולפי איך שאני מבין אותו אני כן יכול לקבל דוח במצב במתואר למעלה (89קמש בכביש של 80) אני מעדיף פשוט לנסוע אחרי אותו אחד שבקשוי זז מאשר לצאת לעקיפה, כי הרישיון יותר חשוב לי, מאשר הזמן שאני אחסוך בנסיעה.

ואם זו המטרה של החוק הזה, שאני אסע עם עין אחת על הכביש והשניה על מד המהירות אז כל הכבוד למדינת ישראל, המטרה שלהם הושגה.

פורסם

אחרי מס' ימים כולם יתרגלו לרגל קלה על הגז ויסגלו לעצמם רף מהירות נמוך יותר.

לדעתי המדינה מכבידה ידה ממניעים אחרים ולא רק משיקולי גביית כסף.

רוצים לצמצמם את תנועת המכוניות בכבישים ועד שלא יצליחו לעשות זאת בצורה דרסטית, אין שום עתיד לתח"צ יעילה.

ככל הנראה, מבחינת המדינה, גביית הכסף היא הערך המוסף של התהליך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נכון, אבל ברגע שתסע 89 בכביש של 80 אתה תקבל דוח, כי המצלמות מכונוות לצלם כל מי שנוסע 10% יותר מהמהירות המותרת (אני טועה?). אני לא חושב שהם הולכים להקצות יחידה שתעבור על כל דוח ודוח שהמצלמות מפיקות, ותחליט מי מהם עבר עברה חמורה.

הרי ברור לכולם שמעטים הם שנוהגים ב כביש של 80,לפי החוק,רובנו נוסעים 90-100,לכן לא הגיוני שביום יהיו פה כמה מיליוני דוחות.לכן אני מאמין שמצלמות יהיו כדי לתפוס את העבריינים החריגים,כלומר מהירות באמת גובהה,אור אדום,פס הפרדה..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הממ.. אני נורא מצטער אבל אני ממש מממש לא רואה את הקשר בין כמות המכוניות בכביש לבין תחבורה ציבורית יעילה.

נכון להיום הרכב שלי זה הכלי הכי יעיל, כי בסופשי שבוע אין לי שום דרך להגיע לחברים שלי שגרים בערים אחרות.

לא הייתי מתנגד למכור את הרכב שלי, והייתי עובר לתחבורה ציבורית, אבל מה? אין כזאת! המדינה הזאת מושבת יום וחצי בשבוע. יום וחצי שבהם אני בחופש אני לא יכול להיפגש עם חברים שלי, כי אין לי שום דרך להגיע מתל אביב לחיפה. אבל גם התחבורה הציברות הקיימת היא לא פתרון, כי היא יקרה, כי היא לא יעילה (10 דקות מהבית שלי לעבודה ברכב, לוקח לאוטובוס פי 3 יותר).

עוד בשנת 2006 http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3344458,00.html אמרו שב 2012 תיהיה רכבת קלה בתל אביב, אבל מה? רק לפני חצי שנה ראיתי את מגרש החניה ליד תחנת רכב סבידור מרכז פתאום ניהיה ריק ותקעו בו שלט ש"באתר זה תעבור רכבת קלה", רק מה? היא לא תיהיה מוכנה עד 2012 אלה עד 2025 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4158787,00.html

מצחיק נכון? אבל לי בא לבכות...

אז לא אני לא מכון לאכול את השטויות של "יש יותר מידי רכבים ולכן אין תחוברה ציבורית יעילה". אין תחבורה ציבורית יעילה כי זה עולה כסף שאין למדינה כי יש שכבה שלמה במדינה שצריך להאכיל על חשבון משלמי המיסים (אוי סליחה גלשתי לנושא כואב אחר). אין לזה שום קשר לכמות הרכבים שיש לאנשים.

--עריכה--

לכן אני מאמין שמצלמות יהיו כדי לתפוס את העבריינים החריגים,כלומר מהירות באמת גובהה,אור אדום,פס הפרדה..

מה זה מהירות באמת גבוה? מה יושב במצלמות האלה גמד שעל כל מי שעובר את המהירות המותרת הוא אומר "טוב זה עבר רק ב2קמש הוא בסדר, וזה עבר ב10 הוא לא בסדר". המצלמות כיולו (מהמילה "כיול" לא יודע איך זה ברבים) לצלם כל מי שנוסע 10% יותר מהמהירות המותרת (אני טועה? אולי קראתי מקורות לא נכונים, תקנו אותי אם אני טועה), אין להם שום דרך לדעת מה זה מהירות גובה מאוד ומה זה לא. זה כמו התנור חימום שיש לי בחדר, הוא עומד על דרגת חימום 4 כי ככה שמתי אותו ולא מעניין אותו שהמטמפרטורה בחדר שלי היא 30 מעולת צלסיוס ואני נחנק, כי הוא הוגדר לחמם אותו לדרגת חימום הזאתי, שלדעתי מאוד גבוה, אבל הוא סך הכל תנור.

פורסם

גם אני לא מבין על מה יצא הקצף. רוב הפונקציות של המצלמות הללו הן חיוביות מאוד: סטיה מהנתיב, חצית קו הפרדה או כניסה לצומת לא פנוי. אפילו מצלמות מהירות יכולות להועיל אם הן מצויות במקום הנכון. אני אישית מוכן לסבול אכיפת מהירות דראקונית אם במקביל אליה תהיה גם אכיפה יעילה של עבירות מסכנות חיים (גם מהירות, במקומות הרלוונטיים).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...