Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

במסגרת העבודה שלי אני נדרש לתכנן מסלול נסיעה של מעל ל 25 כתובות ליום עבודה. לפעמים כל הכתובות בעיר אחת.

עד עכשיו השתמשתי באתר EMAP בשביל לתכנן את מסלול הנסיעה שלי לפי הכתובות, אבל האתר יכול לתכנן מסלול של עד 5 יעדים בבת אחת ובכל פעם צריך לתכנן ל-5 כתובות נוספות. דבר שיוצר בלבול לפעמים בשטח וגורם לי לנסוע הלוך חזור כמה פעמים ברחוב מסויים.

אני מבקש המלצה לתוכנה או אתר שיכול לתכנן מסלול של לפחות 20 יעדי נסיעה ביחד.

אם יש חיה כזאת אני אשמח לשמוע עליה :)

תודה.

שונא גזענים !.

פורסם

ניסיתי אותו כבר.

אין אפשרות לתכנן את המסלול בתוך האתר במדוייק. למשל מחר אני עובד כל היום בחיפה ואני צריך לתכנן לפי שמות רחובות.

באתר אין את האופציה לבחור רחובות. צריך לשלוח פרטים למייל שם ואז לחכות לקבל עדכונים.

ההעדפה שלי לאתר ישראלי שיוכל לזהות שמות רחובות.

תודה בכל מקרה :).

שונא גזענים !.

פורסם

נסה את Emap

יש שם אפשרות לכמה כתובות והצגת מסלול עם פרטים נוספים, חטט קצת ותנסה.

אתה בוחר כתובת, הצג, הוספת כתובת, הצג וכך הלאה. לפעמים ראיתי קצת חריקות - אם מספר בית מסויים לא תקין - קח מספר לפני או אחריו.

האתר מחייב התקנת Silverlight - תאשר, זו תוכנה של מייקרוסופט, נקיה ולא מרגלת, נגיד כמו פלאש (לא חשוב אם החלונות ברשיון או לא) ויש קישור בכניסה לאתר קישור להורדה והתקנה.

וחוצמזה נסה לגגל משהו כמו "תכנון מסלול נסיעה רב נקודתי".

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לפני כשנה וחצי חיפשתי תוכנה שתוכל לעשות בדיוק את זה ולא מצאתי. לעומת זאת, שמעתי שi-go יכולה.

Waze לא יודע תכנן מסלול לפי נקודות (אלא אם הצלחתי לפספס את זה).

סמיר, אתה הולך לעבור בנקודות קבועות?

לי לקח כמה שבועות של טיולים עם גיפיאס עד שהבנתי מה סדר הנסיעות ההגיוני (גם גיאוגרפית גם פקק-ולוגית).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מפות גוגל במחשב נותן מענה די יעיל, כולל יעדים שאפשר לשנות תוך כדי ואחרי הוספת כל היעדים ואפשרות לשמור את המפה הסופית כהוראות ו/או קובץ ממוחשב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה לכולם. אני אבדוק את כל האופציות שנרשמו.

ולבחור ששאל לגבי נקודות קבועות, אז לא. לפעמים אני בצפון ולפעמים אני במרכז.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...