Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאת שירטוטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתם מכירים אתר שמלמד לקרוא שירטוטים באלקטרוניקה או מכניקה בלי ללמוד בבית ספר מקצועי או קורס?

פורסם

לא מכיר אתר אבל יש ספר דיי טוב של שרטוט לכיתה י' (אם אני לא טועה).

הוא לא יקר בכלל ולא צריך יותר מזה.

פורסם

קריאת שרטוטי מכונות או במכניקה לא לומדים מספרות או דרך האינטרנט.

בכדי ללמוד קריאת שרטוטים במכניקה נדרש גם לשרטט ואפילו שירטוט ידני.

לצערי פגשתי לא מעט מהנדסי מכונות שלעולם לא למדו לשרטט ביד אלא רק בעזרת תוכנות תיב"מ והרמה שלהם יחסית מאוד נמוכה.

שרטוטים פשוטים ללא חתכים אלא רק היטל על או צד ואיזומטריה אין בעיה ללמוד מספרות.

אבל כאשר השרטוט מכיל היטל חצי מבט-חצי חתך או חתך מדורג ושרטוטי הרכבה עם מידות ואפיצויות וטיב פני שטח או שרטוטים לפי תקן: ANSI יש צורך ללמוד בצורה מסודרת.

דוגמא של שרטוט פשוט עם אפיצות.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

YURI - האם אתה מתכוון לשירטוטי אלקטרוניקה? או לשירטוט של היטלים פשוטים? כי את זה אני יודע מעולה.

הכוונה שלי היא יותר לכיוון אלקטרוניקה, אפילו ספר שמלמד את הסימנים המוכרים,כמו בתמונה שצירפתי לדוגמא.

Icom.jpg

פורסם

הכוונה שלי הייתה לשרטוטים מכניים (כתבת שגם מכניים רלוונטיים) החל מפשוטים ועד למורכבים למדי.

פורסם

בשביל זה אתה צריך ספר בשם "שרטוט טכני לכיתות י' "

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...