Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן חובבי עטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, יש לי עוד כמה תחביבים רדומים. זה אחד מהם.

בכל אופן, יש לי עט ציפורן נובע של פארקר. אני כותב בו רק לעיתים רחוקות (כיף!).

אחרי כשבוע של אי שימוש צריך לנער אותו כדי שיחזור לכתוב.

יש לזה פיתרון? איך צריך לאחסן עט נובע?

תודה :-)

פורסם

הכל תלוי בדיו וטיב העט.

דווקא פרקרים מתייבשים די מהר באמת אבל בכתיבה יום יומית הם מתאפיינים ברכות של הציפורן.

אני מסתובב עם פיילוט (NAMIKI) שמדי פעם אני כותב איתו. הוא תמיד מוכן בלי שום ניעור או שטות אחרת. לאומת זאת לאשתי יש עט מאותו יצרן אבל הרבה יותר יקר משלי, והוא פחות מוצלח ומאכזב ברגעים שרוצים להשתמש בו.

חשוב להקפיד שהציפורן תהיה כלפי מטה כך מנגנון הזנה לא מתייבש ולא צריך לנער.

פורסם

וואלה, גם אני כזה... כרית כף היד + עוד כמה אצבעות על הדרך.:oops:

חבל, אני אוהב עטים נובעים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני חובב עטים נובעים, למעשה העט הראשון שלי היה נובע, מאז זה טבוע בי.

אבל כבר די הרבה שנים שאני כמעט לא כותב בעט, רק מקליד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם מישהו מעוניין יש לי 30 מיכלי דיו קטנים לעטים נובעים : 20 כחול , 5 אדום , 5 שחור.

לצערי אין לי בהם כבר שימוש - אשמח למכור אותם במחיר העלות.

בה.פ - יוסי.

pen.jpg

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
כיף לכם, אני מורח עם צד כרית כף היד ולא יכול להשתמש בנובעים... :cry:

וואלה, גם אני כזה... כרית כף היד + עוד כמה אצבעות על הדרך.:oops:

חבל, אני אוהב עטים נובעים.

איזה כיף לפעמים להיות שמאלי :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברמת העיקרון, אם אתה כותב בו הרבה, אין סיבה שהציפורן תתייבש. מה שכן, לא מומלץ להחזיק את העט באוויר הפתוח, כשהוא הפוך (הציפורן כלפי מעלה) כי הדיו תתייבש יחסית מהר (בהשוואה לעט רגיל) ואז תצטרך להריץ קצת את העט לפני שתוכל לכתוב שוב.

מאחר ואמרת שאתה כותב פעם ב..., אולי כדאי לך להחליף למשאבה פנימית אם אפשר (וכל פעם למלא קצת לפני שכותבים). מלבד זאת כדאי לאחסן את העט עם הציפורן כלפי מטה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא משתגע על המשאבה, זה מאוד מלכלך

ובשורה התחתונה פחות נוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע בקשר לרמת הלכלוך. מסכים לגב הנוחות. בכ"א, לכתיבה פעם ב נראה לי שעדיף משאבה (אפשר לרוקן אחרי כתיבה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כבר 14 שנה אני כותב באותה העט. Cross. אשתי קנתה לי אותה מתנה ליום הולדתי ב 110$. העט הזו משמשת לכתיבה יום יומית ומאפשרת לבני אנוש לקרוא את מה שכתבתי, אחרת זה כתב חרטומים.

כדי להמנע ממריחה ובעיקר לתרגול אני כותב רק באנגלית. בקבוק דיו של פארקר משמש אותי כבר 5 שנים. קרה לי בעבר שהעט התיבשה אבל שטיפה במים חמים בכיור שחררה הכל. ולמי שלא מכיר ממליץ בחום. אני כותב בציפורן F.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

F זו הציפורן לכתוב בה. כל מה שמעבר לכך נחמד, אבל הכתב יוצא עבה מאוד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...