Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הולכות מאוד טכנולוגיות פיתוח אתרים בJAVA וPHP. אם הפיתוח בJAVA אז מדובר על טכנולוגייה JSP. היתרונות שיש אחל'ה SERVERים חינם שעובדים עם JSP, כולל על לינוקס ולהבדיל מPHP מדובר על שפה שמתאימה לעוד דברים ולא רק WEB.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על הטיפ.

אנחנו מפתחים בPHP עם JS וJQ. בחרנו בטכנולוגיות האלו עקב הרבה המלצות שקיבלנו.

הפיתוח כבר בשלבי סיום. וכאחד שהתחיל ללא ידע בכלל בשפות הנ"ל, אני חייב להודות שהלימוד היה מאוד פשוט.

הסתדרתי עם השאלה שלי בתגובה הקודמת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי שאלה נוספת לגבי מיון נתונים הנשלפים מDB.

יש לי טבלה פשוטה הנבנית מנתונים הנשלפים מהDB.

אני רוצה להוסיף לטבלה אפשרות מיון לפי טבלאות ולמטה חצים קדימה אחורה בדפים.

אני יודע איך לשלוף ולהציג מידע במקטעים נגיד 20 ערכים בדף אבל אשמח לקבל הכוונה / מדריך כיצד לבנות טבלה (צד לקוח) מתמיינת כמו מה שיש ביד2.

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Order=salescat&Desc=&Order=salescat&Desc=DESC

תודה!

(מנהלים אם אפשר תשנו בבקשה את השם של הטופיק ל"עזרה בפיתוח אתר אינטרנט בPHP")

פורסם

מיון אתה יכול לעשות כאשר אתה שולף נתונים עם SQL.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מיון אתה יכול לעשות כאשר אתה שולף נתונים עם SQL.

זה מה שאני עושה. אבל אני בנוסף מאפשר למשתמש למיין לפי עמודה X ועל זה השאלה.

מחפש דוגמא לעיצוב כמו של יד2 לעיצוב ומעבר הדפים.

פורסם

כאשר משתמש עלשיו מיון לפי עמודה X, אתה שוב שולף נתונים ועושה ORDER BY לפי אותו שדה. מיון נתונים זה לא צד CLIENT במקרה כזה. אם תיראה ביד 2 כאשר אתה ממין נתונים לוקח לו זמן, כי הוא שולף מDB.

פורסם

ב-YAD2 זה באמת ניגש ל-DB בכל פעם

(בדוק מה הולך שם ב-inspect element של firebug או במקבילה שלו ב-chrome).

כל עמודה קוראת לאותה שאילתא בשינוי קל של איזה DESC.

זה די איטי.

אם אתה רוצה בסך הכול לשנות את הסדר של מה שכבר מופיע אצל הלקוח,

כתוב כמה שורות משלך ב-javascript.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...