Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי MG, החדשה, הסינית.

הרכב סבבה אבל סיני כמו סיני גם שומעים כמו ברכב סיני.

יש שם מערכת ששומעים בה פחות טוב מאשר ברמקול של האייפון שלי.

איך אפשר לשפר את זה? ואם בכלל אפשר?

לאן לפנות?

*התקציב שלי לעניין הזה לא גבוה - לא מחפש איכות סאונד מדהימה, רק ממוצעת. נניח 3000 שקל למטרה הזו.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אחי על כל אותו אתה יכול להתקין מערכת.שמע נורמלית, ולדעתי ב3000 אתה באמת יכול לשים משו מעולה אם אתה לא מאלה שמשתגעים בפול ווליוך וכל זה.

אני לא כ'כ מבין בנושא אבל הבנתי שצריך לעשות בידוד ועוד כל מני שטויות לפעמים לחלק מן המכוניות אבל אני השקעתי באופל של אמא שלי 1500 שקל ושומעים ממש טוב לעומת הבררה ששמעו עם הרמקולים המקורים

פורסם

קודם כל תתחדש, איזה דגם של MG רכשת ?

יש להם אם אני לא טועה 3 דגמים.

יש את ה 550 שהיא פלטפורמה מקוצרת של הרובר 75

ויש את ה 350 שהיא קטנה יותר ויש את גרסת 6 ליפטבק שהיא גרסת 5 הדלתות ל 550

בעקרון בתקציב שלך אין בעיה מיוחדת לשפר את הסאונד בצורה נאותה.

איטום בדלתןת תמיד מומלץ אך יש לבחור בחוכמה את המוצרים בחלוקת תקציב נכונה.

עדיף להשקיע בסט קדמי איכותי ככל האפשר (לא הייתי רץ להחילף את הרדיו כרגע.

סט קדמי איכותי בתוספת מגבר וסאב ישפרו את הסאונד משמעותית גם בשימוש על הרדיו הקיים

יש מנחתי סאונד לחיבור מכשי רמקורי למגבר שגם מעלים את ה GAIN OUT והופכים את הסאונד היצוא לטוב יותר.

להערכתי בתקציב הנ"ל תמצא פתרון טוב.

בהצלחה

פורסם

גיקסר ,

אתה טועה , מנחת כשמו כן הוא מנחית את האות היוצא מ - HU ולא מגדיל את ה gain out ומנחת לא יכול לשפר אות מוצא . מה שה HU נותן זה הרמה המנחת לא ישפר אותו .

המנחת משמש להוריד את רמת המתח במוצא לכזאת שמגבר יוכל לקבל .

פורסם

היי חברים, הייתי בחו"ל ולכן לא הזנתי את השירשור.

אני אתחיל מההתחלה, לקנות סט טוב זה נחמד, אבל אין לי מושג ירוק איפה להתקין ואיזה סט לקנות, אני כאן כי אין לי רעיון אפילו מהיכן להתחיל.

הדגם שלי של MG הוא ה550 שמגיע עם "חבילת מולטימדיה", הרכב הזה מגיע עם מערכת שכוללת הכל לרבות חיבור לBT ומערכת ניווט של IGO, ברכבים קודמים שהיו לי, כשרציתי לשפר את המערכת הייתי מחליף HU ומתקדם משם, הכל היה פשוט יחסית.

עכשיו אין לי את היכולת הזאת כי הכל מאוד אינטגרלי ברכב הזה וממש לא בא לי להוסיף "HU קומבינה".

אז מה דעתכם? החלפה רק של הרמקולים עם החיווט המקורי יתן לי סאונד איכותי יותר? הבעייה מתחילה במה שהמערכת עצמה משדרת או באיך שהרמקול מוציא סאונד?

ממש לא מחפש ווליום גבוה או מסיבת דאב סטפ בבגאז', רק לשמוע באיכות סבירה ולא כאילו המערכת נפלה לי קומפלט לאמבטיה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...