Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מציאות באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 689
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קניתי מתאם לשקע obd ואפילו קיבלתי איתו את התוכנה torque. אבל הנבלה מסרב לעבוד כמו שצריך... והמחוג של הספידומטר משתגע כשאני מפעיל את התוכנה וחוזר לעצמו כשאני יוצא ממנה. המחוג נשאר על 0 ופעם בכמה שניות קופץ לרגע למהירות האמיתית וחוזר לאפס. מישהו יכול לעזור בבקשה?

אל תכניס את המתאם לשקע - שלא ייגרם נזק למערכת החשמל או משהו!

הזמנתי אחד פעם מאיביי וזה בדיוק מה שקרה לי. זה תקול !

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
לשלם 10 דולר (בוא נניח שיש מוכר עם משלוח בחינם אפילו), זה ממש ממש אבל ממש לא משתלם.

יש כל כך הרבה אפשרויות אלתור בחינם.. חבל.

זה פטנט נחמד מאוד.

לא מצאתי תחליף נוח יותר, שלא תופס מקום על שולחן העבודה, ב-30 ש"ח עד הבית.

לגבי אלתור - אשמח לשמוע, למרות שהשתחררנו מצה"ל מזמן :wink:

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעליך.

לדוגמאות אתה מוזמן לבצע חיפוש ביוטיוב תחת המונחים:

paper holder -toilet

book holder -toilet

הורדתי את המילה המתארת נייר שירותים שלא בטעות ימצא לך מחזיקים לנייר טואלט.

לא חסרות אפשרויות לאלתר מחזיקים שונים לחפצים שונים כמו למשל מחזיק לטלפון הנייד שיעמוד על השולחן וכו'.

פורסם
הרבה זמן חיפשתי כזה מעמד לאוזניות גדולות

25cm Acrylic Base Headphone Stand Display Shelf Headset Holder Hanger Rack New | eBay

22 ש"ח ונראה אחלה דבר, הרגע הזמנתי.

לדעתי סתם תופס מקום, מה שאני עשיתי זה להזמין sugru, וממנו עשיתי וו כזה כמו שיש במעמד והדבקתי מאחורי המסך של הנייח

decayed

- האוזניות באיכות טובה\סבירה, אבל ממש לא ברמה של BEATS

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

decayed

- האוזניות באיכות טובה\סבירה, אבל ממש לא ברמה של BEATS

אתה רוצה להגיד לי שקיים משהו יותר גרוע מBEATS?!

פורסם

שטויות שקניתי הרגע -

http://www.ebay.com/itm/271508912308?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT - נהרס לי המקציף של הנספרסו אז הזמנתי את זה לפני שאני רץ לקנות חדש (החסרון שלו שהוא לא מחמם את החלב)

מחזיק נייד לתיק - http://www.ebay.com/itm/111751607080?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=410747304685&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מגן אצבעות לחיתוך - http://www.ebay.com/itm/351009093438?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ראיתי בעבר את הכפפות האלה- אבל פחדתי להזמין כי אין לי מושג האם הם בטוחים לשימוש ולא ישאירו סיבים על הבשר, לפחות הכפפות ללא שם מסין.

מה דעתכם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...