Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נדבקתם למגזר הזה של זקנים עם כל הקושי שלהם בנהיגה עדיין רוב רובם המוחלט של נפגעי התאונות הם כתוצאה מהשתוללות של צעירים . בסדר , הבן אדם ישיש , אפשר קצת לךהתחשב , עדיין זכותו להיות נייד אלא אם בריאותו אינה מאפשרת לו לנהוג .

או...... שאלת מליון הדולר (שקל ), איך נדע עם בריאותו אינה מאפשרת לו לנהוג עם המדינה לא דורשת מאנשים אחרי גיל מסויים לבצע בדיקות בריאות על ידי רופא משפחה או רופא של משרד התחבורה או במקרה שלהם רופא גיריאטרי? :).

מצטער להגיד אבל כמו שלא הייתה נותן לאדם בן 80 להטיס מטוס עם נוסעים רק לאחר שביצע בדיקות בריאות וכשירות טיסה, ככה גם לא הייתה נותן לו להפעיל ציוד כבד, מדוע הדבר שונה מרכב?, עם משרד התחבורה יקבע סטנדרט בדיקות לאנשים מבוגרים , יכול להיות שחלקם יצתרך להיפרד מהרשיון ולעבור למונית או אוטובוס.

אין שום סיבה מדוע המדינה לא תיישם בדיקות בריאות תקופתיות לאנשים כל 10 שנים ( כמו בנשק 3 שנים ), וקורס רענון או ישלחו חוברת עם תקנות או חוקים חדשים , או קורס רענון כל כמה שנים גם כן.

פורסם
אני תמיד הייתי בעד לעשות רענון נהיגה לנהגים בגיל הזה* ומבחן נהיגה לראות שהם עדיין כשירים...ראיתי מקרים גרועים לא פחות ממה שאתה חווית.

* גם אני בעד. לכל הנהגים מתחת גיל 25

אם יפתח פה שרשור על נהגים צעירים שמזלזלים בחוקי התנועה, מסכנים נהגים אחרים והולכי רגל - הפורום יוצף בעשרות או מאות מקרים כאלו בכל יום ! ואין קשר למין - גבר או אשה.

תראה, רע ומסוכן לא לתת להולך רגל לחצות כביש. גם לא חוקי.

אבל...

בוא תביט רגע עם חיוך: שברולט שנוסעת 60-70, לפי ההערכה שלך - זה יפה! ומראה על רכב שמור במיוחד.

נהגת שמסוגלת לקחת סיבובים בכיכר במהירות כזו - זה מעיד על יכולת נהיגה גבוהה מאוד. ושאף אחד לא ינסה להסתובב בכיכר

במהירות כזו - הדבר יגמר רע אצל רוב הנהגים.

לפי הידוע לי מעל גיל 65 יש בדיקת בריאות כתנאי לחידוש רשיון, אולי אפילו כל שנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...