Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הכרתי את הרכב לפני שקניתי לא עשיתי סקר שוק (וזה הטעות שלי) רק לאחר שקניתי הבנתי שלרכב הזה יש רק ארבע הילוכים צריכת דלק גבוהה ושוק חלש. החזות של הרכב והפינוקים גרמו לי לעשות עיסקה שאני לא מרוצה מימנה הייתי רוצה לראות קצת תגובות מיכם מה אתם חושבים על הרכב הנ"ל. הרכב מודל 2008 מנוע 2.5 כולל עור גג ושאר התוספות שבאות בדגם הזה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מחפש חיזוקים חיוביים כדי שתרגיש טוב, או תמריצים שליליים כדי שתוכל להצדיק את המכירה בהפסד לסוחר? :roll:

זה פורום מכוניות, לא פורום פסיכולוגיה.

פורסם
אתה מחפש חיזוקים חיוביים כדי שתרגיש טוב, או תמריצים שליליים כדי שתוכל להצדיק את המכירה בהפסד לסוחר? :roll:

זה פורום מכוניות, לא פורום פסיכולוגיה.

כפיים מגיע לך ,,תיהיה רגוע מה מציק לך מה ישר אתה בא בקטע של לתקוף אולי אתה נוסע על טרנטה וכואב לך כי אין לי הסבר אחר למה אתה תוקף ככה. סך הכל מחפש לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הרכב. בגלל שזה פורום רכב אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול מה חושבים

פורסם

את הרכב כבר קנית. מה אתה מצפה שיענו?

אני מניח שבחנת את הרכב והתעניינת במה שהיה חשוב לך באמת (פנים הרכב, עור, גג וכו').

אם עדיין מתאים לך, תלמד לחיות איתו. אם לא, תחליף ותשתמש בניסיון הנוכחי כשיעור לקניה הבאה.

בהצלחה.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אין רכב מושלם, לכל רכב יש את החסרונות שלו.

אז נכון אם לרכב היה מנוע 2 ליטר טורבו וגיר רובוטי 6 הילוכים הוא היה צורך פחות דלק, אבל מעולת התיבה הייתה פחות חלקה ובגלל שהוא היה יותר מתקדם טכנולוגית הוא כנראה היה שורד את השנים פחות טוב (תקלות במערכות טורבו והזרקה מתקדמות יכולות להיות יקרות מאוד לתיקון).

בקשר לשוק חלש, באופן כללי רכבים גדולים וחזקים שומרים על ערכם פחות טוב מרכבים קטנים וחסכוניים.

לאבי הייתה B4 2 ליטר 2007 והיום היא אצל גיסתי. הרכב אמין, חזק, וכיפי לנהיגה. הוא אולי לא היה הבחירה שלי אם הייתי מחפש היום רכב בסגנון אבל הוא בהחלט היה נשקל ברצינות.

קנית רכב טוב, השאלה היחידה האם קנית רכב שעונה על צרכיך?

פורסם
כפיים מגיע לך ,,תיהיה רגוע מה מציק לך מה ישר אתה בא בקטע של לתקוף אולי אתה נוסע על טרנטה וכואב לך כי אין לי הסבר אחר למה אתה תוקף ככה. סך הכל מחפש לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הרכב. בגלל שזה פורום רכב אני חושב שזה המקום הכי טוב לשאול מה חושבים

:screwy:

לנושאינו,

B4 שנת 2008 זו בעצם סובארו לגאסי מהדור הרביעי.

לדעתי הדור היפה ביותר של הלגאסי והסובארו היפה ביותר שיוצרה אי פעם.

מנוע ה2.5 (EJ253) הוא מנוע מיושן קצת, עם קאמשפט אחד לכל ראש נחשב למנוע מאוד אמין למרות שההספק והמומנט לא משהו.

הגיר חרא.

למרות זאת, לא הייתי ממהר למכור את האוטו. נכון, הביצועים לא מטורפים אבל ההתנהגות כביש נהדרת והאחיזה מעולה.

גם הנוחות נסיעה טובה למדי.

בדקת את היסטורית הטיפולים של הרכב? יכול להיות שהוא צריך יישור קו ואחרי טיפול טוב ושימוש בחלפים איכותיים הביצועים ישתפרו וצריכת הדלק תרד.

תתחדש,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לא ציינת מה הדרישות שלך מהרכב, או מה גרם לך לרכוש אותו ולא עומד בציפיות מבחינתך.

אם אתה צריך רכב בגודל הזה? היו לך אופציות אחרות ששקלת?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

כבעלים של לגאסי דור 1 ורכישה של של דור 2 לאבי בנפח 2000 סמ"ק 4x4 ,אני יכול לומר בוודאות שמדובר ברכב בעל אחיזת כביש מעולה ואמינות מדהימה גם כשמדובר ברכב ישן . צריכת דלק בלגאסי תמיד הייתה גבוהה הן בקרבורטור והן בהזרקה עם מחשב ניהול מנוע.

מבחינתי נשבר המיתוס שדיבר על כאבי גב בנהיגה ממושכת ברכב יפני ואת הדברים כותב אחד שנהג על רכב צרפתי נוח שהוחלף כל 3 שנים (ליסינג מטעם מקום עבודה).

השוק חלש ולעניות דעתי כל רכב מנהלים (כולל טויוטה) בקבוצה זו סובל בצורה זו אחרת מירידת ערך גבוהה בהתאם למצב מחיר הדלק בזמנים אלה.

בכל מקרה ,רכשת את הרכב לאחר שספג מזמן את הירידה הרצינית ,כך שבמידה ודלק הוא לא מרכיב מרכזי ,תהנה מהרכב.

קשה לי להאמין שאתה מרגיש את המנוע "צורח" בגלל ארבעת ההילוכים.

לעניות דעתי בדור הזה עיצוב הלגאסי או ה-B4 הוא המוצלח ביותר.

תהנה מהרכב ואני מאמין שביום מן הימים אתקדם בשנתון וארכוש כזו.

פורסם

אוקיי אז בואו אני יבהיר לכם כמה דברים ,יכול להיות שההודעה שרשמתי לא מרוצה לא ברורה כל כך.אז ככה בעברי היו לי ארבע הונדות השתיים האחרונות היו מדגם אקורד 3000 V6 רכב מעולה נכון צריכת דלק מעט גבוהה אבל רכב אמין(עכשיו לכל אלה שחושבים אבל הגיר עושה בעיות אז זה לא נכון אם לא קורעים את הרכב כל רמזור ושומרים וטיפולים בזמן אז הגיר סוחב לשנים רבות)נוחות ,התנהגות כביש, ואיבזור גבוה יחסית לשנתון יש לי ניסיון של 6 שנים עם הרכב הזה ונהנתי מכל רגע.בשנה האחרונה החלטתי להתקדם להונדה אקורד חדשה מודל 2008 הדגם המפואר מנוע 2400 בזמן שאני מחפש הונדה נתקלתי לגמרי במקרה בסובארו ראיתי שמה שאני מחפש בהונדה יש בסובארו עור גג מגנזיום ובמחיר הרבה יותר נמוך אמרתי יאללה סבבה נלך על זה, עכשיו טבעי שהציפיות שלי יהיו יותר גבוהות מאקורד מודל 2001 אבל כאן התברר לי שטעיתי הסובארו שעלתה לי פי 3 לא מצדיקה את הכסף ששילמתי אין בקרת אחיזה 4 הילוכים איכות חומרים שלא מתקרבת להונדה ומכאן באה ההרגשה שאני לא מרוצה מהקנייה וכמובן שאני מאשים רק את עצמי המסקנה זה לא למהר .היום אין לי ברירה אלה להישאר עם האוטו לפחות בשנה הקרובה כדי לא להפסיד במכירה

פורסם
את הרכב כבר קנית. מה אתה מצפה שיענו?

אני מניח שבחנת את הרכב והתעניינת במה שהיה חשוב לך באמת (פנים הרכב, עור, גג וכו').

אם עדיין מתאים לך, תלמד לחיות איתו. אם לא, תחליף ותשתמש בניסיון הנוכחי כשיעור לקניה הבאה.

בהצלחה.

יותר נכון מיהרתי והייתי פזיז ,וזה באמת שיעור לעתיד וכרגע לא נותר לי אלה באמת כמו שאתה אומר ללמוד לחיות עם זה

פורסם

בתור בעלים של B4 מנוע 2.0 שנת 2008 אני מאוד מרוצה מהאוטו,

נסעתי בכל הקטגוריה הזו והB4 הכי נוחה מכל המתחרות ללא ספק בזכות ההנעה הכפולה שנותנת אחיזה מדהימה בכביש

האוטו נמוך ונותן הרגשה יותר ספורטיבית משאר המתחרות.

איכות ההרכבה והמושבים עולים גם פה על כל המתחרות בנוחות

החסרונות של הB4 שהיא כבדה לעומת המתחרות ומרגישה בפתיחה קצת עייפה אבל אנחנו לא באים לעשות תחרויות

ועוד שניה לא יקרה לנו כלום, עוד חסרון הוא הגיר עם 4 מעברים שהוא מאוד מיושן

צריכת הדלק זו המכה של הרכב הזה פשוט המכה זו הסיבה שאני מנסה למכור את הרכב

אם לא צריכת הדלק שיש בB4 לא הייתי בכלל חושב למכור את הרכב הזה

לאנשים עם דלקן זה הרכב!

ועוד משהו ששכחתי לציין אמינות זה סובארו אין ספק

במהלך 3 שנים חוץ ממשאבת הגה לא הוחלף דבר ברכב

וגם המשאבה נהרסה קצת בשמתי (סיבוב ההגה עד הסוף הורס את המשאבה)

פורסם

לדניאל תודה על התגובה המקצועית שלך .כמובן שהרכב טופל אפשר להגיד שהרכב עוד בתול 57 אלף קילומטר, הכל תקין והרכב עבר בדיקה. לגבי האחיזת כביש והאמינות אין וויכוח אבל עדיין הרכב לא מצדיק את המחיר עדיף להוסיף עוד כסף ולקנות אקורד תרומה הרבה יותר טובה למחיר

פורסם
אז תמכור ותקנה אקורד! שאלה יהיו הצרות שלנו בחיים.. :-)

עם אקורד הוא לא יגיע להבדל משמעותי בצריכת הדלק

ולדעתי הB4 יותר נוחה לכן עדיף לו להישאר איתה כבר

מה שכן האקורד עם מנוע חזק יותר ומרגישה קלילה יותר, לא משמעותי לאנשים שלא נותנים קיקים מ0 ל 100 :wink:

אם צריכת הדלק היא בעיה עבורך הייתי ממליץ לנסות לעבור למנועי הTSI גם חזקים וגם חסכוניים.

כמובן נוחות כמו של הB4 לא תקבל

בסופרב כן ואפילו יותר...

• תוכן חדש...